pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ آخه تو به من چیکار داری؟؟:vahidrk: آخه تو تو تاپیک گیلانیا چی میخوای ؟:vahidrk: اون دنیا یه هم سلولی گیلانی اومده برام فقط شمالی می حرفه اومدم اینجا یاد بگیرم برم بشم مترجمش اون دنیا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اهاااااااااااااااااااا شله شله قرررر کمرررررر رو باش اون شاه فنر رو باش :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ اون دنیا یه هم سلولی گیلانی اومده برام فقط شمالی می حرفه اومدم اینجا یاد بگیرم برم بشم مترجمش اون دنیا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اهاااااااااااااااااااا شله شله قرررر کمرررررر رو باش اون شاه فنر رو باش :hapydancsmil: ای خدااا، این پسره چی میگه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ای خدااا، این پسره چی میگه قر تو کمرم فراوونه نمی دونم کجا بریزم!؟ همینجا، همینجا هی هیکلمو می جنبونه، نمی دونم کجا بریزم!؟ همینجا، همینجا اینجا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ قر تو کمرم فراوونه نمی دونم کجا بریزم!؟ همینجا، همینجا هی هیکلمو می جنبونه، نمی دونم کجا بریزم!؟ همینجا، همینجا اینجا استغفرا... لاالله اله اله ... عیبه زشته :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ استغفرا... لاالله اله اله ... عیبه زشته :icon_pf (34): عیب چیه حرکات موزنه دیگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بهرام رو دیدی دیشب دامن پاش کردم به این میگن جادوی رقص همینجا، همینجا هی هیکلمو می جنبونه، نمی دونم کجا بریزم!؟ همینجا، همینجا اینجا میون ِ سبزه ها، با ناز و با عور و ادا، دلم می خواد برقصم همینجا، همینجا اینجا میون ِ سبزه ها، با ناز و با عور و ادا، دلم می خواد برقصم همینجا، همینجا آه ه ه ه اون سنج زنه رو صداش بزن رنگ ِ نیناش ناناش بزن اون سنج زنه رو صداش بزن رنگ ِ نیناش ناناش بزن اینجا میون ِ سبزه ها، با ناز و با عور و ادا، دلم می خواد برقصم همینجا، همینجا اینجا میون ِ سبزه ها، با ناز و با عور و ادا، دلم می خواد برقصم همینجا، همینجا قر تو کمرم فراوونه نمی دونم کجا بریزم!؟ همینجا، همینجا هی هیکلمو می جنبونه، نمی دونم کجا بریزم!؟ همینجا، همینجا اینجا میون ِ سبزه ها، با ناز و با عور و ادا، دلم می خواد برقصم همینجا، همینجا اینجا میون ِ سبزه ها، با ناز و با عور و ادا، دلم می خواد برقصم همینجا، همینجا می روم تا یارمو، دلدارمو پیدا کنم خوش به حالت خوش به حالت می روم فکری به حال این دل رسوا کنم خوش به حالت خوش به حالت افسونش سازم، مجنونش سازم می روم تا یارمو دلداده و مجنون کنم می روم تا این دل بیمارمو درمون کنم خوش به حالت خوش به حالت خوش به حالت خوش به حالت خوش به حالت خوش به حالت 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ چشم داداشامو دور دیدی؟!!!! یه بهرام مونده بود که اونم منحرفش کردی لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ قر تو کمرم فراوونه نمی دونم کجا بریزم!؟ همینجا، همینجا هی هیکلمو می جنبونه، نمی دونم کجا بریزم!؟ همینجا، همینجا اینجا ای باباااااا، تو چرا اینقدر عاشق رقص و آهنگ و قر دادن هستی آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اشتباه نکنم، چیزی میزی زدی بالا، رفتی تو فضا................... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ چشم داداشامو دور دیدی؟!!!! یه بهرام مونده بود که اونم منحرفش کردی اووووف کجاشو دیدی نبودی ببینی چه قوس کمری مینداخت تو میله :hapydancsmil: ای باباااااا، تو چرا اینقدر عاشق رقص و آهنگ و قر دادن هستی آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اشتباه نکنم، چیزی میزی زدی بالا، رفتی تو فضا................... خوب رقص دوست دالم دیجه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 میای از این ورا گذری دلو هر جا میخوای میبری یه روی خوش نشون نمیدی منو میکشی با این دلبری 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ واقعا ؟ تو زبونت قفل شه ؟؟؟ شدید ندیدی اون رومو عجب آدم بیشعوریه، اصلا معلوم نیست آدم هست یا نه؟اگر جوابش هم میدادی فایده نداشت، چون اگر میخواست بفهمه اصلا اون حرف ها رو نمیزد..... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ امید امضات خلاف قوانیه بیشتر از ده خطه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ بترکی دختر :ws28: من نبودم که لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ امید امضات خلاف قوانیه بیشتر از ده خطه من خودم دست خط از ادمین دارم به من حق داده 50 خط امضا داشته باشم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ من نبودم که :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: وای این چه شکلیه مردم از خنده لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ کی بود پس؟ چشم چرونی تو روز روشن :vahidrk: ای منحرف 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ چشم چرونی تو روز روشن :vahidrk: ای منحرف مث توام میگه ، منحرف :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده