Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ :gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender: مواظب عقرب باش 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ مواظب عقرب باش مگه بده نیش بزنه میریم زن میگیریم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ بهرام فکر کنم این الان حال و روز تو هستش http://www.noandishaan.com/forums/thread22573.html 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ یه نقل قول بگیر بدونیم با کی هستی چه میکنه این فیس بوک با تو والا من فیس بوک نرفتم مشاهده گفتگوی من و با یکی از بچه ها رو میخوندم من اون موقع برای اون گذاشته بود مینا هم برای من گذاشته بود منم گذاشتم براتون که بخندید عهههههههههههههه چقدر گذاشتن داشت:whistle: چی رو گذاشت من آمدم ... بمویی خوش بمویی 31 مهمان ؟ مگه بده نیش بزنه میریم زن میگیریم اگه نیش بزنه که میمیری 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ مگه بده نیش بزنه میریم زن میگیریم تورو نیش میزنه بعد ما میریم زن میگیریم ؟ بهرام فکر کنم این الان حال و روز تو هستش http://www.noandishaan.com/forums/thread22573.html نه اتفاقا دخترا همیشه از رو دستم تقلب کردن رو امتحانا با تو چی رو گذاشت بمویی خوش بمویی اگه نیش بزنه که میمیری 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ بهرام :vahidrk: چرا مواظب تاپیکم نبودی 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ بهرام :vahidrk: چرا مواظب تاپیکم نبودی غصه نخور امیدجان ... آزادی نزدیک است :there: فردا که بهار آید ، آزاد و رها هستیم ... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ غصه نخور امیدجان ... آزادی نزدیک است :there: فردا که بهار آید ، آزاد و رها هستیم ... تاپیکم که موردی نداشت که لولو بردش 2 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ 2:50 بامداد.... دیدی که سهـــم دل من از عـــاشقی ندیدنـه ندیدنی که عادته...عادت میمونه همیشــــــه دیدی اگه پیشم نیای دنیا رو ویرون میکنـــــم ویروونی معنا نداره وقتی تو هستی همیشه دیدی سکوت گریه هات مرهم زخمای منه زمزمه های بی صدات دلیل زنده بودنــــــه دیدی که غربت نگات برای من مقدســــــه فاصله ی اشکای تو تا بغض من یک نفسه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ 2:50 بامداد....دیدی که سهـــم دل من از عـــاشقی ندیدنـه ندیدنی که عادته...عادت میمونه همیشــــــه دیدی اگه پیشم نیای دنیا رو ویرون میکنـــــم ویروونی معنا نداره وقتی تو هستی همیشه دیدی سکوت گریه هات مرهم زخمای منه زمزمه های بی صدات دلیل زنده بودنــــــه دیدی که غربت نگات برای من مقدســــــه فاصله ی اشکای تو تا بغض من یک نفسه مباظب اینجا باش تا من بیام شب بخیر :bigbed: 2 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ مباظب اینجا باش تا من بیام شب بخیر :bigbed: باوشه!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ باوشه!! این طوری مواظب میشن :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ چیه ترانزیستورت سوخته یا بایاس معکوس شدی 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ چیه ترانزیستورت سوخته یا بایاس معکوس شدی مخابرات میدونی چیه هرچی درس تخیلی بود این ترم برداشتم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ [FLASH=[FLASH=width=200 heigh=450] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH]][/FLASH] 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ مخابرات میدونی چیه هرچی درس تخیلی بود این ترم برداشتم :4564::4564::4564::4564::4564::4564: واقعا الان گفتی یه لحظه حال تهوع گرفتم اسم مخابرات رو شنیدم :4564: مزخرف ترین درس توی 4 سال دانشگام دیگه چی داری این ترم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ بچه ها شما آهنگ و میشنوید؟ ای اهنگ پروف دزد هی میگم خدا من که پروفایلم بسته اس پس صدا اهنگ چیه که میاد تند من تاپیکم رو موخاااااااااااااااااااااام لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ ای اهنگ پروف دزد هی میگم خدا من که پروفایلم بسته اس پس صدا اهنگ چیه که میاد تند من تاپیکم رو موخاااااااااااااااااااااام آره دزدی تو روز روشن حال میده ها ولی من نمیشنوم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده