* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ باوشه باوشه:hapydancsmil:ونوس من نميدونم چرا موقع امتحانا كه ميشه به انجمن احساسه دين و وفاداري ميكنم هر ديقه اينجام:icon_pf (34):يك بار درس هم دارم من نیز همش اینجام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 عه مگه سمیرا هم بسته ؟ عه مگه سمیرا هم پی ام داده ؟ من واسه تغییر نام کاربریم بسته بودم الان باز میکنم آره, و آره؛ چه ربطی به نام کاربریت داره؛ مگه با تغییر نام کاربری پروف بسته میشه لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ من نیز همش اینجام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آره, و آره؛ چه ربطی به نام کاربریت داره؛ مگه با تغییر نام کاربری پروف بسته میشه آره یه ربطهایی داره 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ #222222] منم همینطور موقع امتحانا اونقد کار یادم میاد انجام بدم که تو بیکاری اصن یادم نمیومد من نیز همش اینجام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آره, و آره؛ چه ربطی به نام کاربریت داره؛ مگه با تغییر نام کاربری پروف بسته میشه خوبه باز لااقل خودمون همديگرو درك ميكنيم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ وایستا دنیا وایستا دنیا من میخوام پیاده شم 2 لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ وایستا دنیا وایستا دنیا من میخوام پیاده شم قربون دستت، من چهارراه بعدی پیاده میشم، این کرایه ما چقدر میشه؟؟؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ درود مينااااااااااا كوجاييييييييييييييييييي؟ :hapydancsmil:چرا جيمز باند بازي در مياري تشكر ميدي ميري؟ به قوله بچه ها رخ بنماي 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ مو تی سرخه جلونو گاز بگیرم بگیرم همین کارا میکنی صحبت از بیل مکانیکی میشه ها ره تی گاز دود آخه ماهی سفید انزلی معروفه ولی حالا که اصرار میکنید میام رشت... دم میدون شهرداری منتظر میشم با ماشین بیاید دنبالم... بلدیا ماهی ول کن تفنگ بادی بیار بریم بارک ساعی برنده هاشو بزنیم ای جانم تاپیک +18 شد :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: من نمیدونم تو اینجا حاجت میخوای همش اینجایی باوشه باوشه:hapydancsmil:ونوس من نميدونم چرا موقع امتحانا كه ميشه به انجمن احساسه دين و وفاداري ميكنم هر ديقه اينجام:icon_pf (34):يك بار درس هم دارم منمولی از اونجا که رشتم صنایعس مدیریت دارم واسه خودم ،ارواح اقاجانننننننننننننننننننننننن وایستا دنیا وایستا دنیا من میخوام پیاده شم قربون دستت، من چهارراه بعدی پیاده میشم، این کرایه ما چقدر میشه؟؟؟!!!! کرایه نمیخواد بابا این که واسمون انار نیاورد 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ درود مينااااااااااا كوجاييييييييييييييييييي؟ :hapydancsmil:چرا جيمز باند بازي در مياري تشكر ميدي ميري؟ به قوله بچه ها رخ بنماي سلام چطوری؟ رفتم دکتر میگه به هوای شمال الرژی داری الان چند بار رفتم همینو میگن بدنه بی جنبس ما داریم تا دو سال رفتیم تهران ،اصالتش یادش رفته 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ همین کارا میکنی صحبت از بیل مکانیکی میشه ها ره تی گاز دود بلدیا ماهی ول کن تفنگ بادی بیار بریم بارک ساعی برنده هاشو بزنیم من نمیدونم تو اینجا حاجت میخوای همش اینجایی منمولی از اونجا که رشتم صنایعس مدیریت دارم واسه خودم ،ارواح اقاجانننننننننننننننننننننننن کرایه نمیخواد بابا این که واسمون انار نیاورد دس رو دلم نذار كه خونهههههههههههه سلام چطوری؟ رفتم دکتر میگه به هوای شمال الرژی داری الان چند بار رفتم همینو میگن بدنه بی جنبس ما داریم تا دو سال رفتیم تهران ،اصالتش یادش رفته بابا من اونموقه ها اصفهان بودم بابام مرخصي كه ميگرفت ميومديم اينجا بدنم تماما پر از حساسيت ميشد هر بارم ميخواستيم بيايم رشت آزارم ميگرفت :icon_pf (34):گذشت و اومديم رشت و پوستمون به ايجا عادت كرد از استان هاي شمالي خارج نشديم تا زماني كه من پيش دانشگاهي بودم يه بار از طرف مدرسه رفتيم قم :icon_pf (34):نميدوني چه بلايي سرم اومد يني نفس نميتونستم بكشم داشتم خفه ميشدم كاملا حس ميكردم هوا خشكه ريه هام يه حالتي داشت مثله اينكه پرش كني ديگه نتوني دم داشته باشي ديگه داشت حالم واقعا بد ميشد ميدونم كه من كلا آب كم ميخورم ولي اون 3 روز قم رفتم اندازه يه هيات آدم آب معدني خوردم:icon_pf (34):لبام يني زشكي شده بود ترك ترك حالا اون وسط يه زنه در بانه مرقد حضرته معصومه منو گرفته خانم به حرمت اين مرقد آرايشتو پاك كن ! منم كه بي اعصاب يهو قاطي كردم ديگه :چي داري ميگي از جاي مرطوب اومدم اينجااااااااآرايش كجا بودچشمتو باز كن بعد حرف بزن حالا دوستم منو گرفته داره ميكشه بابا ولش كن بد بختو من: من دارم اينجا خفه ميشم اين چي ميگه يو نگا كردم ديدم قيافه زنه بنده خدا اينجوري شد گفت شرمنده خانم نديدم ببخشيد من تازه به خودم اومدم كه چيا گفتم به زنه گفتم خواهش ميكنم راستشو بخوايد منم حالم خوب نبودش يهو عصبي شدم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ دس رو دلم نذار كه خونهههههههههههه بابا من اونموقه ها اصفهان بودم بابام مرخصي كه ميگرفت ميومديم اينجا بدنم تماما پر از حساسيت ميشد هر بارم ميخواستيم بيايم رشت آزارم ميگرفت :icon_pf (34):گذشت و اومديم رشت و پوستمون به ايجا عادت كرد از استان هاي شمالي خارج نشديم تا زماني كه من پيش دانشگاهي بودم يه بار از طرف مدرسه رفتيم قم :icon_pf (34):نميدوني چه بلايي سرم اومد يني نفس نميتونستم بكشم داشتم خفه ميشدم كاملا حس ميكردم هوا خشكه ريه هام يه حالتي داشت مثله اينكه پرش كني ديگه نتوني دم داشته باشي ديگه داشت حالم واقعا بد ميشد ميدونم كه من كلا آب كم ميخورم ولي اون 3 روز قم رفتم اندازه يه هيات آدم آب معدني خوردم:icon_pf (34):لبام يني زشكي شده بود ترك ترك حالا اون وسط يه زنه در بانه مرقد حضرته معصومه منو گرفته خانم به حرمت اين مرقد آرايشتو پاك كن ! منم كه بي اعصاب يهو قاطي كردم ديگه :چي داري ميگي از جاي مرطوب اومدم اينجااااااااآرايش كجا بودچشمتو باز كن بعد حرف بزن حالا دوستم منو گرفته داره ميكشه بابا ولش كن بد بختو من: من دارم اينجا خفه ميشم اين چي ميگه يو نگا كردم ديدم قيافه زنه بنده خدا اينجوري شد گفت شرمنده خانم نديدم ببخشيد من تازه به خودم اومدم كه چيا گفتم به زنه گفتم خواهش ميكنم راستشو بخوايد منم حالم خوب نبودش يهو عصبي شدم قم که هواش داغونه خدا کنه بعدا خوب شه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ قم که هواش داغونهخدا کنه بعدا خوب شه آره خيلي خشكه ولي به خشكيه اصفهان نميرسه :icon_pf (34):چجوري بعدا خوب شه ؟! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ آره خيلي خشكه ولي به خشكيه اصفهان نميرسه :icon_pf (34):چجوري بعدا خوب شه ؟! بیام یه مدت اینجا عادت میشه خوب میشه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ بیام یه مدت اینجا عادت میشه خوب میشه اهوم بياي اينجا دوباره به همينجا عادت ميكني نگران ناوابوستن زاي 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ :sigh::sigh::sigh::sigh::sigh: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ اهوم بياي اينجا دوباره به همينجا عادت ميكني نگران ناوابوستن زاي نگرا نی ام کر 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ :sigh::sigh::sigh::sigh::sigh: چی شده 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ من برم درس بخونم فعلا:hapydancsmil: شیدایی ببینم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ :sigh::sigh::sigh: ملت شکست عشقی می خورن ما هم شکست درسی خوردیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده