RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ باشه میام انزلی ماهی سفیدم مهمون شما... حالا چرا انزلي؟ اينجا اساتيد همه رشتي هستند دبير انزلي چي نداريم يه انزلي چي داشتيم(آرمين استارتر تاپيك) كه اونم از دسته رشتيا گرخيدشما در جريان نيستي دوستان در جريانند كه بين رشتيا و انزلي چي ها از آغاز خلقت خصومت وجود داشتهيني در واقع به خونه هم تشنه هستند شمايي كه ميخواي زبان بياموزي اين اصول اوليه رو بايد بياموزي پس انزلي چي ديدي شرو كن = كجايي آرمين يه كل كل راه بندازيم دوستمون pianist جريان بياد دستش دوستان توجه : الان اسمه آرمينو آورديم سر و كلش پيدا ميشه البته زياد جدي نگيريد گيلكها همه ته مرامند اين كل كل هم بيشتر جنبه شوخي داره و مهمتر از همه اينكه جلوي يك ميكروبيولوژ هرچند كوچك مثله من اسمه ماهي سفيدو نياريد لطفا كه داستانه ميكروبي داره شما همون قزل آلارو بخوري خيلي بهتره:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ ماشاا.... خوب پرچمو تو این همه مدت بر افراشته نگه داشتید ها 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ من میرم کمی درس بخونم شاید چند روز نیومدم امشب شام دعوتیم :gnugghender: مو تی سرخه جلونو گاز بگیرم بگیرم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ مو تی سرخه جلونو گاز بگیرم بگیرم :w58::w58::w58::w58: این دکمه ترجمه کجاست 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ مو تی سرخه جلونو گاز بگیرم بگیرم 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ :w58::w58::w58::w58: این دکمه ترجمه کجاست یعنی من لپ های سرختو گاز بگیرم 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ حالا چرا انزلي؟اينجا اساتيد همه رشتي هستند دبير انزلي چي نداريم يه انزلي چي داشتيم(آرمين استارتر تاپيك) كه اونم از دسته رشتيا گرخيدشما در جريان نيستي دوستان در جريانند كه بين رشتيا و انزلي چي ها از آغاز خلقت خصومت وجود داشتهيني در واقع به خونه هم تشنه هستند شمايي كه ميخواي زبان بياموزي اين اصول اوليه رو بايد بياموزي پس انزلي چي ديدي شرو كن = كجايي آرمين يه كل كل راه بندازيم دوستمون pianist جريان بياد دستش دوستان توجه : الان اسمه آرمينو آورديم سر و كلش پيدا ميشه البته زياد جدي نگيريد گيلكها همه ته مرامند اين كل كل هم بيشتر جنبه شوخي داره و مهمتر از همه اينكه جلوي يك ميكروبيولوژ هرچند كوچك مثله من اسمه ماهي سفيدو نياريد لطفا كه داستانه ميكروبي داره شما همون قزل آلارو بخوري خيلي بهتره:icon_pf (34): آخه ماهی سفید انزلی معروفه ولی حالا که اصرار میکنید میام رشت... دم میدون شهرداری منتظر میشم با ماشین بیاید دنبالم... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ یعنی من لپ های سرختو گاز بگیرم ای جانم تاپیک +18 شد :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ آخه ماهی سفید انزلی معروفه ولی حالا که اصرار میکنید میام رشت... دم میدون شهرداری منتظر میشم با ماشین بیاید دنبالم... اول برو شهريتو بريز به حساب فيششو بيار بعدا... 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ ماشاا.... خوب پرچمو تو این همه مدت بر افراشته نگه داشتید ها :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ حالا مثلا هماهنگ میکنید و پروفایلاتونو میبندید ، بعد پیام میدید که چی بشه ؟ هااااان ؟؟؟ من فردا تحویل پروژه دارم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ حالا مثلا هماهنگ میکنید و پروفایلاتونو میبندید ، بعد پیام میدید که چی بشه ؟ هااااان ؟؟؟ من فردا تحویل پروژه دارم چه هماهنگی ای؟ یادم رفت باز کنم پرفمو .... شب باز میکنم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ دیشب چقدر مهمون داشتیما ، یه شب نبودما؛ نمیدونم خوب پذیرایی شدن یا نه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ چه هماهنگی ای؟ یادم رفت باز کنم پرفمو .... شب باز میکنم هر دو، یهو ، پروفایل میبندین ؛بعد یهو با هم بهم به من پیام میدین؛بعد میگی هماهنگ نکردین هر وقت باز کردی جواب پیامتو میدم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ قررررررررررررررررررر تو کمرم فراونه نمی دونم کجا بریزم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ حالا مثلا هماهنگ میکنید و پروفایلاتونو میبندید ، بعد پیام میدید که چی بشه ؟ هااااان ؟؟؟ من فردا تحویل پروژه دارم سلام كي؟ من تا اطلاع ثانوي پروفم بسته ميمونه درس دارم بچه ها .... كجايي تو معلوم هست توام با اين پروژه هات :icon_pf (34):دلمون تنگ شده خوب دیشب چقدر مهمون داشتیما ، یه شب نبودما؛ نمیدونم خوب پذیرایی شدن یا نه بله بله در حده توانمون پذيرايي شد مورده ثبت نومي هم برا تدريسه زبان داريم گويا دوباره بايد كلاسامونو داير كنيم هر دو، یهو ، پروفایل میبندین ؛بعد یهو با هم بهم به من پیام میدین؛بعد میگی هماهنگ نکردین هر وقت باز کردی جواب پیامتو میدم قررررررررررررررررررر تو کمرم فراونه نمی دونم کجا بریزم همينجا همينجا 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ قررررررررررررررررررر تو کمرم فراونه نمی دونم کجا بریزم مرد که قر نمیده!!! سلامكي؟ من تا اطلاع ثانوي پروفم بسته ميمونه درس دارم بچه ها .... كجايي تو معلوم هست توام با اين پروژه هات :icon_pf (34):دلمون تنگ شده خوب بله بله در حده توانمون پذيرايي شد مورده ثبت نومي هم برا تدريسه زبان داريم گويا دوباره بايد كلاسامونو داير كنيم عههههه، به خاطر درسه آره ؛فردا تحویل پروژه دارم؛ شنبه امتحان زبان؛1 شنبه معماری جهان اسلام کلاسارو بذار بعد امتحانا؛ واسه شهریش هم بعدا صحبت میکنیم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ مرد که قر نمیده!!! عههههه، به خاطر درسه آره ؛فردا تحویل پروژه دارم؛ شنبه امتحان زبان؛1 شنبه معماری جهان اسلام کلاسارو بذار بعد امتحانا؛ واسه شهریش هم بعدا صحبت میکنیم باوشه باوشه:hapydancsmil:ونوس من نميدونم چرا موقع امتحانا كه ميشه به انجمن احساسه دين و وفاداري ميكنم هر ديقه اينجام:icon_pf (34):يك بار درس هم دارم 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ هر دو، یهو ، پروفایل میبندین ؛بعد یهو با هم بهم به من پیام میدین؛بعد میگی هماهنگ نکردین هر وقت باز کردی جواب پیامتو میدم عه مگه سمیرا هم بسته ؟ عه مگه سمیرا هم پی ام داده ؟ من واسه تغییر نام کاربریم بسته بودم الان باز میکنم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ #222222] 825228]ونوس من نميدونم چرا موقع امتحانا كه ميشه به انجمن احساسه دين و وفاداري ميكنم هر ديقه اينجام:icon_pf (34):يك بار درس هم دارم منم همینطور موقع امتحانا اونقد کار یادم میاد انجام بدم که تو بیکاری اصن یادم نمیومد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده