* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ لینکایی که گذاشتی تو نرم افزار فیلتـرناونارو باس بدرستی بوخون بوخون 22 بشی منم پروژه دزدی میکنم اینک لیتکا قبلن هم توش بود؛ دیده میشد، اما امروز نمیشه، ولی من میبینما؛ نمیدونم چرا!! باشه ، سعی میکنم 22 شم چجوری دزدی میکنی؟ من باید پروژه هتل بدن این ترم هنوز هیچ کاری نکردم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ اینک لیتکا قبلن هم توش بود؛ دیده میشد، اما امروز نمیشه، ولی من میبینما؛ نمیدونم چرا!! باشه ، سعی میکنم 22 شم چجوری دزدی میکنی؟ من باید پروژه هتل بدن این ترم هنوز هیچ کاری نکردم:icon_pf (34): حتما تازه فیلی شدن آورین به سختی تلاش میکنم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ حتما تازه فیلی شدن آورین به سختی تلاش میکنم اوهوم, فک کنم تازه اینطور شدن من شکلکامو میخوام همش تقصیر بهرامه, چش کرد گت اسمایلمو لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ بُشو بُشو تو رو نخام، سیاهی تو رو نخوام:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ بُشو بُشو تو رو نخام، سیاهی تو رو نخوام:hapydancsmil: متن شعر به گیلکی بوشو بوشو تره نخوام بوشو بوشو تره نخوام سياهي تره نخوام سياهي تره نخوام بلايي تره نخوام سياه سوخته تره نخوام پدر سوخته تره نخوام آن حرفانا بنا كنار آن حرفانا بنا كنار آن حرفانا بنا كنار آن حرفانا بنا كنار سياهي بلايی سیاهی بلایی هتل آبشار بمويي آخ بمويي خوش بمويي آخ بمويي خوش بمويي تره نخوام تره نخوام تره نخوام آي سياه كر تره نخوام تره نخوام تره نخوام آي سياه كر هسه خوايي؟آها آها خاطر خواهي؟آها آها هسه خوايي؟آها آها خاطر خواهي؟آها آها تره نخوام تره نخوام تره نخوام آي سياه كر تره نخوام تره نخوام تره نخوام آي سياه كر سيا خاله تو تي اون لبان بزه بي مي امره گپ نزه بي سيا خاله تو تي اون لبان بزه بي مي امره گپ نزه بي سه روز سه شب تو بركت گاز نزه بي مي امره گپ نزه بی سه روز سه شب تو بركت گاز نزه بي مي امره گپ نزه بی بيميرم بيميرم بيميرم بيميرم بيميرم بيميرم مو تي او سرخه جولانه گاز بيگيرم بيگيرم مو تي او خاله سر لب ره بيميرم بيميرم مي جا نه كه حاج خا نومه لبه لبه دوچكا نومه آخ مي جا نه كه حاج خا نومه لبه لبه دوچكا نومه مو كه خياط نيم مو كه خياط نيم بودوزم تي رختا آي عضب لاكوي مو كه نجار نيم مو كه نجار نيم چكنم تي تختا آي عضب لاكوي مو كه كفاش نيم مو كه كفاش نيم بودوزم تي كفشا آي عضب لاكوي تي بلا مي سر عضب لاكوي خانه ره سر عضب لاكوي راه رامسر عضب لاكوي تي برد نه سر عضب لاكوي مي بلا به تي سر عضب لاكوي مي جانه كه حاج خانومه لبه لبه دوچكا نومه 1 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ متن شعر به گیلکیبوشو بوشو تره نخوام بوشو بوشو تره نخوام سياهي تره نخوام سياهي تره نخوام بلايي تره نخوام سياه سوخته تره نخوام پدر سوخته تره نخوام آن حرفانا بنا كنار آن حرفانا بنا كنار آن حرفانا بنا كنار آن حرفانا بنا كنار سياهي بلايی سیاهی بلایی هتل آبشار بمويي آخ بمويي خوش بمويي آخ بمويي خوش بمويي تره نخوام تره نخوام تره نخوام آي سياه كر تره نخوام تره نخوام تره نخوام آي سياه كر هسه خوايي؟آها آها خاطر خواهي؟آها آها هسه خوايي؟آها آها خاطر خواهي؟آها آها تره نخوام تره نخوام تره نخوام آي سياه كر تره نخوام تره نخوام تره نخوام آي سياه كر سيا خاله تو تي اون لبان بزه بي مي امره گپ نزه بي سيا خاله تو تي اون لبان بزه بي مي امره گپ نزه بي سه روز سه شب تو بركت گاز نزه بي مي امره گپ نزه بی سه روز سه شب تو بركت گاز نزه بي مي امره گپ نزه بی بيميرم بيميرم بيميرم بيميرم بيميرم بيميرم مو تي او سرخه جولانه گاز بيگيرم بيگيرم مو تي او خاله سر لب ره بيميرم بيميرم مي جا نه كه حاج خا نومه لبه لبه دوچكا نومه آخ مي جا نه كه حاج خا نومه لبه لبه دوچكا نومه مو كه خياط نيم مو كه خياط نيم بودوزم تي رختا آي عضب لاكوي مو كه نجار نيم مو كه نجار نيم چكنم تي تختا آي عضب لاكوي مو كه كفاش نيم مو كه كفاش نيم بودوزم تي كفشا آي عضب لاكوي تي بلا مي سر عضب لاكوي خانه ره سر عضب لاكوي راه رامسر عضب لاكوي تي برد نه سر عضب لاكوي مي بلا به تي سر عضب لاكوي مي جانه كه حاج خانومه لبه لبه دوچكا نومه سياه سوخته تره نخوام پدر سوخته تره نخوام:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ ترجمه کلمه به کلمه آهنگ به فارسی برو برو تورو نمي خوام برو برو تورو نمي خوام سياهي تورو نمي خوام بلايي تورو نمي خوام سياه سوخته تورو نمي خوام پدر سوخته تورو نمي خوام اين حرفارو بذار كنار اين حرفارو بذار كنار سياهي بلايي هتل آبشار اومدي آخ اومدي خوش اومدي تورو نميخوام تورو نميخوام تورو نميخوام آي دختر سياه تورو نميخوام تورو نميخوام تورو نميخوام آي دختر سياه هنوز(منو)ميخواي؟آها آها؟ خاطر خوامي؟آها آها؟ هنوز(منو)ميخواي؟آها آها؟ خاطر خوامي؟آها آها؟ تورو نميخوام تورو نميخوام تورو نميخوام آي دختر سياه يه خال سياه گذاشتي كنار لبات (اما)به من حرفی نزدي سه روز و سه شب تو نون(غذا) نخوردي(گاز نزدي) (اما)به من حرفی نزدي بميرم بميرم بميرم من اون لپاي سرخت رو گاز بگيرم من واسه اون خال كنار لبات بميرم خانومه من كه عزيزمه *************** من كه خياط نيستم لباساتو بدوزم آي دختر عضب(اخمو و عصبانی) من كه نجار نيستم تخت تو درست كنم آي دختر عضب من كه كفاش نيستم كفشاتو بدوزم آي دختر عضب(خواننده میخواد چیزایی که یارش ازش خواسته رو بیان کنه) درد و بلات به سرم دختر عضب سر راه خونه(خونه ی یارش) دختر عضب سر راه رامسر دختر عضب وقتي دارم مي برمت دختر عضب درد و بلام به سرت دختر عضب خانومه من كه عزيزمه :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ ترجمه کلمه به کلمه آهنگ به فارسیبرو برو تورو نمي خوام برو برو تورو نمي خوام سياهي تورو نمي خوام بلايي تورو نمي خوام سياه سوخته تورو نمي خوام پدر سوخته تورو نمي خوام اين حرفارو بذار كنار اين حرفارو بذار كنار سياهي بلايي هتل آبشار اومدي آخ اومدي خوش اومدي تورو نميخوام تورو نميخوام تورو نميخوام آي دختر سياه تورو نميخوام تورو نميخوام تورو نميخوام آي دختر سياه هنوز(منو)ميخواي؟آها آها؟ خاطر خوامي؟آها آها؟ هنوز(منو)ميخواي؟آها آها؟ خاطر خوامي؟آها آها؟ تورو نميخوام تورو نميخوام تورو نميخوام آي دختر سياه يه خال سياه گذاشتي كنار لبات (اما)به من حرفی نزدي سه روز و سه شب تو نون(غذا) نخوردي(گاز نزدي) (اما)به من حرفی نزدي بميرم بميرم بميرم من اون لپاي سرخت رو گاز بگيرم من واسه اون خال كنار لبات بميرم خانومه من كه عزيزمه *************** من كه خياط نيستم لباساتو بدوزم آي دختر عضب(اخمو و عصبانی) من كه نجار نيستم تخت تو درست كنم آي دختر عضب من كه كفاش نيستم كفشاتو بدوزم آي دختر عضب(خواننده میخواد چیزایی که یارش ازش خواسته رو بیان کنه) درد و بلات به سرم دختر عضب سر راه خونه(خونه ی یارش) دختر عضب سر راه رامسر دختر عضب وقتي دارم مي برمت دختر عضب درد و بلام به سرت دختر عضب خانومه من كه عزيزمه :gnugghender: هنوز(منو)ميخواي؟آها آها؟ خاطر خوامي؟آها آها؟ هنوز(منو)ميخواي؟آها آها؟ خاطر خوامي؟آها آها؟ تورو نميخوام :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ اها اها بیا وسط کمی برقصیم اخر شبی شمالی ها رفتن لالا ما برقصیم تا نیومدن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ اها اها بیا وسط کمی برقصیم اخر شبی شمالی ها رفتن لالا ما برقصیم تا نیومدن بیا ببا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ اسلام در پایگاه شمال کشور به لرزه افتاد 1 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده