RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 سیلام به همگی یالااااااااااا کسی نیست ؟ درود پسرم چرا هم ننه هست هم خاله ونوس هست هم دايي بهرام بياتو مادر خجالت نكش این دو سال تموم شه که دورتر میشم از شمال چرا ؟ميخواي با يه خانومه قزويني ازدواج كني داداش؟ 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 اسفند، 2011 دلام، اوپی؟ اوپم, چه خفرا ؟ قزوین خوش میگذره ؟ آب و هوش چطوره ؟ به ما شمالیا میسازه ؟ به نظرت میتونم سکونت گاه بعدیمو قزوین انتخاب کنم ؟آخه آب وهوا خیلی برام مهمه قوبونت بشممممممممم عجيجمممممممممم تو چطول مطولي؟:hapydancsmil: منم خوفم:hapydancsmil: سیلام به همگی یالااااااااااا کسی نیست ؟ سلااااام من هستم:hapydancsmil:
Saman_88 8062 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 سلام، همه هستن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 به به دایی بهرام خودم ( به قول ننه سمیرا ) درود پسرم چرا هم ننه هست هم خاله ونوس هست هم دايي بهرام بياتو مادر خجالت نكش :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلااااام من هستم:hapydancsmil: سلام بنا به روایتی شما خاله ی من میشید آیا ؟ 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 منم خوفم:hapydancsmil: شكر خدا كه خوبي:hapydancsmil: :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ميگم بيا تو بچه چرا قرمز شدي ؟خجالت نكش مادر 2
Artaria 13629 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 چرا ؟ميخواي با يه خانومه قزويني ازدواج كني داداش؟ نه بابا زن قزوینی چیه فقط زن شمالی اوپم, چه خفرا ؟ قزوین خوش میگذره ؟ آب و هوش چطوره ؟ به ما شمالیا میسازه ؟ به نظرت میتونم سکونت گاه بعدیمو قزوین انتخاب کنم ؟آخه آب وهوا خیلی برام مهمه قزوین آب و هواش خوبه، به رشت هم که نزدیکه ، دانشگاش هم یه جورایی از دانشگاه گیلان بهتره ( از نظر سطح علمی نه هاااااااااا ، از نظر اخلاق مسئولین) در کل خوبه به تهران هم که نزدیکه خب بیا قزوین دیگه 2
Saman_88 8062 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 ميگم بيا تو بچه چرا قرمز شدي ؟خجالت نكش مادر ننه بیام وسط برقصم ؟ :hapydancsmil: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 اسفند، 2011 قزوین آب و هواش خوبه، به رشت هم که نزدیکه ، دانشگاش هم یه جورایی از دانشگاه گیلان بهتره ( از نظر سطح علمی نه هاااااااااا ، از نظر اخلاق مسئولین) در کل خوبه به تهران هم که نزدیکه خب بیا قزوین دیگه من چیکار به دانشگاش دارم؛ آدماش چطورن؟ همه ترکن ؟ ترکی حرف میزنن ؟
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 نه بابا زن قزوینی چیه فقط زن شمالی قزوین آب و هواش خوبه، به رشت هم که نزدیکه ، دانشگاش هم یه جورایی از دانشگاه گیلان بهتره ( از نظر سطح علمی نه هاااااااااا ، از نظر اخلاق مسئولین) در کل خوبه به تهران هم که نزدیکه خب بیا قزوین دیگه پ ديگه چرا ميگي دو سال تموم ميشه دورتر ميشي خو درست تموم ميشه مياي ديگه البته بعدش بايد بري سربازي :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ننه بیام وسط برقصم ؟ :hapydancsmil: اوا!خاك به سرم بچم از دست رفت:icon_pf (34): 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 اسفند، 2011 سلام بنا به روایتی شما خاله ی من میشید آیا ؟ بله شكر خدا كه خوبي:hapydancsmil: :hapydancsmil:
Artaria 13629 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 من چیکار به دانشگاش دارم؛ آدماش چطورن؟ همه ترکن ؟ ترکی حرف میزنن ؟ پس واس چی میخوای بیای اینجا ساکن شی؟ نه ترکا زیاد نیستن، کلا قزوین یه گلچین از تمام دنیاست چه داخل کشور و چه خارج کشور 1
Artaria 13629 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 پ ديگه چرا ميگي دو سال تموم ميشه دورتر ميشي خو درست تموم ميشه مياي ديگه البته بعدش بايد بري سربازي :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اوا!خاك به سرم بچم از دست رفت:icon_pf (34): بازم درس ... درس .... درس تموم نمیشه هیچوقت 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 بازم درس ... درس .... درس تموم نمیشه هیچوقت ميخواي دكترا بگيريايشالا ميگيري كلاس ميايم ميگيم داشمون دكترا داره:hapydancsmil:مغزتو انقد نكوب به ديوار آي كيوت مياد پايين خدايي نكرده كم مياري واسه دكترا 1
Saman_88 8062 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 هيچي مادر تو قرتو بده :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1
Artaria 13629 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 ميخواي دكترا بگيريايشالا ميگيري كلاس ميايم ميگيم داشمون دكترا داره:hapydancsmil:مغزتو انقد نكوب به ديوار آي كيوت مياد پايين خدايي نكرده كم مياري واسه دكترا مرسی خانم دکتر 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :1238::shad::62izy85::Laie_28::dancegirl2::w31::w330: 1
Saman_88 8062 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 :1238::shad::62izy85::Laie_28::dancegirl2::w31::w330: بقیه نمیان وسط ؟:hapydancsmil: 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 بقیه نمیان وسط ؟:hapydancsmil: اينا الان خودشون همه بودن ديگه اولي ونوس بود دومي ميلاد بود سومي امين بود چهارمي مينا بود پنجمي من بودم اون سه تاهم يكي بهرامه يكي آرمينه يكي رضا اون 4 تام يه گروهه رقصه كرديه مينا آورده بود 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 اسفند، 2011 پس واس چی میخوای بیای اینجا ساکن شی؟ نه ترکا زیاد نیستن، کلا قزوین یه گلچین از تمام دنیاست چه داخل کشور و چه خارج کشور آهان؛ همینطوری
ارسالهای توصیه شده