arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ چیزای زیادی امروز یاد گرفتم,مرسی بچه ها فعلا 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ من اول فکر می کردم , "تی جواب فادا" یعنی فدای جواب دادنت بشم!! پس بهتره همش ترجمه کنیم تا سوتفاهم نشه :persiana__hahaha: پس کلاس تشکیل به رای با اکثریت است .ونوس خودش اکثریته خیر حضورا اقدام کنید شرایط ثبت نام دو قطعه آواتار 3در 4 یه برگ فتو کپی پروفایل بعلاوه آزمایش خون واسه آزمایش خونم هستم آماده شید بگیرم ازتون :w14::w14::w14::w14::w14: حالا حضوری نباشه بهتره ها می گم کار از محکم کاری عیب نمی کنه! می خوایین تست اعتیاد هم بگیرین:ydm47612zsesgift969 آره؛ میگیریم نه کر خیلی سرفه کونم:w821: آها خوب بوکودی اشان خانوادگی دست بزن داریدی :w821: می برار نسا بزنه ان عباسه فکَ باواره بیزیر:w821: الهی من ترا نمیرم؛ خودا بگم ؛عه میلاد چی بکونه , که ترا او خانواده میان تاوادا زی با ره چه ربطی به هم دارن؟ کم کم داره پیچیده می شه! فک بوکودی امی زبان راحته؟ ت: فک کردی زبانمون راحته؟ اون قسمت قرمز ,فهمش از قاتون نسبیت هم سخت تره!! فومنی ها یه جورایی شبیه آمولی های خودمون می حرفن!! سمیرا؛ اون قرمزرو معنی نکنیا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ معنی بخش قرمز ینی آها خوب کاری کردی اینا خونوادگی دست بزن دارن داداشم نیس بزنه فک عباسو بیاره پایینیه جایی هستن تو استان شما عین ما میگن :آووووووووووووووووووووووو آخه کر؛ چرا امی مسایل خانوداگی ره , هرکی فارسی تعریف کنی؟ چیزای زیادی امروز یاد گرفتم,مرسی بچه هافعلا خواهش کنیم؛ دو هزار تومن به خواهش میکنیم؛ دو.هزار تومن میشه هزینش :w14: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ چیزای زیادی امروز یاد گرفتم,مرسی بچه هافعلا به سلامت زای بوشو پس بهتره همش ترجمه کنیم تا سوتفاهم نشه :persiana__hahaha: :w14::w14::w14::w14::w14: حالا حضوری نباشه بهتره ها آره؛ میگیریم الهی من ترا نمیرم؛ خودا بگم ؛عه میلاد چی بکونه , که ترا او خانواده میان تاوادا فک بوکودی امی زبان راحته؟ ت: فک کردی زبانمون راحته؟ سمیرا؛ اون قرمزرو معنی نکنیا چرا ترجمه نکنم صفحه قبل ترجمه شدمگه معنیه بد میداد گفتم داداشم بیاد فک عباسو بیاره پائین 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ آخه کر؛ چرا امی مسایل خانوداگی ره , هرکی فارسی تعریف کنی؟ خواهش کنیم؛ دو هزار تومن به خواهش میکنیم؛ دو.هزار تومن میشه هزینش :w14: ان کی نانهاگه واوورسه گیم امی بقال سر کوچه ی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ به سلامت زای بوشو چرا ترجمه نکنم صفحه قبل ترجمه شدمگه معنیه بد میداد گفتم داداشم بیاد فک عباسو بیاره پائین ان کی نانهاگه واوورسه گیم امی بقال سر کوچه ی باشه , خب؛ د چه خبران, من بمانستم و تو لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ باشه , خب؛ د چه خبران, من بمانستم و تو همیشه هاتویه من مانم و تو بیا بازی بوکونیم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ همیشه هاتویه من مانم و تو بیا بازی بوکونیم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ وایییییییییییی نوس مَرَ باور بیزیر پیله آبجیییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ وایییییییییییی نوس مَرَ باور بیزیر پیله آبجیییییییییییییییی هو بالا بمانی بهتره لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ هو بالا بمانی بهتره باموم بیجیر دانم تی مرا چی بوکونم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ مَرَ باور بیجیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییرشیپیده جونممممممممممممممممممم مینااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خانداداش کمککککککککککککککککککککککککککککک 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ مَرَ باور بیجیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییرشیپیده جونممممممممممممممممممممینااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خانداداش کمککککککککککککککککککککککککککککک بیا بیجیر:biggrin: اویه چی کنی کر:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ گوزگا چک به معنی واقعی به این میگن 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ بیا بیجیر:biggrin: اویه چی کنی کر:biggrin: اوخیییییییییییییییی تی دس در نوکونه ونوس 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ [ گوزگا چک به معنی واقعی به این میگن گوزگا چک یعنی چی:ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ من دارم میرم روحم اینجاست... ولی خودم دارم میرم شلوخ پولوخ نکنید تمرکزم به هم میخوره فعلنی بوج بوج 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ باموم بیجیر دانم تی مرا چی بوکونم مَرَ باور بیجیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییرشیپیده جونممممممممممممممممممممینااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خانداداش کمککککککککککککککککککککککککککککک بیا بیجیر:biggrin: اویه چی کنی کر:biggrin: همش شیطانی کونه گوزگا چک به معنی واقعی به این میگن جانم؟ اوخیییییییییییییییی تی دس در نوکونهونوس [ گوزگا چک یعنی چی:ydm47612zsesgift969 منم اولین باره بیشتاوستم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ [ گوزگا چک یعنی چی:ydm47612zsesgift969 گوزگا که ینی قورباغه بعد یکی بال بال میزنه میفته وسط مثل همون شکلکه مثلا بچه که لج میکنه اینا .....میگن داره چَک و پَر میزنه ... گوزگا چَک هم ینی داره عین قورباغه چَک و پَر میزنه روی زمین یادت نمیاد به امین گفتم آتشنشانیه رشتو ول کن یکی بیفته اون وسط گوزگا چک هم بزنه نمیان نجاتش بدناینو در چنین مواقعی به کار میبرن 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ همش شیطانی کونه جانم؟ منم اولین باره بیشتاوستم a zay chi geh خواستم فارسی بنویسم دیدم ممکنه اشتباه خونداری پیش بیاد:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده