* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 آذر، 2011 من دارم میرم روحم اینجاست... ولی خودم دارم میرم شلوخ پولوخ نکنید تمرکزم به هم میخورهفعلنی بوج بوج تی روحه د چرا بنایی :persiana__hahaha: بوج بوج؛ بابای
VINA 31339 ارسال شده در 6 آذر، 2011 گوزگا که ینی قورباغه بعد یکی بال بال میزنه میفته وسط مثل همون شکلکه مثلا بچه که لج میکنه اینا .....میگن داره چَک و پَر میزنه ...گوزگا چَک هم ینی داره عین قورباغه چَک و پَر میزنه روی زمین یادت نمیاد به امین گفتم آتشنشانیه رشتو ول کن یکی بیفته اون وسط گوزگا چک هم بزنه نمیان نجاتش بدناینو در چنین مواقعی به کار میبرن راستش داشتی رشتی هم میحرفیدی من 80 درصد میفهمیدم بقیه رو حدس میزدم:icon_pf (34): خیلی باحال بود تیکش:lol: 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 6 آذر، 2011 همش شیطانی کونه جانم؟ منم اولین باره بیشتاوستم چرا کُرررررر امین که زیاد گوزگا گوزگا میکرد معنی گوزگارو نمیدونستین یا فقط اون چَک رو نمیدونستین دیگه که یاد گرفتین 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 آذر، 2011 a zay chi gehخواستم فارسی بنویسم دیدم ممکنه اشتباه خونداری پیش بیاد:girl_blush2: خوب کاری کردی فارسی ننوشتی :icon_pf (34):
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 6 آذر، 2011 خوب کاری کردی فارسی ننوشتی :icon_pf (34): راس میگه خوب کردی یاد سوتیه یه نفر افتادم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 آذر، 2011 a zay chi gehخواستم فارسی بنویسم دیدم ممکنه اشتباه خونداری پیش بیاد:girl_blush2: چرا کُرررررر امین که زیاد گوزگا گوزگا میکرد معنی گوزگارو نمیدونستین یا فقط اون چَک رو نمیدونستین دیگه که یاد گرفتین هم گروزگا رو میدونستم ؛ هم چک وپر رو؛ اما گوزگا چک رو نمیدونستم
Artaria 13629 ارسال شده در 6 آذر، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
VINA 31339 ارسال شده در 6 آذر، 2011 بچه ها بریم این اریوبرزن رو بدزدیم زنگ بزنیم در صورتی پسش میدیم بهتون که بهمون گز اردی بدین
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 آذر، 2011 چیه ازینکه هیچی نفهمیدم چی گفتین تعجبیدم! خواستم اعلام حضور کنم پریدم بالا پایین 1
VINA 31339 ارسال شده در 6 آذر، 2011 ازینکه هیچی نفهمیدم چی گفتین تعجبیدم!خواستم اعلام حضور کنم پریدم بالا پایین ترجمشو گذاشتم که:biggrin: 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 آذر، 2011 ترجمشو گذاشتم که:biggrin: کجاش؟ بارونه خوش به حالتون منم بارون میخوام....مدت هاست که عطر بارونو حس نمیکنم! 2
VINA 31339 ارسال شده در 6 آذر، 2011 کجاش؟ خوش به حالتون منم بارون میخوام....مدت هاست که عطر بارونو حس نمیکنم! زیر هر پستم نوشتم ترجمه بارون ارامش بخشه مخصوصا صداش:girl_blush2: 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 آذر، 2011 زیر هر پستم نوشتم ترجمه بارون ارامش بخشه مخصوصا صداش:girl_blush2: بارون همه چیزش آرامش بخشه....حتی اسمشم آرامش بخشه!:persiana__hahaha: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 آذر، 2011 زیر هر پستم نوشتم ترجمه بارون ارامش بخشه مخصوصا صداش:girl_blush2: موافخم
VINA 31339 ارسال شده در 6 آذر، 2011 بارون همه چیزش آرامش بخشه....حتی اسمشم آرامش بخشه!:persiana__hahaha: ادم دلش میخواد قدم بزنه زیرش بااااااااز با رررررررووووووووووووو نه اونجا هم بارونه؟ 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 آذر، 2011 بااااااااز با رررررررووووووووووووو نه بارون بارونه هی بارون بارونه هی
ارسالهای توصیه شده