RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 4 آذر، 2011 من حدودا فهمیدم چی گفت بلوف نزنیا بوگو چی گفتم اگه راس میگی 1
VINA 31339 ارسال شده در 4 آذر، 2011 آووووووو راس گی به روی چشمممممممممممممممر که از خدای گیلکی حرف بزنیم امی زبان تاریخی زنده ببه ولی چون امی داداشیه گیلکی زیاد خوب نیه ده هونه واسه فارسی گب زنیم ان میلاد آخر گیلکی یاد نیگیفته امرام واناله گیلکی بکپیم :167: به روی چشم نه کر ، می چشم سر:texc5lhcbtrocnmvtp8 زکان دیوانه اید چیسه ره تی سر افتاب بخورده؟:lol: ترجمه: بچه ها دیونه ان . افتاب زیادی به سرت خورده؟ پ ن: برگردوندن فارسی سخته هااا |، معنیش تو ذوق میزنه 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 4 آذر، 2011 اوتو چرا کونه؟!!!!!! به روی چشم نه کر ، می چشم سر:texc5lhcbtrocnmvtp8 زکان دیوانه اید چیسه ره تی سر افتاب بخورده؟:lol: ترجمه: بچه ها دیونه ان . افتاب زیادی به سرت خورده؟ پ ن: برگردوندن فارسی سخته هااا |، معنیش تو ذوق میزنه دمت گرم 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 4 آذر، 2011 بچه ها ؛ممنون که پرچمو بالا نگه میدارین :aghosh: خواهش میکنم:aghosh: ولی یه زمانی بود پرچم بالای قله اورست بود الان دوباره داره نزول میکنه ها حواساتونو بجمعید :167: 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 آذر، 2011 میلاد تهرونی, میلاد=داماد عباس آقا, مینا تو چقد حرف زنی کُررررر, ونوس مرغانو جا بوکون, ونوس تشکر یارانه ای نیست والا, گیلانی،بلامیسر،جانه ره میرم،تی قوربان, پر، مار، برار، خاخور فندر, بهرام مدال دار, جای امین و آرمین خیلی خالیه):, جغلان اسپم نوکونید, خانوم مهندس ونوس،سمیرا بوشو چایی باور, رحمان بیا اینور :persiana__hahaha: اسم منم بزارین تو برچسب ها بی زحمت :persiana__hahaha: 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 4 آذر، 2011 میلاد تهرونی, میلاد=داماد عباس آقا, مینا تو چقد حرف زنی کُررررر, ونوس مرغانو جا بوکون, ونوس تشکر یارانه ای نیست والا, گیلانی،بلامیسر،جانه ره میرم،تی قوربان, پر، مار، برار، خاخور فندر, بهرام مدال دار, جای امین و آرمین خیلی خالیه):, جغلان اسپم نوکونید, خانوم مهندس ونوس،سمیرا بوشو چایی باور, رحمان بیا اینور :persiana__hahaha: اسم منم بزارین تو برچسب ها بی زحمت :persiana__hahaha: نگفتم خیلی باحالهحالا داستانشونو نمیدونی ساعت 3:20 دخیخه بامِداد اینجانیب سمیرا ملغب به راپونزلی دوست جدیدم رو به شوما معرفی میکنم ATRE BAROON ازین پس ایشون هم داری حق وتو در تالار گیلون میباشددددددددددد به افتخار مهمونمون که خودش صاب خونس 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 4 آذر، 2011 ما دیجه بریم اتره بارون جون همینجا بخواب تا فردا صب غریبی نکن کار بار داشتی صدا کن :persiana__hahaha: 3
VINA 31339 ارسال شده در 5 آذر، 2011 اوتو چرا کونه؟!!!!!! دمت گرم چیزی نوگفتن زی دیوانه ی بیمیرم انه ماره ره:biggrin: بچه ها ؛ممنون که پرچمو بالا نگه میدارین :aghosh: می دست بچمست میلاد تهرونی, میلاد=داماد عباس آقا, مینا تو چقد حرف زنی کُررررر, ونوس مرغانو جا بوکون, ونوس تشکر یارانه ای نیست والا, گیلانی،بلامیسر،جانه ره میرم،تی قوربان, پر، مار، برار، خاخور فندر, بهرام مدال دار, جای امین و آرمین خیلی خالیه):, جغلان اسپم نوکونید, خانوم مهندس ونوس،سمیرا بوشو چایی باور, رحمان بیا اینور :persiana__hahaha: اسم منم بزارین تو برچسب ها بی زحمت :persiana__hahaha: به شبنمییییییییییییییییییییییییی چطوری خانومی:girl_blush2: نگفتم خیلی باحالهحالا داستانشونو نمیدونیساعت 3:20 دخیخه بامِداد اینجانیب سمیرا ملغب به راپونزلی دوست جدیدم رو به شوما معرفی میکنم ATRE BAROON ازین پس ایشون هم داری حق وتو در تالار گیلون میباشددددددددددد به افتخار مهمونمون که خودش صاب خونس ما دیجه بریم اتره بارون جون همینجا بخواب تا فردا صب غریبی نکن کار بار داشتی صدا کن :persiana__hahaha: تی مهمان نوازی اما رو بوکوشت 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 5 آذر، 2011 نگفتم خیلی باحالهحالا داستانشونو نمیدونیساعت 3:20 دخیخه بامِداد اینجانیب سمیرا ملغب به راپونزلی دوست جدیدم رو به شوما معرفی میکنم ATRE BAROON ازین پس ایشون هم داری حق وتو در تالار گیلون میباشددددددددددد به افتخار مهمونمون که خودش صاب خونس خب داستانشو برام بتعریفین :62izy85: میسی میسی....چقد مهربونین:62izy85: پس دیگه پاتوقف من اینجاس:62izy85: آخ جون اسمم رفت برچسبا....دیگه معروف شدم، رفت!:62izy85: 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 5 آذر، 2011 به شبنمییییییییییییییییییییییییی چطوری خانومی:girl_blush2: میسی میسی خوبم...خوبی؟:62izy85: من همش فکر میکردم؛ atr baroon : عطر بارون اتر بارونم میگم :persiana__hahaha: تازه بهم اسپری بارون و ادکلن بارونم میگن :persiana__hahaha: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 آذر، 2011 اتر بارونم میگم :persiana__hahaha: تازه بهم اسپری بارون و ادکلن بارونم میگن :persiana__hahaha: اتر یهنی چی؟ :62izy85:
ارسالهای توصیه شده