VINA 31339 ارسال شده در 7 آذر، 2011 خیلی بد؛ باغ بدیش همینه دیگه؛ شاید خسیسسسسسسسسسسسسسسسس واااااااااای من چقدر کار دارم :icon_pf (34): راست گم د کر امان دو تا چیچینی زک عاشق از کی بوردیم 2
VINA 31339 ارسال شده در 7 آذر، 2011 بترکی آخجان عروسی مینا من بیسکوییت مادر میخوام:babygirl:بیریزین تو چایی واسم سلالاک درست کنید بخورم تی گاز دود عروسی نمیگرم(پارسی را پاس بداریم گیلکی را زاپاس بداریم:girl_yes2:) من از کی بوردم اخه کر دو تا چیچینی زکیم با هزارو یک ارزو 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 7 آذر، 2011 راست گم د کرامان دو تا چیچینی زک عاشق از کی بوردیم قسمت قرمز رنگ نا مفوم میییییییییییییییییییییییییباشد 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 7 آذر، 2011 سلام بر تمامی گیلانی ها پس زبان گیلکی و به راه انداختید سمیرا دوباره باید کلاس خصوصی برام بزاری 2
VINA 31339 ارسال شده در 7 آذر، 2011 به صاف و صوف بودن من میخندیتا میتونی خالی واسم میبندی دیونه بازیامو دوست نداری پیش همه ادامو در میاری بشکن بشکنه بشکن تی غلط کنی نوشکستن ره:biggrin: 2
VINA 31339 ارسال شده در 7 آذر، 2011 قسمت قرمز رنگ نا مفوم میییییییییییییییییییییییییباشد از کی بوریم:icon_razz: 1
VINA 31339 ارسال شده در 7 آذر، 2011 سلام بر تمامی گیلانی هاپس زبان گیلکی و به راه انداختید سمیرا دوباره باید کلاس خصوصی برام بزاری سلام بر داماد عباس اقا سلامو که ص قبل عرض نمودم بله کاغذ و خودکار بیار نت برداریم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آذر، 2011 قسمت قرمز رنگ نا مفوم میییییییییییییییییییییییییباشد وای گیلکی حرف زدن مینا سوژست , ایندفعه تو میتینگ باید مینا فقط گیلکی بحرفه ها
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 7 آذر، 2011 تی گاز دود عروسی نمیگرم(پارسی را پاس بداریم گیلکی را زاپاس بداریم:girl_yes2:)من از کی بوردم اخه کر دو تا چیچینی زکیم با هزارو یک ارزو بازم قرمز نا مفهومه؟ آها گرفتم باید میگفتی تی گاز دوَد عروسی نیگیرمتی چانه خالَ من تخته سر ننم 2
VINA 31339 ارسال شده در 7 آذر، 2011 وای گیلکی حرف زدن مینا سوژست , ایندفعه تو میتینگ باید مینا فقط گیلکی بحرفه ها برو بچه من خودم به بچه های یونی گیلکی یاد میدم:lol:(ببین چقدر غلط ملوط یاد دادم گیلکی تحریف کردم اصلا) بازم قرمز نا مفهومه؟ آها گرفتم باید میگفتی تی گاز دوَد عروسی نیگیرمتی چانه خالَ من تخته سر ننم ترجمه پلیز؟ 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آذر، 2011 برو بچه من خودم به بچه های یونی گیلکی یاد میدم:lol:(ببین چقدر غلط ملوط یاد دادم گیلکی تحریف کردم اصلا) بیچاره بچه های یونی،:icon_pf (34): نه؛ پیچاره زبان گیلکی :icon_pf (34):
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 7 آذر، 2011 سلام بر تمامی گیلانی هاپس زبان گیلکی و به راه انداختید سمیرا دوباره باید کلاس خصوصی برام بزاری درود بر تو اخوی آره دیدیم درخواست دهنده زیاد داریم گفتیم دوباره کلاس را بندازیم شرایت ثبت نومم ذکر کردیم صفحات قبل ولی خوب چون تو آشنایی و اوضاع زبانت خیلی خرابه بدون مدارک ثبت نام میکنیمت:w963: به صاف و صوف بودن من میخندی تا میتونی خالی واسم میبندی دیونه بازیامو دوست نداری پیش همه ادامو در میاری بشکن بشکنه بشکن تی غلط کنی نوشکستن ره:biggrin: از کی بوریم:icon_razz::1111: وای گیلکی حرف زدن مینا سوژست , ایندفعه تو میتینگ باید مینا فقط گیلکی بحرفه ها وای آرهعزیزمممممم بانمک حرف میزنه این دفه میتیک دیدیمش مجبورش کنیم گیلکی بحرفه 2
VINA 31339 ارسال شده در 7 آذر، 2011 وای آرهعزیزمممممم بانمک حرف میزنه این دفه میتیک دیدیمش مجبورش کنیم گیلکی بحرفه بشو کر من ایته بر و بیایی دارم منه گید تیچر گیلکی(:lol:) 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آذر، 2011 بشو کرمن ایته بر و بیایی دارم منه گید تیچر گیلکی(:lol:) وای خدای من؛ تو تیچر گیلکی باشی ؛ اونوقت میلاد هم حتما همکارته میناتو حتما با زیر نویس تایپ کن راستی خان داداش؛ما سلام عرض کرده بودیم
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 7 آذر، 2011 برو بچه من خودم به بچه های یونی گیلکی یاد میدم:lol:(ببین چقدر غلط ملوط یاد دادم گیلکی تحریف کردم اصلا) ترجمه پلیز؟ ینی چانتو سر تخته نشورن بشو کرمن ایته بر و بیایی دارم منه گید تیچر گیلکی(:lol:) اوفاه تی تیچری آخر مَرَ کوشِی مینا تی گیلکی حرف زِن مَرَ کوشِی مینا... 2
VINA 31339 ارسال شده در 7 آذر، 2011 میناتو حتما با زیر نویس تایپ کن تو وضعت از من بدتره ینی چانتو سر تخته نشورن اوفاه تی تیچری آخر مَرَ کوشِی مینا تی گیلکی حرف زِن مَرَ کوشِی مینا... :biggrin::biggrin::biggrin: ببین چقد غلط غولوط یاد گرفتن:biggrin: 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 7 آذر، 2011 وای خدای من؛ تو تیچر گیلکی باشی ؛ اونوقت میلاد هم حتما همکارته راستی خان داداش؛ما سلام عرض کرده بودیم ما هم عرض ادب خدمت خاخورمون داشتیم:rose: 1
ارسالهای توصیه شده