VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ نه :w821::cryingf::w821: حتما نباید مرتبط با رشتت باشه که:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ حتما نباید مرتبط با رشتت باشه که:icon_pf (34): کار باشه هر چی باشه نامرداااااااااااااااااا همه سابقه می خوان :cryingf: 1 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ خب دیر اومدم ولی بالاست پرچم همیشه 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ لطفا گیلکی حرف بزنید بچه ها,تازه داشتیم یه چیزایی یاد می گرفتیم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ خب دیر اومدم ولی بالاست پرچم همیشه خوش بامویی:w14: لطفا گیلکی حرف بزنید بچه ها,تازه داشتیم یه چیزایی یاد می گرفتیم اوکی اوکی؛:w14: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ کار باشه هر چی باشه نامرداااااااااااااااااا همه سابقه می خوان :cryingf: کاراموزی نداشتی؟ لطفا گیلکی حرف بزنید بچه ها,تازه داشتیم یه چیزایی یاد می گرفتیم باشه گل پسر:girl_yes2: پ ن: ببین تو گیلکی مثل انگلیسی اول صفت میاد بعد اسم خوش بامویی:w14: اوکی اوکی؛:w14: ونوس اهنگ رشتی نری مرا فدی سیا چومه انا فلش مرا فده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ترجمه:ونوس اهنگ رشتی نداری بهم بدی ؟ اهنگ سیاه چومه( جشمان سیاه) .فلششو بهم بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ برنامه گیلگی گپ زئنه؟؟؟ خب من خبر ناشتم دِ سعی کونم که گیلکی حرف بزنم خوبه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ [FLASH=width=100 heigh=100]***[/FLASH] لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ ونوس اهنگ رشتی نری مرا فدی سیا چومه انا فلش مرا فده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ترجمه:ونوس اهنگ رشتی نداری بهم بدی ؟ اهنگ سیاه چومه( جشمان سیاه) .فلششو بهم بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آهان کُر؛ دارم؛ ترا فادام, بِس ؛ الان می پرووفایل میان , او بالا نهم؛ تا به فلش تبدیل نبه :w14: برنامه گیلگی گپ زئنه؟؟؟ خب من خبر ناشتمدِ سعی کونم که گیلکی حرف بزنم خوبه؟؟؟ آهان د؛ زاکان درخواست فاداد , خواید گیلکی یاد فیکیرن:w14: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ [FLASH=width=25 heigh=25]http://www.upload-noandishaan.ir/images/slodujcs8d60qaqo2jfb.swf[/FLASH] لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ برنامه گیلگی گپ زئنه؟؟؟ خب من خبر ناشتمدِ سعی کونم که گیلکی حرف بزنم خوبه؟؟؟ سلام اولین بار ایا بمویی؟ یا امان ترا نیدیهیم ترجمه: اولین باره اینجا اومدی یا من ندیدمت:girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ مینا مینا؛ گذاشتم تو پیغام پپروفایلم؛ میتونی برش داری، اون پایینیستا :w14: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ [FLASH=width=25 heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 2 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ سلام اولین بار ایا بمویی؟ یا امان ترا نیدیهیم ترجمه: اولین باره اینجا اومدی یا من ندیدمت:girl_in_dreams: ترجمه ناخاستا بلا می سر والا اَن تاپیکه جا فک کونم اولین باره باموم اما سایت زاکان همه خوب مرا شناسن خیلی خیلی پیشکسوتم البته نه ان سایت دورون از سایتانه دیگر مرا شناسن:biggrin::biggrin::biggrin:شاید خودتم afshin_ss بشناسی نانم به مولا...بهرحال خوشوقتم 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ درود و دو صد بدرود بر شما هم استانی های عزیز و ارجمند :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ ترجمه ناخاستا بلا می سروالا اَن تاپیکه جا فک کونم اولین باره باموم اما سایت زاکان همه خوب مرا شناسن خیلی خیلی پیشکسوتم البته نه ان سایت دورون از سایتانه دیگر مرا شناسن:biggrin::biggrin::biggrin:شاید خودتم afshin_ss بشناسی نانم به مولا...بهرحال خوشوقتم ترجمه تیشین نیه ، زکان مازندران و همدانم ایید اوشانه شینه نه نشناسنم کی عضو بی ؟مهندسان بی؟ ترجمه: ترجمه برای شما نیست بچه های مازندران و همدانم میان برای اوناست . نه نمیشناسم کجا عضو بودید ؟مهندسان بودید؟ 2 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ ترجمه تیشین نیه ، زکان مازندران و همدانم ایید اوشانه شینه نه نشناسنم کی عضو بی ؟مهندسان بی؟ ترجمه: ترجمه برای شما نیست بچه های مازندران و همدانم میان برای اوناست . نه نمیشناسم کجا عضو بودید ؟مهندسان بودید؟ آها از اون لحاظ آخه بدیم بینیویشته (گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا...) فک بوکودم که همه جاقالان گیلکن امن ساعادت ناشتیم بلامی سر والا من هم باشگاه مهندسان جا عضو بوم و هم انجمن فرهیختگانه جا البته فکر کونم هر کی مرا ایا بشناسه بیشتر از فرهیختگانه جا شناسه چون اویا از روز اول تا اخر عضو بوم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ آها از اون لحاظ آخه بدیم بینیویشته (گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا...) فک بوکودم که همه جاقالان گیلکنامن ساعادت ناشتیم بلامی سر والا من هم باشگاه مهندسان جا عضو بوم و هم انجمن فرهیختگانه جا البته فکر کونم هر کی مرا ایا بشناسه بیشتر از فرهیختگانه جا شناسه چون اویا از روز اول تا اخر عضو بوم نه نیدهم :ydm47612zsesgift969 مهندسان عضو بوم اما الان کم شم ترجمه:ندیدم :ydm47612zsesgift969.مهندسان عضو بودم اما الان کم میرم پ ن: خوب ترجمه میکنما عین گام به گام:lol: 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ باشه گل پسر:girl_yes2: پ ن: ببین تو گیلکی مثل انگلیسی اول صفت میاد بعد اسم ونوس اهنگ رشتی نری مرا فدی سیا چومه انا فلش مرا فده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ترجمه:ونوس اهنگ رشتی نداری بهم بدی ؟ اهنگ سیاه چومه( جشمان سیاه) .فلششو بهم بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تشکر. تو زبون خودمون هم اینطوریه! اما من با ضمیرهایی که به کار می برین آشنا نیستم,قاطی کردم! برنامه گیلگی گپ زئنه؟؟؟ خب من خبر ناشتمدِ سعی کونم که گیلکی حرف بزنم خوبه؟؟؟ کار خوبی می کنید,اینجا همه به غیر من می تونن گیلکی حرف بزنن آهان کُر؛ دارم؛ ترا فادام, بِس ؛ الان می پرووفایل میان , او بالا نهم؛ تا به فلش تبدیل نبه :w14: آهان د؛ زاکان درخواست فاداد , خواید گیلکی یاد فیکیرن:w14: چرا حس می کنم غلیظ تر از بقیه حرف می زنی؟:ydm47612zsesgift969 درود و دو صد بدرود بر شما هم استانی های عزیز و ارجمند :texc5lhcbtrocnmvtp8 سلام 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ نه نیدهم :ydm47612zsesgift969 مهندسان عضو بوم اما الان کم شم ترجمه:ندیدم :ydm47612zsesgift969.مهندسان عضو بودم اما الان کم میرم پ ن: خوب ترجمه میکنما عین گام به گام:lol: کار خیلی خوبی می کنی! لااقل من که کارم راحت تر می شه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده