Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ وای دادا جون حرف اینو گوش نده وای خاک بر سرم گرد نخود چیه هیچی نگفت این میلاد نه...:icon_pf (34): گفت گِردی شدی ینی چاق شدی رژیم بگیری حله:w963: آها اکی آجی، حله 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ خوبی قربونت چوطو موطویی :w963: پرچم بالاستا دستت درد نکنه ما کم پیداییم تا امتحانا تموم شه هوای پرچمو بدار بلامیسر آها اکی آجی، حله آفرین :w963: 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ :w410: داری تمرین میکنی واسه سربازی؟ 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ سلوماصفهانیا رو هم راه میدید ؟! 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ سلوماصفهانیا رو هم راه میدید ؟! سلام خوش آمدید قدمتون روی چشم 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ چه حالی میده فضولی کردن ! تاپیک خودمون که بنا به دلایلی ترکید :دی 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ چرا ترکید ؟ اینجارو که نیومدی بترکونی؟ 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ چرا ترکید ؟اینجارو که نیومدی بترکونی؟ دیدیم همش توش داره دعوا میشه ترجیح دادیم تاپیک تعطیل بشه !:w00: شاید من عامل نفوذی ام!اومدم اینجا رو هم بفرستم رو هوا ! 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بلههههههه بلههههههههههه؟ کسی منو صدا کرد؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ دیدیم همش توش داره دعوا میشه ترجیح دادیم تاپیک تعطیل بشه !:w00:شاید من عامل نفوذی ام!اومدم اینجا رو هم بفرستم رو هوا ! شرمندتیم اینجا همه ورزشکارن و عضو تیم استانی گیلانن بخوای شر کنی:banel_smiley_90:کارت تمومه:zadan: 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بلههههههه بلههههههههههه؟ کسی منو صدا کرد؟؟؟؟ پس کجایی دختر 2 ساعت صدات می کنم یه چی بیار بخوریم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ پس کجایی دختر 2 ساعت صدات می کنمیه چی بیار بخوریم من گشنم نیست، برو خودت از تو یخچال یه چیز بردار بخور یه لیوان آبم برا من بیاریا؛ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ تو یخچال چیز آماده نیست یه چی درست کن بخوریم بفرما آب برات ریختم فقط تو یخچاله نوش جان 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ تو یخچال چیز آماده نیست یه چی درست کن بخوریم بفرما آب برات ریختم فقط تو یخچاله نوش جان زنگ بزن از آشپزخانه سر کوچه یه چیز برات بیارن؛ حسش نیس برات غذا درست کنم آب نیاوردی دیگه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ سلامداش میلاد اجازه هست یا لله یالله سلام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده