VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ وااااااخعن جاتون خالی بود؛ خوش گذشت تو خوبی؟؟؟ مینا کجاست؟؟؟ سلام خوبی خوش گذشت والا از مینا دو روزه ما هم خبر نداریم ستاره سهیل شدهقربونت ما نیز بیسیار بیسیار خوشال میییییییییییی باشیم:dancegirl2: ولی بد بخ شدم 1کم و 4رم امتحان دارم اولی اندشه دومی فیزیک:w821: باید برم از ممد مرخصی بیگیرم یکم بشینم بخونم:icon_pf (34): بااب اینترنتمون قطع بود ما هم دیدم قطعه رفتیم خونه تکونی 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ سلام خوبی خوش گذشت سلااااااام گلم؛ میسی خوفم؛ تو خوفی؟؟؟؟ جات خالی، خییلییییییییییی خوش گذشت، لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ سلااااااام گلم؛ میسی خوفم؛ تو خوفی؟؟؟؟ جات خالی، خییلییییییییییی خوش گذشت، کجا رفته بوید مگه[/url] 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ کجا رفته بوید مگه همدان؛ خونه خواهرم؛ پیش سینا و طاهر و... لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ همدان؛ خونه خواهرم؛ پیش سینا و طاهر و... اااا من اینقد دوست دارم برم همدانغارم رفتید؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اااا من اینقد دوست دارم برم همدانغارم رفتید؟ نه، این سری وقت نشد، به نظرم بعد رشت، اونجا خیلی شهر قشنگیه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ سلام بر اهل بیت گیلان علیک سلااااااااام :flowerysmile: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ سلام جانه خاخور معلومه که خوش گذشته خا به سلامتی سفر بعدی کیه؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ سلام جانه خاخورمعلومه که خوش گذشته خا به سلامتی سفر بعدی کیه؟ هااااان, سفر بعدی؟!! فعلا قرار نیست جایی بریم، خانه میمانیم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ خا به سلامتی چه می کونی یا همون چگونه طوری؟ کبوترارو دون دادی مرغابیا زنده هستن 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ خا به سلامتی چه می کونی یا همون چگونه طوری؟ کبوترارو دون دادی مرغابیا زنده هستن هیچی دیگه، میگذرانیم، تو خوبی؟ چه میکنی؟ تو این چند روز که نبودم کبوتر رفتن؛ پیداشون نیست، مرغابیام خوبن، سلام میرسونم، رفتم بهشون دون دادم برگشتم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ نه، این سری وقت نشد، به نظرم بعد رشت، اونجا خیلی شهر قشنگیه نرفتم تا بگم بعد رشت سنندج قشنگه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ نرفتم تا بگمبعد رشت سنندج قشنگه من سنندج نرفتم، نمیدونم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ من سنندج نرفتم، نمیدونم هم شهرش قشنگه هم دختراش شعر بلامی سر داری؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها من تو خوابگاه میگفتم بلا تی سر نمیگفتم بلا می سر لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ هم شهرش قشنگه هم دختراش شعر بلامی سر داری؟ آهان؛ پس همون بهتر که تو سنندج زندگی نمیکنیم؛( دختراش خوشکلن) نه ندارم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها من تو خوابگاه میگفتم بلا تی سر نمیگفتم بلا می سر منم گاهی وقتا به دوستای تهرانیم میگفتم ؛ می بلا تی سر لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ درود آباجیآباجی باسه چی زبونت لال نگو آباجی ما دلمون نمیاد زبون شما لال باشه چه خبر از کجا؟ مرام داداشو کوجا دلمون بیذاریم:w963: مگه من پرسیدم چه خبر که میگی چه خبر از کوجا خان داداش؟خانداداش جدیدا خیلی مشکوک شدی نکنه معتادت کردن:w821:نکنه از عشق رعنا داری دیوونه میشی:w821:دیدی خاک بر سر شدم همش از همون قلیون شرو شد:w821: خداااااااااااااااااااااااا:w74::w821: گردی چیه دیگه؟ منظورت همون گرد نخوده؟ وای دادا جون حرف اینو گوش نده وای خاک بر سرم گرد نخود چیه هیچی نگفت این میلاد نه...:icon_pf (34):گفت گِردی شدی ینی چاق شدی رژیم بگیری حله:w963: خودت مهلبون تری :flowerysmile: سلام خوبی خوش گذشت بااب اینترنتمون قطع بود ما هم دیدم قطعه رفتیم خونه تکونی آخ جون وروره جادو جونممم اومد:dancegirl2:اینتیرنیتیتون گَت بود:w963:مینا من عاشق این شکلک() امضاتم میبینمش انرژی میگیرم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ آخ جون وروره جادو جونممم اومد:dancegirl2:اینتیرنیتیتون گَت بود:w963:مینا من عاشق این شکلک() امضاتم میبینمش انرژی میگیرم خوبی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده