vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 1 آذر، 2011 ااااااااااااااااااااااااا من همین الان پست گذاشتم پس چش شد؟
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 1 آذر، 2011 سلام حمید هیشکی نیست فک کنم این دفه راستی راستی سکته زده
سـارا 20071 ارسال شده در 3 آذر، 2011 سلووووووووووووم به همهههههههههههه :2eaoapgxehimkak1y7e میبینم که من چند روز نبودم و سکته زده اینجا!!! بچه ها پس کجاییننننننننننننننن؟؟؟؟ :w888: 1
سـارا 20071 ارسال شده در 7 آذر، 2011 بچه ها سلامممممممممم...من امتحانامو دادم..... کم کم میام و دیگه می ترکونیم تا دوباره کلاسا شروع بشهههههههههه :2eaoapgxehimkak1y7e برنامه هامونم اینه که به طور منظم و هر هفته یه طرحو راندو می کنیم... مقاله خونی راه می ندازیم... تاپیک شاخ به شاخ رو فعال نگه می داریم... و هرچی مطلب علمی و عکس داریم با هم به اشتراک می زاریم.. همه اینا فقط با کمک همدیگه انجام می شه نه فقط دو سه نفر فعالیت کنن و بقیه و بیان شکلک بزارنا پس شروع می کنیم.... :2eaoapgxehimkak1y7e 3
*mini* 37779 ارسال شده در 7 آذر، 2011 بچه ها سلامممممممممم...من امتحانامو دادم.....کم کم میام و دیگه می ترکونیم تا دوباره کلاسا شروع بشهههههههههه :2eaoapgxehimkak1y7e برنامه هامونم اینه که به طور منظم و هر هفته یه طرحو راندو می کنیم... مقاله خونی راه می ندازیم... تاپیک شاخ به شاخ رو فعال نگه می داریم... و هرچی مطلب علمی و عکس داریم با هم به اشتراک می زاریم.. همه اینا فقط با کمک همدیگه انجام می شه نه فقط دو سه نفر فعالیت کنن و بقیه و بیان شکلک بزارنا پس شروع می کنیم.... :2eaoapgxehimkak1y7e سلام سارایییییییییییییییییییییییییی خوبییییییی؟ مبارکههههههههههههههههههههههه نخستههههههههههههههههههههه پایتم تُپُپُپُپُپُپُپُپُپُلللللللللللللللللللللل 2
سـارا 20071 ارسال شده در 7 آذر، 2011 سلام ساراییییییییییییییییییییییییییخوبییییییی؟ مبارکههههههههههههههههههههههه نخستههههههههههههههههههههه پایتم تُپُپُپُپُپُپُپُپُپُلللللللللللللللللللللل ایوللللللللللللللل....تو همیشه پایه اییییییییییییییی :2eaoapgxehimkak1y7e 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 8 آذر، 2011 منم نمیدونم چیه ولی پایم راستی سلام:coffee::hrqr6zeqheyjho1f9mx 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 بهمن، 2011 سلوم :texc5lhcbtrocnmvtp8 علیک سلوم :biggrin: به به؛ شهرسازا هم اومتن
سـارا 20071 ارسال شده در 11 بهمن، 2011 می بینم که کوچیک و بزرگ و پیر و جوون و معمار و غیر معمار همه منتظر باز شدن این تاپیک بودن :texc5lhcbtrocnmvtp8
ارسالهای توصیه شده