- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ خدایا مرفینی برای روحم می خواهم.... تا همیشه ها ....... 7 لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ سالهاست اسم بازی من و خدا زندگی ست هيچ چيز مثل بازی قشنگ ما عجيب نيست بازی يی که ساده است و سخت "عرفان نظر آهاری" 8 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ این بازی های دو نفره با خدا لذت عجیبی دارد ! حتی اگر به قیمت از دست دادن خیلی چیزها تمام شود ... 7 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ برای او که معنای خدا را خوب می فهميد ... . . . هر جای دنیا که باشی، یک آدم این حوالی ست که تا آخرین نفس زندگی اش را مدیون مهربانی بی انتهای توست ... 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ دلت را ...جایی...حوالی خدا...چهار میخ کن...که با رفتن این و آن...نرود. 7 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ خداوند نمی خواهد ما به هم برسیم ! شاید تنها دلیلش این باشد که اگر کنارم باشی ، دیگر هیچ وقت ، هیچ چیز از او نخــواهم خـواست !!! 8 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ می سپارمت به خدا....... خدایی که هیچوقت نخواست تو را به من بسپارد!!! 6 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ صدای باران زیباترین ترانه خداست که طنینش زندگی را برای ما تکرار می کند؛ نکند فقط به گل آلودگی کفشهایمان بیندیشیم !! 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ معبود من چشم نیازم به دست های بی نیاز توست التماس های کودکانه ام را مثل همیشه... نوازش کن 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست، و در ندانستن من تلاطمها، تو خود با آرامشت ، تلاطمم را آرام ساز.... 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ حکایت عجیبیست رفتار ما خداوند می بیند و می پوشاند مردم نمی بینند و فریاد می زنند . . . 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ خدایا این روزها هوایم را داشته باش... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ خداوندا، خداوندا قرارم باش و یارم باش جهان تاریکی محض است میترسم کنارم باش... 7 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ آخییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییش :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ بـــــارالهــــــــــا ... "زخم "ها .... "رحم" میخواهند ... فقط این دو نقطه را بردار .... تــــــــــو که خدایی . . . 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ حواست هست ! صداي هق هق گريه هایم.. از گلويي مي آید كه تو از رگش به من نزديك تري!! . . خــدا ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ پروانه بالش را داد خورشید نورش را ... من جانم را می دهم ! مرا استجابت کن !!! 4 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ مهربان پروردگارا افتخار تو این است که می دانی و می بینی من در این جهان بی انتها در این گوشه ی دورافتاده ی هستی در این کهکشان طولانی و در این سیاره ی دور که چون نقطه ی هیچ است بر این خاک ایستاده ام و به تو می اندیشم . 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ دستهات را که باز کنی به هیچ جا بند نیستم سقوط میکنم 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ ما بلد نیستیم از خدا استفاده کنیم مثلاً گلدانش را آب بدهیم موهایش را نوازش کنیم لبهایش را ببوسیم دستش را بگیریم در خیابان نازش کنیم شبها تا آرام بگیرد برای دو زار خرجش میکنیم ! قهر میکند و میرود ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده