roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ تا رفته ای، شمار شب و روز می کنـم ایام عمر من، همه یوم الحساب بود در دیاری که در او نیست کسی یار کسی ای خدا کاش نیوفتد به کسی کار کسی 5 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ در دیاری که در او نیست کسی یار کسیای خدا کاش نیوفتد به کسی کار کسی یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی یادت بخیر یار فراموشکار من 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی یادت بخیر یار فراموشکار من نه فرشته ام نه شیطان کی ام و چی ام ندانم 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ نه فرشته ام نه شیطان کی ام و چی ام ندانم من نه آنم که دو صد مِصرع رنگین گویم من چو فرهاد یکی گویم و شیرین گویم 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ من نه آنم که دو صد مِصرع رنگین گویم من چو فرهاد یکی گویم و شیرین گویم من جمله من مسند الیه {آن زن} و {است}رابطه و {با شکوه}مسند بود این بیت یکی از شاهکارای استاد حسین منزوی هستش انالیزش کن جملش تقدیم به خودت men jomleye man khonde mishe 4 لینک به دیدگاه
itgirl70 545 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ مرا می گفــت دوش آن یــار عیــــار ســگ عاشق به از شیـــران هشیـــار 5 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ من جمله من مسند الیه {آن زن}و {است}رابطه و {با شکوه}مسند بود این بیت یکی از شاهکارای استاد حسین منزوی هستش انالیزش کن جملش تقدیم به خودت men jomleye man khonde mishe دست وقتی که تکان دادی عجب حالی شدم اندکی برگشتم و دیدم که با من نیستی پ.ن : ممنونم روزبه جان به پاس قدردانی تقدیم به شما : بگو به آینه تکثیر دلبران نکند من از یگانگی تو، دو تا نمیخواهم.. 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ مرا می گفــت دوش آن یــار عیــــار ســگ عاشق به از شیـــران هشیـــار روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم منم و دلی که دانم به دو دست دارم او را اگرش نگاه داری به تو می سپارم او را 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ منم و دلی که دانم به دو دست دارم او را اگرش نگاه داری به تو می سپارم او را ای زندگی بردار دست از امتحانم چیزی نه می دانم ، نه می خواهم بدانم ... 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ ای زندگی بردار دست از امتحانم چیزی نه می دانم ، نه می خواهم بدانم ... معانی هرگز اندر حرف ناید که بحر قلزم اندر ظرف ناید (شبستری) 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ معانی هرگز اندر حرف نایدکه بحر قلزم اندر ظرف ناید (شبستری) در زلف چون کمندش ای دل مپیج کانجا سر ها بریده بینی بیجرم و بی جنایت 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ در زلف چون کمندش ای دل مپیج کانجا سر ها بریده بینی بیجرم و بی جنایت تشنگان گر آب جویند از جهان آب جوید هم به عالم تشنگان 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ تشنگان گر آب جویند از جهانآب جوید هم به عالم تشنگان نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم در نهاد هر كسی صد خوك هست خوك باید كشت یا زنار بست عطار. مشابه مفهوم گفت دانایی که گرگی خیره سر/ هست پنهان در نهاد هر بشر آقای مشیری. 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ در نهاد هر كسی صد خوك هستخوك باید كشت یا زنار بست عطار. مشابه مفهوم گفت دانایی که گرگی خیره سر/ هست پنهان در نهاد هر بشر آقای مشیری. تا شدم بی خبر از خویش، خبرها دارم بی خبر شو که خبرهاست در این بی خبری 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ یا عشق های تلخ کز آنم نبود کام فی الجمله گشت دور جوانی مرا تمام نیمایوشیج 2 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ می خواره و سرگشته و رندیم و نظر باز وان کس که چو ما نیست در این شهر کدام است حافظ شیرازی... 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ می خواره و سرگشته و رندیم و نظر بازوان کس که چو ما نیست در این شهر کدام است حافظ شیرازی... تو را در خواب می بینم،نفس بالا نمی آید بگویم یا نگویم "یاغیاث المستغیثین" را؟ 1 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ ای بیخبر بکوش که صاحب خبر شوی تا راهرو نباشی کی راهبر شوی... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده