roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 2 مهر، 2015 تا رفته ای، شمار شب و روز می کنـم ایام عمر من، همه یوم الحساب بود در دیاری که در او نیست کسی یار کسی ای خدا کاش نیوفتد به کسی کار کسی 5
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 2 مهر، 2015 در دیاری که در او نیست کسی یار کسیای خدا کاش نیوفتد به کسی کار کسی یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی یادت بخیر یار فراموشکار من 4
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 2 مهر، 2015 یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی یادت بخیر یار فراموشکار من نه فرشته ام نه شیطان کی ام و چی ام ندانم 4
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 2 مهر، 2015 نه فرشته ام نه شیطان کی ام و چی ام ندانم من نه آنم که دو صد مِصرع رنگین گویم من چو فرهاد یکی گویم و شیرین گویم 4
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 2 مهر، 2015 من نه آنم که دو صد مِصرع رنگین گویم من چو فرهاد یکی گویم و شیرین گویم من جمله من مسند الیه {آن زن} و {است}رابطه و {با شکوه}مسند بود این بیت یکی از شاهکارای استاد حسین منزوی هستش انالیزش کن جملش تقدیم به خودت men jomleye man khonde mishe 4
itgirl70 545 ارسال شده در 2 مهر، 2015 مرا می گفــت دوش آن یــار عیــــار ســگ عاشق به از شیـــران هشیـــار 5
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 2 مهر، 2015 من جمله من مسند الیه {آن زن}و {است}رابطه و {با شکوه}مسند بود این بیت یکی از شاهکارای استاد حسین منزوی هستش انالیزش کن جملش تقدیم به خودت men jomleye man khonde mishe دست وقتی که تکان دادی عجب حالی شدم اندکی برگشتم و دیدم که با من نیستی پ.ن : ممنونم روزبه جان به پاس قدردانی تقدیم به شما : بگو به آینه تکثیر دلبران نکند من از یگانگی تو، دو تا نمیخواهم.. 2
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 2 مهر، 2015 مرا می گفــت دوش آن یــار عیــــار ســگ عاشق به از شیـــران هشیـــار روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 2 مهر، 2015 روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم منم و دلی که دانم به دو دست دارم او را اگرش نگاه داری به تو می سپارم او را 3
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 2 مهر، 2015 منم و دلی که دانم به دو دست دارم او را اگرش نگاه داری به تو می سپارم او را ای زندگی بردار دست از امتحانم چیزی نه می دانم ، نه می خواهم بدانم ... 2
S.F 24932 ارسال شده در 2 مهر، 2015 ای زندگی بردار دست از امتحانم چیزی نه می دانم ، نه می خواهم بدانم ... معانی هرگز اندر حرف ناید که بحر قلزم اندر ظرف ناید (شبستری) 2
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 2 مهر، 2015 معانی هرگز اندر حرف نایدکه بحر قلزم اندر ظرف ناید (شبستری) در زلف چون کمندش ای دل مپیج کانجا سر ها بریده بینی بیجرم و بی جنایت 2
S.F 24932 ارسال شده در 2 مهر، 2015 در زلف چون کمندش ای دل مپیج کانجا سر ها بریده بینی بیجرم و بی جنایت تشنگان گر آب جویند از جهان آب جوید هم به عالم تشنگان 2
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 2 مهر، 2015 تشنگان گر آب جویند از جهانآب جوید هم به عالم تشنگان نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم 2
S.F 24932 ارسال شده در 2 مهر، 2015 نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم در نهاد هر كسی صد خوك هست خوك باید كشت یا زنار بست عطار. مشابه مفهوم گفت دانایی که گرگی خیره سر/ هست پنهان در نهاد هر بشر آقای مشیری. 2
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 2 مهر، 2015 در نهاد هر كسی صد خوك هستخوك باید كشت یا زنار بست عطار. مشابه مفهوم گفت دانایی که گرگی خیره سر/ هست پنهان در نهاد هر بشر آقای مشیری. تا شدم بی خبر از خویش، خبرها دارم بی خبر شو که خبرهاست در این بی خبری 2
S.F 24932 ارسال شده در 2 مهر، 2015 یا عشق های تلخ کز آنم نبود کام فی الجمله گشت دور جوانی مرا تمام نیمایوشیج 2
yanāl 2221 ارسال شده در 2 مهر، 2015 می خواره و سرگشته و رندیم و نظر باز وان کس که چو ما نیست در این شهر کدام است حافظ شیرازی... 2
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 2 مهر، 2015 می خواره و سرگشته و رندیم و نظر بازوان کس که چو ما نیست در این شهر کدام است حافظ شیرازی... تو را در خواب می بینم،نفس بالا نمی آید بگویم یا نگویم "یاغیاث المستغیثین" را؟ 1
ارسال های توصیه شده