roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ میگم همش ت و دال و ی شد میخوایین یدونه از ک بزارم برا تنوع خوبه کو طبیبی تا شکافد قلب خونین مرا تا ببیند من نمردم عشق تو کشته مرا :ws28: آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا ... 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اگر روزی مقدر شد که با اشکت وضو سازم خدا داند که با چشمت هزاران قبله میسازم 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ من و جام می و نقش تو در باده ی نو محفلی بود که در آن ره دیوانه نبود 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ دل بریدم از تمام زندگی در تو گم گشتم به نام زندگی با تو بودن شد برایم هر نفس معنی ناب كلام زندگی 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ :ws28: یه دختر دارم شاه نداره از خوشگلی تا نداره 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ ه به کس کسونش نمیدم..... ب همه کسونش نمیدم... 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ مسخره بازی نیستا ....... من و دریا٬غزلی ناب سرودیم از تو غزلی مثل تو نایاب سرودیم از تو 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ مسخره بازی نیستا....... من و دریا٬غزلی ناب سرودیم از تو غزلی مثل تو نایاب سرودیم از تو افریننننننننننننننن سوده خانوم وین بار هم نشد که ببرم کمند را وز پای عشق بگسلم این قید و بند را این بار هم نشد که به آتش در افکنم با شعله ای ز چشم تو هر چون و چند را 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ ای که در کوچه معشوقه ما میگذری بر حذر باش که سر میشکند دیوارش 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ افریننننننننننننننن سوده خانوم وین بار هم نشد که ببرم کمند را وز پای عشق بگسلم این قید و بند را این بار هم نشد که به آتش در افکنم با شعله ای ز چشم تو هر چون و چند را قربون شما روزبه خان..... ....... اینجا برای ازتو نوشتن هواکم است دنیا برای از تونوشتن مرا کم است! 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ ای که در کوچه معشوقه ما میگذری بر حذر باش که سر میشکند دیوارش شرجی گواه من که به هرسو شتافتم روحم عرق نریخت شرابم غزل نشد 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ شرجی گواه من که به هرسو شتافتمروحم عرق نریخت شرابم غزل نشد در این سرای بی کسی کسی به در نمیزند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمیزند.. 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ قربون شما روزبه خان............ اینجا برای ازتو نوشتن هواکم است دنیا برای از تونوشتن مرا کم است! تا تو هستی و غزل هست دلم تنها نیست محرمی چون هنوزم به چنین شبها نیست 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ تا تو هستی و غزل هست دلم تنها نیستمحرمی چون هنوزم به چنین شبها نیست تا این غزل شبیه غزل های من شود چیزی شبیه عطر حضور شما کم است 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ تا این غزل شبیه غزل های من شودچیزی شبیه عطر حضور شما کم است تب بوسیه ایم از آن لب به غنیمت است امشب که نه آگهم که فردا.چه نشسته در کمینم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ تب بوسیه ایم از آن لب به غنیمت است امشبکه نه آگهم که فردا.چه نشسته در کمینم میگوید:(از من سیر خواهی شد)زبانش لال! اخر کسی از من(خودم تغییرش دادم) سیر خواهد شد؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ شما خودت رو با شعر حافظ مقایسه کردی؟؟؟؟؟؟ میگوید:(از من سیر خواهی شد)زبانش لال! اخر کسی از شعر حافظ سیر خواهد شد؟؟؟ شعرو تحریف کردی باختی نفر بعد لطفا 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ ای که در کوچه معشوقه ما میگذری بر حذر باش که سر میشکند دیوارش شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین حایل کجا دانند حال ما سبکبالان ساحلها حضرت حافظ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ مسخره بازی نیستا....... من و دریا٬غزلی ناب سرودیم از تو غزلی مثل تو نایاب سرودیم از تو یکم شوخی همه جا جایزه........ مسخره بازی.... سوده مهربان..... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین حایلکجا دانند حال ما سبکبالان ساحلها حضرت حافظ آنکه دائم هوس سوختنم را میکرد کاش میامد و از دور تماشا میکرد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده