S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ شبي از پشت يك تنهايي نمناك و باراني، تو را با لهجه گلهاي نيلوفر صدا كردم تمام شب براي با طراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهايت دعا كردم 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ ماندهام چگونه تو را فراموش کنم اگر تو را فراموش کنم سالهایی را نیز که با تو بودهام فراموش کنم دریا را فراموش کنم و کافههای غروب را باران را اسبها و جادهها را باید دنیا را، زندگیم را و خودم را نیز فراموش کنم تو با همه چیز درآمیختهای رسول یونان 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ یاد زمان کام ها ، وان نامه ها ، پیغام ها همراه آه آتشین ، در التهابم میبرد 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ یادمان باشد به دل کوزه آب، که بدان سنگ شکست بستی از روی محبت بزنیم تا اگر آب در آن سینهی پاکش ریزند، آبرویش نرود … 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ در گوشه ی امید چو نظارگان ماه چشم طلب بر آن خم ابرو نهاده ایم 3 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ من مست می عشقم هوشیار نخواهم شد از خواب خوش مستی بیدار نخواهم شد 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ دلا بسوز که سوز تو کارها بکند نیاز نیم شبی دفع صد بلا بکند 4 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ در طلب آنچه تویی سوختیم حل ننمودیم معمای تو 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ وای باران،باران شیشه ی پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی نقش تو را خواهد شست 4 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ توی آسمون دنیا هر کسی ستاره داره چرا وقتی نوبت ماست آسمون جایی نداره 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ هرگه كه دل به عشق دهي خوش دمي بود دركار خير حاجت هيچ استخاره اي نيست 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ تو ، همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت من همه ، محو تماشای نگاهت 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ تنم از واسطه ي دوري دلبر بگداخت جانم از آ تش مهر رخ جانانه بسوخت 4 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ تا تونگاه می کنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ تو شمع انجمني يكزبان و يكدل شو خيال و كوشش پروانه بين و خندان باش 3 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ شراب خورده و خوی کرده میروی به چمن....................................که آب روی تو آتش در ارغوان انداخت 1 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ توهمات که از من به کیسه تان رفته روید بر سر بازار و خوش حراج کنید 1 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ :JC_thinking:در میخانه بسته اند دگر..............................................افتتح یا مفتح الابواب 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ :JC_thinking:در میخانه بسته اند دگر..............................................افتتح یا مفتح الابواب بعد از باران نگاهم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آفتابی شو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رنگین کمانِ بودنــت را برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوســت دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ بعد از باران نگاهم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آفتابی شو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رنگین کمانِ بودنــت را برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوســت دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مژه سیاهت ار کرد به خون ما اشارت............................ز فریب او بیندیش و غلط مکن نگارا :(50): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده