laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ مرا در دل نوای صد ترانه وجودم پر ز شعر عاشقانه اگر گویم ، وگر خاموش مانم ، تو را میخواهم و این ها بهانست ... 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ تنت بناز طبيبان نيازمند باد وجود نازكت ازرده ي گزند مباد. 1 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ در برگ درختان سر گيسوي تو ديدم هر منظره را منظري از روي تو ديدم 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ من از بيگانگان ديگر ننالم كه با من هرچه كرد ان اشنا كرد 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ دلا ز رنج حسودان مرنج و واثق باش که بد به خاطر امید وار ما نرسد 5 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ دركوي نيكنامي مارا گذر ندادند گر تو نمي پسندي تغيير كن قضارا 5 لینک به دیدگاه
amir8526 227 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ ای آفتاب آهسته نِه پا درحریم یار من ترسم صدای پای تو از خواب بیدارش کند 7 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ دور از رخ تو دم بدم از گوشه ي چشمم سيلاب سرشك امدو طوفان بلا رفت 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ دور از رخ تو دم بدم از گوشه ي چشممسيلاب سرشك امدو طوفان بلا رفت تمام عالم اگر چشمشان به ظاهر توست نگاه من به دل پاک و جان طاهر توست فقط نه من به هوای تو اشک می ریزم که هرچه رود در این سرزمین مسافر توست 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ تو که آهسته میخوانی قنوت گریه هایت را میان ربنای سبز دستانت دعایم کن که محتاج دعایم من 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ تو که آهسته میخوانی قنوت گریه هایت رامیان ربنای سبز دستانت دعایم کن که محتاج دعایم من نگاهت را نمی خوانم نه با مایی نه بی مایی ز کارت حیرتی دارم نه با جمعی نه تنهایی گهی از خنده گلریزی مگر ای غنچه گلزاری ؟ گهی از گریه لبریزی مگر ای ماه دریایی ؟ 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ بوسف عمر من بيا تنگدلم براي تو رنج فراق مي كشد خون به دل پدر مكن 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ نباشی هر شبو هر روز همش حیرون و آوارم با فکرت زنده میمونم تا وقتی که نفس دارم 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ مرا مهر سيه چشمان ز سر بيرون نخواهد شد قضای آسمان است اين و ديگرگون نخواهد شد.. 6 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ دل به چه خوش می کند پس از تو دگر صحرا ؟ چشم تو ته مانده ی شراب غزالانست چشم تو آیا دریچه ای است به تنهایی کاینهمه مبهوت و راز دار و هراسانست حلقه صیاد گردن تو می آزارد حال تو آهوی من چقدر پریشان است 6 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ ای دمیده ! ای گریزان عشق من ! چشمه ای ؟ نوری؟ نسیمی؟چیستی؟ دختر ماهی ، عروس گلشنی با همه هستی و با من نیستی ... ! 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ یه جوری گریه می کردم که بارون بینشون گم بود کاش این رویا از آغازش فقط خواب و توهم بود 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ در میخانه ببستند خدایا مپسند که در خانه تزویر و ریا بگشایند 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ دیدی میگفتم یه روز میاد میری که برنگردی تو که میخواستی بری چرا منو دیوونه کردی 4 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ يارب اين نوگل خندان كه سپردی به منش مي سپارم به تو از دست حسود چمنش 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده