not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ مرحبا ای پیک مشتاقان بده پیغام دوستتا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست الآن این میم رو از کجا آوردی؟:vahidrk: اسپم ممنوعه 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ این چه وضع مشاعره است؟!!!!!!!! اسپم نکنید دیگه تو کز سرای طبیعت نمیروی بیرون کجا به کوی طریقت گذر توانی کرد 2 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ تو مگر بر لب ابي به هوس بنشيني...ور نه هر فتنه كه بيني همه از خود بيني 2 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ يار در پرده و ما پرده بر انداخته ايم از ازل او به چنان ما به چنين ساخته ايم گر كمان ميكشد اينك به كمين امده ايم ور كه شمشير زند ما سپر انداخته ايم 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ من همان روز ز فرهاد طمع ببریدم که عنان دل شیدا به لب شیرین داد 2 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ دردم از يار است و درمان نيز هم ...دل فداي او شد و جان نيز هم 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ مرنجان دلم را که این مرغ وحشی زبامی که برخاست مشکل نشیند 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ دوستان در پرده ميگويم سخن...گفته خواهد شد به دستان نيز هم 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ منم آن که دیده به دیدار دوست کردم باز چه شکر گویمت ای کار ساز بنده نواز نیازمند بلا گو رخ از غبار مشوی که کیمیای مراد است خاک کوی نیاز 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ زملک تا ملکوتش حجاب بردارند هر آنکه خدمت جام جهان نما بکند 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ در سنبلش اويختم از روي نياز...گفتم من سودازده را كار بساز 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ ز اصحاب نبی طیب و طاهر علی ست در هر دو جهان باطن و ظاهر علی ست جمعی دانند اول و جمعی آخر پس ثابت شد که اول و آخر علی است 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ تیری که زدی بر دلم از غمزه خطا رفت تا باز چه اندیشه کند رای صوابت 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ تا تو نگاه ميكني كار من اه كردن است ...اي به فداي چشم تو اين چه نگاه كردن است 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ تو را که حسن خدا داده است و حجله بخت چه حاجت است که مشاطه بیاراید 5 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ در سفالين كاسه رندان به خواري منگريد....كاين حريفان خدمت جام جهان بين كرده اند 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ در شگفتم که در این مدت ایام فراق برگرفتی زحریفان دل و دل میدادت 5 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ تا توانی دلی بدست آور که دل شکستن هنر نمی باشد 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ دلبر آسایش ما مصلحت وقت ندید ورنه از جانب ما دل نگرانی دانست 5 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ تو و طوبي و ما و قامت يار....فكر هركس به قدر همت اوست 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده