سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ می دانم که رفتن دلیل نبودن نیست اما کاش همه بدانند ... کاش همه بخوانند کاش تو هم بدانی و بخوانی کاش او هم ........ 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من از روز ازل بختم کج افتاد ز بس که مادرم شیر غمم داد مرا بردند به مکتب خانه غم معلم آمد و درس غمم داد 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دانه اي را كه دل موري از آن شاد شود خوشي اش روز جزا تاج سليمان باشد 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دارم از زلف تو اسباب پریشانی جمع ای سر زلف تو مجموع پریشانیها 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اي كه بر مه كشي از عنبر سارا چو گان ------------------------ مضطرب جال مگردان من سرگردان را ترسيم اين قوم كه بر درد كشان مي خندند ---------------------در سر كار خرابات كنند ايمان را 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از جهانی دل به شادمانی دادداد عیش خوش و جوانی داد 3 لینک به دیدگاه
patrick 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوش وقت سحر از قصه نجاتم دادند واندر ان ظلمت شب آب حیاتم دادند 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آن است که مجنون باشی 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یار بیغیر که می در قدحش خون گردد خون من گر همه ریزد به قدح نوشش باد 5 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در اين دنيا كسي بي غم نباشد اگر باشد بني آدم نباشد 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دماغم ز سودای صحبت بسوخت به داغم زبان شعله ها بر فروخت 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا بوده چشم عاشق در راه يار بوده بي آنكه وعده باشد در انتظار بوده 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ . هشدار که سرمایه سودای جهان عمرست چنان کش گذرانی گذرد خیام 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در دل هوسي هست دريغا نفسي نيست ما را نفسي نيست كه در دل هوسي نيست 7 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو هم زاهد از خویش دستی بر آر مکن این چنین خشکی اندر بهار 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رنج و بلایی زین بتر کز تو بود جان بیخبر ای شاه و سلطان بشر لا تبل نفسا بالعمی 4 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یاد باد آنکه سر کوی توام منزل بود دیده را روشنی از خاک درت حاصل بود 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دارم دلی همچون جهان تا میکشد کوه گران من که کشم که کی کشم زین کاهدان واخر مرا 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آدميزاد اگر بي ادب است آدم نيست فرق در بين بني آدم و حيوان ادب است 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ تو که سود و زیان خود ندانی به جانان کی رسی هیهات هیهات 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده