Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هرکو عمل نکرد و عنایت امید داشت دانه نکشت ابله و دخل انتــــظار کرد 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در کار خود زمانه ز ما ناتوان تر است با ناتوان تر از تو چه باشد جدال تو 5 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقت آن است که خون موج زند در دل لعل زین تغابن که خزف میشکند بازارش 5 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شايد اين را شنيده اي كه زنان ...در دل اري و نه به لب دارند ....ضعف خود را عيان نميسازند ...رازدار و خموش و مكارند 7 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دانی که چنگ و عود چه تقریر میکنند پنهان خورید باده که تعزیر میکــــــــنند 7 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم در برگریزانِ محبت تو را از بینِ گلها آرزو کرد 6 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم در برگریزانِ محبت تو را از بینِ گلها آرزو کرد دانی چرا در سیرخود برخویش می لرزد قلم ترسد که ظلمی را کند در حق مظلومی قلم....! 6 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من نه آنم که ز جور تو بنالم حاشا بنده ی معتقد و چاکر دولت خواهم... 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مردم درين فراق و در آن پرده راه نيست يا هست و پرده دار نشانم نمى دهد 5 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دل در جهان مبند و به مستی سال کن از فیض جام و قصه جمشید کامگار جز نقد جان به دست ندارم شراب کو کان نیز بر کرشمه ساقی کنم نثار 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ روزی که چرخ از گل ما کوزه ها کند زنهار کاسه ی سر ما پر شراب کن... 5 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نکته ای روح فزا از دهن دوست بگو نامه ای خوش خبر از عالم اسرار بیار تا معطر کنم از لطف نسیم تو مشام شمه ای از نفحات نفس يار بیار 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ راه خلوتگه خاصم بنما تا پس از این می خورم با تو و دیگر غم دنیا نخورم 4 لینک به دیدگاه
alirezanabati 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ما در ره عشق تو اسیران بلائیم کس نیست چنین عاشق دیوانه که مائیم 8 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ محتسب مستی به ره دید و گریبانش گرفت مست گفت ای دوست این پیراهن است افسار نیست 8 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا چه بازی رخ نماید بیدقی خواهیم راند عرصه ی شطرنج رندان را مجال شاه نیست... 7 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا کي به تمناي وصال تو يگانه اشکم شود از هر مژه چون سيل روانه 5 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ همچون کشیدن کبریت در باد دیدنت دشوار است.... من که به معجزه عشق ایمان دارم، می کشم آخرین دانه کبریت را در باد.... هر چه باداباد! 5 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او کنم جان نیز هم 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ما را چو گردباد ز راحت نصیب نیست راحت کجا و خاطر نا آرمیده ای 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده