آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دلی که آتش غم بر فروزد همان بهتر که در آتش بسوزد دلی که ساده بود وبی ریا بود مثال شمع تا آخر بسوزد 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دیدمش خرم و خندان قدح باده به دست وندرآن آیینه صد گونه تماشا می کرد 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ در سنبلش آویختم از روی نیاز گفتم من سودازده را کار بساز. گفتا که لبم بگیر و زلفم بگذار :pichak::pichak::pichak::pichak: در عیش خوش آویز نه در عمر دراز. :w139: 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ زان یار دلنوازم شکریست با شکایت گر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تا بعشق تو جان و دل بستم رستم از خویش و با تو پیوستم 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من نه خود می روم او مرا می کشد کاه سر گشته را کهربا می کشد 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ در طواف شـمع مي گفت اين سخـن پروانه اي سوختم زيــن آشنــايــان اي خوشـا بيگا نه اي 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یاران میم ز بهر خدا در سبو کنید آلوده غمم بمیم شست و شو کنید 4 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دلا! باز این همه افسردگی چیست؟ به عهد گل، چنین پژمردگی چیست؟ 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تا چند اسیر عقل هر روزه شویم در دهر چه صد ساله چه یک روزه شویم. 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو آن سروی که چون سر بر کنی سرها بیارایی وگر سرور شوی آیین سرورها بیارایی 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یار ما گر میل صحرا میکند صحرا خوش است میل دریا گر کند در چشم ما دریا خوش است 4 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو را ميخواستم،اما چه حاصل برايت هر چه كردم،باز كم بود.... 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دل بوفای تو نهادن خوش است جان بتمنای تو دادن خوش است 4 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تنها نه ز راز دل من پرده برافتاد تا بود فلک شیوه او پرده دری بود 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دل زجهان کندن جان کندنست روز ازل دل ننهادن خوش است 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تک تک ساعت چه گوید گوش دار گویدت بیدار باش ای هوشیار 2 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ در کارگه کوزه گری رفتم دوش دیدم دوهزار کوزه گویاو خموش هر یک به زبان خویش با من گفتند کو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش؟ 2 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شب گور خواهی منور چو روز از این جا چراغ عمل برفروز تن کار کن میبلرزد ز تب مبادا که نخلش نیارد رطب 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده