unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ نوا را پرده عشاق آراست در افکند اين غزل را در ره راست...... 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده ی گزند مباد 4 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ دلم را ميبري انديشهاي نيست ببر کز بيدلي به پيشهاي نيست..... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ تو مگر بر لب آبی به هوس بنشینی ورنه هر فتنه که بینی همه از خود بینی 5 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ يار در اين کوي ما آب در اين جوي ما زينت نيلوفري تشنه و زردي چرا.... 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ آی آدمها که بر ساحل نشسته شاد و خندانید یک نفر در آی دارد می سپارد جان 5 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نشنود نغمهي پري را آدمي کو بود ز اسرار پريان اعجمي... 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یک دم گمان مبر ز خیال تو غافلم گر مانده ام خموش خدا داند و دلم 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه راهست این که بگذاری مرا بر خاک و بگریزی ..... گذاری آر و بازم پرس تا خاک رهت گردم ندارم دستت از دامن بجز در خاک و آندم هم ........ که بر خاکم روان گردی بگیرد دامنت گردم 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من کیم کز شکر و پستهی تو بوس فندقشکنت یارم جست 4 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تيغ اگر بر زدي به تارک سنگ آب گشتي و ليک آتش رنگ..... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گم شد از من دل من چون دهنت نه دلم نه دهنت یارم جست 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست ............ راهرو گـر صــد هـــنــر دارد توکـل بایدش ای دل اندر بند زلفــش از پریشـانی منال ............. مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شیراز و آب رکنی و این باد خوش نسیم عیبش مکن که خال رخ هفت کشور است ... 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تنها اگر به خلوتِ رویا نشسته ام شادم که با خیالِ تو تنها نشسته ام 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میروم تا در میخانه کمی مست کنم جرعه بالا بزنم انچه نبایست بکنم انقدر مست کنم که اندوه جهانم برود استکان روی لبم باشد و جانم برود برود هر که دلش خواست شکایت بکند شهر باید به من الکلی عادت بکند 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در اين درگه كه گه كه كه شود ناگه به امروزت مشو غره كه از فردا نئي آگه 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هر که ترسد ز ملال انده عشقش نه حلال سر ما و قدمش یا لب ما و دهنش 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شبى پرسیدمش با بیقرارى که غیر از من کسى را دوست دارى؟ دو چشمش از خجالت بر هم افتاد میان گریه ى خود گفت ارى 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یک دروغ، به رنگ خوش صداقت محض و دل که باز پرید و دوباره یک حماقت محض 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده