real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم هواداران کویش را چو جان خویش دارم 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ من كه امروزم بهشت نقد حاصل ميشود وعده فرداي زاهد را چرا باور كنم ؟ 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ ما را به رخت و چوب شباني فريفته است اين گرگ سالهاست كه با گله آشناست 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ شرمنده ویرایش لطفا دیر جنبیدم 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ تا نگردي آشنا زين پرده بويي نشنوي ... گوش نامحرم نباشد جاي پيغام سروش 5 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ شد یار شیرینت کنون تنهانشین ای شمع که حکم آسمان این است اگر سازی وگر سوزی 5 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ یک سال دیگر آمد و دنیا عوض نشد چیزی بغیر پیرهن از ما عوض نشد 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ در وفاي عشق تو مشهور خوبانم چو شمع ... شب نشين كوي سربازان و رندانم چو شمع 5 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ عاقبت گرگ زاده گرگ شود گرچه با آدمی بزرگ شود 5 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ عمر ما را مهلت امروز و فردای تو نیست من کهیک امروز مهمان توام فردا چرا 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ اگر به رنگ عقيقي شد اشك من چه عجب كه مهر خاتم لعل تو هست عقيق 5 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ قضا رفت و قلم بنوشت فرمان تورا جز صبر کردن چیست درمان 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ نسیم باد صبا دوشم آگهی آورد .... که روز محنت و غم ، رو به کوتهی آورد 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ دل کز طواف کعبه ی کویت وقوف یافت از شوق آن حریم ندارد سر حجاز... 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ ز گلزار معنی، نه رنگی، نه بویی در این کهنه گنبد، نه هایی، نه هویی 6 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ یا رب چه غمزه کرد صراحی که خون خم با نعره های قلقلش اندر گلو ببست... 6 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ تو بر روي دريا قدم چون زني چو مردان که بر خشک تردامني؟ 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ یارب امید بهائی را برآر تا کند پیش سگانش، جان نثار 5 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ ره عقل جز پيچ بر پيچ نيست بر عارفان جز خدا هيچ نيست.... 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ تو که آهسته می خوانی قنوت گریه هایت را میان ربنای سبز دستانت دعایم کن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده