mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ مبتلا گشتم در اين بند و بلا کوشش آن حق گزاران ياد باد 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند وندر ان ظلمت شب اب حیاتم دادند 1 لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ دلدار که گفتا به توام دل نگران است گو میرسم اينک به سلامت نگران باش 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شکفته شد گل حمرا و گشت بلبل مست صلاي سر خوشي اي صوفيان باده پرست 3 لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ تو شمع انجمنی يک زبان و يک دل شو خيال و کوشش پروانه بين و خندان باش 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شعله گشتم از فراغت سوختم در انتظارت هرگز از یادم نرفتی من فدای روی ماهت 3 لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ تا شدم حلقه به گوش در ميخانه عشق هر دم آيد غمی از نو به مبارک بادم 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ مزن برصف رندان نظری بهتر از این بردر میکده می کن گذری بهتر از این 3 لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ نرگس کرشمه میبرد از حد برون خرام ای من فدای شيوه چشم سياه تو 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ وفا کنیم و ملامت کشیم خوش باشیم که در طریقت ما کافریست رنجیدن 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ نمیروم ز دیار تو به کشور دیگر برون کنی و از این در درآیم از در دیگر 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ رحمی نکند چشم خوش تو بر نوحه و این چشم تر من 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ نوشتم اين غزل نغز با سواد دو ديده که بلکه رام غزل گردی ای غزال رميده 1 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ در شاخه های لخت تو زنگوله های تیز گردند بر سر کفن برف اشک ریز 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ زندگی از بس گهی عزت گهی هم خوار دارد چرخ بازیگر از این بی مهریا بسیار دارد 3 لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ ديدن روی تو را ديده جان بين بايد وين کجا مرتبه چشم جهان بين من است 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ توانا بود هرکه دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود یاد ایام سلف بخیر 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ دور از تو ماه من همه غم ها به يکطرف وين يکطرف که منت دونان کشيده ام 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ مبوس جز لب معشوق وجام می حافظ که دست زهدفروشان خطاست بوسیدن 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ نا امید است ز درمان دو بیمار طبیب چشم بیمار کسی و دل بیمار کسی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده