تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ تو کر محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم رهایم کرد و رفت 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ تا به فراق خو کنم صبر منو قرار کو؟ وعده ی وصل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ وارث تمام اضطراب های من سلام! لیلی قشنگ خواب های من سلام! 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ من از آن روز که در بند توام آزادم پادشاهم که به دست تو اسیر افتادم 2 لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ ماجرا کم کن و بازآ که مرا مردم چشم خرقه از سر به درآورد و به شکرانه بسوخت 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ تو مو میبینی و من پیچش مو تو ابرو من اشارت های ابرو 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ ویرانه نه آن است که جمشید بنا کرد ویرانه دل ماست که صد بار بناگشت و فرو ریخت 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ تو مپندار که خاموشی من هست برهان فراموشی من:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ نصيحتی کنمت ياد گير و در عمل آر که اين حديث ز پير طريقتم يادست 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ تورا با بیقراری میسرایم تو را با اشک و زاری میسرایم تو را ای مهربانتر از چکاوک به یک لحن بهاری میسرایم 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ میرود عمر عزیز ما ، دریغا چاره چیست دی برفت و می رود امروز و فردا ، چاره چیست! 2 لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ تا گنج غمت در دل ويرانه مقيم است همواره مرا کوی خرابات مقام است 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصود یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم 2 لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ ميخواره و سرگشته و رنديم و نظرباز وان کس که چو ما نيست در اين شهر کدام است 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد وجود نازكت آزرده ي گزند مباد 2 لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ دوش آگهی ز يار سفرکرده داد باد من نيز دل به باد دهم هر چه باد باد 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ در هوس خیال او همچو خیال گشتهام وز سر رشک نام او نام رخ قمر برم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده