Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد ارغوان جام عقیقی به سمن خواهد داد چشم نرگس به شقایق نگران خواهد شد دوش ديدم كه ملائك در ميخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پيمانه زدند 1 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ دلم رمیده لولیوشیست شورانگیز دروغ وعده و قتال وضع و رنگ آمیز فدای پیرهن چاک ماه رویان باد هزار جامه تقوا و خرقه پرهیز 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ ز دست ديده و دل هر دو فرياد كه هر چه ديده بيند دل كند ياد 1 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ ز دست ديده و دل هر دو فريادكه هر چه ديده بيند دل كند ياد در این زمانه رفیقی که خالی از خلل است صراحی می ناب و سفینه غزل است 6 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ تو را ناديدين ما غم نباشد كه در كويت به از ما كم نباشد 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ دلا بسوز که سوز تو کارها بکند نیاز نیمه شبی دفع صد بلا بکند 7 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ دلا بسوز که سوز تو کارها بکندنیاز نیمه شبی دفع صد بلا بکند دیدمش خرم و خندان قدح باده به دست و اندرون آیینه صد گونه تماشا میکرد 6 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ دیدمش خرم و خندان قدح باده به دستو اندرون آیینه صد گونه تماشا میکرد در هجوم ترکتازان و کمانداران عشق سینه ایی آماده بهر تیرباران داشتن 4 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ نمیگیرد کسی جز غم سراغ خانه ما را به زودی جغد پیدا میکند ویرانه ما را 6 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ نمیگیرد کسی جز غم سراغ خانه ما را به زودی جغد پیدا میکند ویرانه ما را آبي تر از آنيم كه بيرنگ بميريم... از شيشه نبوديم كه باسنگ بميريم...:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
parie parpar 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن 5 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ نفس بر آمدو کام از تو بر نمی آید فغان که بخت من ازخواب در نمی آید 4 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ نفس بر آمدو کام از تو بر نمی آیدفغان که بخت من ازخواب در نمی آید دلم آمد در این خرابه به جان جانم آمد در این مغاک به لب 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ به خدا حافظی تلخ تو سوگند ، نشد که تو رفتی و دلم ثانیه ای بند ، نشد 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ دوست آن باشد که گیرد دست دوست درپریشان حالی و در ماندگی 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ یاد باد آنکه زما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست هر کجا هست خدایا بسلامت دارش 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ شکفته شد گل حمرا و گشت بلبل مست صلای سرخوشی ای صوفیان باده پرست 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ تا چراگاه فلک هست و غزالان نجوم دختر ماه بر این گله شبان خواهد بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده