آریوبرزن 13988 ارسال شده در 2 دی، 2015 در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست مست از می و میخواران از نرگس مستش مست 1
دختر باران 18625 ارسال شده در 2 دی، 2015 در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست مست از می و میخواران از نرگس مستش مست تا آمدم با تو خداحافظی کنم بغضم امان نداد و خدا در گلو شکست 2
Adel00 5292 ارسال شده در 2 دی، 2015 تا آمدم با تو خداحافظی کنم بغضم امان نداد و خدا در گلو شکست تو بیایی همه ساعت همهی ثانیه ها از همین روز، همین لحظه، همین دم عیدند قیصر امین پور 1
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 3 دی، 2015 تو بیایی همه ساعت همهی ثانیه ها از همین روز، همین لحظه، همین دم عیدند قیصر امین پور درویشی و عاشقی به هم سلطانیست گنجست غم عشق ولی پنهانیست ویران کردم بدست خود خانهی دل چون دانستم که گنج در ویرانیست >> مولانا 3
Samira Naderi 386 ارسال شده در 3 دی، 2015 تو ای تنها تر از تنها به دنبال تو می گردم توای پیدا و ناپیدا به دنبال تو می گردم 4
reza.eng 1843 ارسال شده در 3 دی، 2015 تو ای تنها تر از تنها به دنبال تو می گردمتوای پیدا و ناپیدا به دنبال تو می گردم مستی به چشم شاهد دلبند ما خوش است زان رو سپرده اند به مستی و شرب مدام ما 4
Samira Naderi 386 ارسال شده در 5 دی، 2015 آسمان چون جمع مشتاقان پریشان میکند در شگفتم من نمی پاشد زهم دنیا چرا؟ استاد شهریار 3
reza.eng 1843 ارسال شده در 5 دی، 2015 آسمان چون جمع مشتاقان پریشان میکند در شگفتم من نمی پاشد زهم دنیا چرا؟ استاد شهریار آسايش دو گيتی تفسير اين دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا حافظ 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 6 دی، 2015 اگر ان ترک شیرازی به دست ارد دل مارا به خال هندویش بخشم سمرغندو بخارا را 2
reza.eng 1843 ارسال شده در 6 دی، 2015 اگر ان ترک شیرازی به دست ارد دل مارابه خال هندویش بخشم سمرغندو بخارا را آتش عشق پس از مرگ نگردد خاموش اين چراغي است کزين خانه به آن خانه برند حافظ 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 6 دی، 2015 آتش عشق پس از مرگ نگردد خاموش اين چراغي است کزين خانه به آن خانه برند حافظ دل میرود ز دستم صاحبدلان خدارا دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا 1
Samira Naderi 386 ارسال شده در 7 دی، 2015 آنان که خاک رو به هنر کیمیا می کنند آیا بود که گوشی چشمی به ما کنند 2
Samira Naderi 386 ارسال شده در 8 دی، 2015 بی تو یک روز در این فاصله ها خواهم مرد مثل یک بیت ته قافیه ها خواهم مرد 1
omide koor 26 ارسال شده در 8 دی، 2015 بی تو یک روز در این فاصله ها خواهم مرد مثل یک بیت ته قافیه ها خواهم مرد [TABLE] [TR] [TD=class: b]دانی که چیست دولت، دیدار یار دیدن[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]در کوی او گدایی بر خسروی گزیدن[/TD] [/TR] [/TABLE] 1
omide koor 26 ارسال شده در 9 دی، 2015 نمی دانم چه تاثیریست در عشق که بیمارش به صحت نیست مایل لیـلی و مجنـون اگر می بود در دوران تو این یکی حیران من میگشت و آن حیران تو 2
Samira Naderi 386 ارسال شده در 9 دی، 2015 لیـلی و مجنـون اگر می بود در دوران تو این یکی حیران من میگشت و آن حیران تو وقت اجلم ناله نه از رفتن جانست از یار جدا می شوم این ناله از آن است معروف تبریزی 1
omide koor 26 ارسال شده در 9 دی، 2015 وقت اجلم ناله نه از رفتن جانست از یار جدا می شوم این ناله از آن است معروف تبریزی تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه 1
ارسال های توصیه شده