saba mn 20993 ارسال شده در 27 مهر، 2015 سلامممم خسته نباشید یه سوال من با مرورگر موزیلا نت گردی میکنم بعد از دیروز اینجوری شده جریان چیه؟؟؟؟؟یا خط میوفته یا عدد 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 27 مهر، 2015 سلامدر مورد خطایی که میده اطلاعی ندارم فقط اون چیزی که به ذهنم میرسه رو میگم، windows installer اکثر اوقات بهمراه نرم افزارای دیگه مثل فتوشاپ و ... نصب میشه، میخواین نرم افزار تکسا رو نصب کنید شاید نصب شد نمیدونم توکتاب اموزشش نوشته که این شش تا رو نصب کنید بعد برنامه رو !! از طرفی بعضی از نرم افزارار و فک کنم 3 بار نصب کنی پاک کنی دیگه نصب نمیشه ! نمیدونم رو اون سیستم این نرم افزار رو قبلا نصب کردن یا نه !!! یه ذره ریسک داره !! ممنونم از راهنماییتون. :icon_gol::icon_gol: 2
sun-shine 7672 ارسال شده در 27 مهر، 2015 نمیدونم توکتاب اموزشش نوشته که این شش تا رو نصب کنید بعد برنامه رو !! از طرفی بعضی از نرم افزارار و فک کنم 3 بار نصب کنی پاک کنی دیگه نصب نمیشه ! نمیدونم رو اون سیستم این نرم افزار رو قبلا نصب کردن یا نه !!! یه ذره ریسک داره !! ممنونم از راهنماییتون. :icon_gol::icon_gol: راستش تاحالا نشنیده بودم که اگه نرم افزاری رو 3 بار نصب کنی و پاک کنی دیگه نشه ولی خب کلا اگه windows installer نصب نشده باشه رو سیستمتون همون اول بهتون خطا میده که باید نصبش کنید. خواهش می کنم 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 28 مهر، 2015 راستش تاحالا نشنیده بودم که اگه نرم افزاری رو 3 بار نصب کنی و پاک کنی دیگه نشه ولی خب کلا اگه windows installer نصب نشده باشه رو سیستمتون همون اول بهتون خطا میده که باید نصبش کنید.خواهش می کنم من کتیام این بلا سرش اومد تا ویندوزمو عوض نکنم نمیتونم نصبش کنم !! (توی راهنماش یه اشاره کرده ) منظورم تکسا بود دارم رو سیستم کسی نصبش میکنم خرابکاری کنم بد میشه !!! امتحان کردم چون ویندوزه نصب نبوده نشد نصب کنم!!! 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 مهر، 2015 من کتیام این بلا سرش اومد تا ویندوزمو عوض نکنم نمیتونم نصبش کنم !! (توی راهنماش یه اشاره کرده )منظورم تکسا بود دارم رو سیستم کسی نصبش میکنم خرابکاری کنم بد میشه !!! امتحان کردم چون ویندوزه نصب نبوده نشد نصب کنم!!! ویندوز اینستالری که میخوای نصب کنی با ویندوزت همخونی نداره. از طریق سایت مایکروسافت دانلود کن و بذار خودش ویندوزت رو شناسایی کنه و برات دانولد کنه. 5
eng.l.s 5684 ارسال شده در 31 مهر، 2015 ویندوز اینستالری که میخوای نصب کنی با ویندوزت همخونی نداره.از طریق سایت مایکروسافت دانلود کن و بذار خودش ویندوزت رو شناسایی کنه و برات دانولد کنه. ممنونم. من اومدم امتحان کردم نوشت این برنام نا معتبره نداشت که دانلودش کنم وقتی روش کلیک کردم . 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 1 آبان، 2015 با خود شركت تكسا تماس بگير ممنونم . تماس گرفتم ولی مسئول پشتیبانیش گفت با فروش صحبت کنم ولی شماره ای ازش نیست نام کاربریمون رو هم نداریم !!! 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 1 آبان، 2015 ممنونم . تماس گرفتم ولی مسئول پشتیبانیش گفت با فروش صحبت کنم ولی شماره ای ازش نیست نام کاربریمون رو هم نداریم !!! دلیتش کن
sun-shine 7672 ارسال شده در 2 آبان، 2015 ممنونم. من اومدم امتحان کردم نوشت این برنام نا معتبره نداشت که دانلودش کنم وقتی روش کلیک کردم . سلام ویندوزتون چیه؟ 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 2 آبان، 2015 سلام لپ تاب بالا نمیاد.روشن میشه و علامت موس میاد ولی صفحه مشکیه!!!!!؟؟؟؟ f8زدم فایده نکرد. هیچ نوشته ایی نمیاد! چیکار کنم؟ 1
//\// 1806 ارسال شده در 2 آبان، 2015 سلام لپ تاب بالا نمیاد.روشن میشه و علامت موس میاد ولی صفحه مشکیه!!!!!؟؟؟؟ f8زدم فایده نکرد. هیچ نوشته ایی نمیاد! چیکار کنم؟ با alt+ctrl+del تسک منیجر رو باز کنید توی تب Applications روی New Task کلیک و explorer.exe رو تایپ کنید و بعدش OK ! 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 2 آبان، 2015 با alt+ctrl+del تسک منیجر رو باز کنید توی تب Applications روی New Task کلیک و explorer.exe رو تایپ کنید و بعدش OK ! ممنوووونم. لپ تاب پیشم نیست فعلا. خدا کنه درس بشه. ممنونم.
eng.l.s 5684 ارسال شده در 2 آبان، 2015 تکستا رو خو هنوز که نصبش کردم هر روز پا میشم میرم شرکت کاراموزی این نصب نمیشه هنوز گیره ویندوز اینستالرم . 1
sun-shine 7672 ارسال شده در 2 آبان، 2015 سلام. ویندوز سونه ! این ویندوز اینستالر رو از پک گردو آپلود کردم، میخواین اینم یه امتحانی کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 6 آبان، 2015 این ویندوز اینستالر رو از پک گردو آپلود کردم، میخواین اینم یه امتحانی کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنونم امروز زنگ زدم پشتیبانیه تکسا گفت این ویندوز اینستالر برای سون لازم نیست نصب بشه . ممنونم از همه کمکماتون . ولی مشکلم هنوز حل نشده . میخوام پایگاه اطلاعاتی رو نصب کنم میگه sqlفعال نیست . 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 آبان، 2015 یکی از فایلهای شورتکات ریموور رو که درخواست کرده بودید مجدد میگذارم چک کنید. هنوز ناقصه،بنابراین بازم حذف میکنم تا کامل بشه بازم هست فایل،به مرور میگذارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
ارسال های توصیه شده