danial-16 13 ارسال شده در 25 مهر، 2015 دوستان عزیز سلام متاسفانه کیس من حدود 2 هفته مشکل داشته اول وسط کار صفحه سیاه میشده که بعدش کارت گرافیک رو عوض کردم و مشکل حل شد حالا بعضی وقت ها سیستم 5 ساعت (هر چقدر بخوام) کار میکنه و بعضی وقت ها صفحه آبی نشون میده وواقعیتش من هارد-پاور-رم رو تست کردم انگار مشکلی نداشتن ولی به هارد مشکوکم چکار کنم به نظرتون ویندوزمم 8 3
eng.l.s 5684 ارسال شده در 26 مهر، 2015 با سلام من دارم برنامه windowsinstaller رو نصب میکنم ولی این ارور رو میده ؟؟ 2
ققنوس19 14 ارسال شده در 26 مهر، 2015 سلام چند وقتیه هر صفحه ای که که باز میکنم با کلی تبلیغات همراه هستش اینم نمونش: ببعد هم کل صفحه سیاه میشه و میپره و این رو نشون میده در صفحه ام چه طور میشه این مشکل رو حل کرد؟ 2
Sajad.Rasoli 885 ارسال شده در 26 مهر، 2015 سلام چند وقتیه هر صفحه ای که که باز میکنم با کلی تبلیغات همراه هستش اینم نمونش: ببعد هم کل صفحه سیاه میشه و میپره و این رو نشون میده در صفحه ام چه طور میشه این مشکل رو حل کرد؟ میگما من که نمیدونم مشکل شما چطوری حل میشه، منتها اگه زحمتی نیست فایل این والپیپر خوشمزتو آپلود کن، بزارم رو ویندوزم لذت ببرم:texc5lhcbtrocnmvtp8 از مرورگزهای دیگه مثل کروم استفاده کن ببین بازم همین مشکل رو داری یا نه 2
sun-shine 7672 ارسال شده در 26 مهر، 2015 سلام چند وقتیه هر صفحه ای که که باز میکنم با کلی تبلیغات همراه هستش اینم نمونش: ببعد هم کل صفحه سیاه میشه و میپره و این رو نشون میده در صفحه ام چه طور میشه این مشکل رو حل کرد؟ سلام برا حل مشکل تبلیغات به http://www.noandishaan.com/forums/thread1538-590.html#post1506476 مراجعه کنید، اونجا راه حلشو گفته شده برای کرش هم از روش زیر استفاده کنین ببینید مشکلتون حل میشه به محل نصب موزیلا برین(C:\Program Files\Mozilla Firefox)، بعدش فایل application.ini رو پیدا کنید و enabled که مساوی 1 هست رو به 0 تبدیل کنید و ذخیره کنید. 2
ققنوس19 14 ارسال شده در 26 مهر، 2015 سلام برا حل مشکل تبلیغات به http://www.noandishaan.com/forums/thread1538-590.html#post1506476 مراجعه کنید، اونجا راه حلشو گفته شده برای کرش هم از روش زیر استفاده کنین ببینید مشکلتون حل میشه به محل نصب موزیلا برین(C:\Program Files\Mozilla Firefox)، بعدش فایل application.ini رو پیدا کنید و enabled که مساوی 1 هست رو به 0 تبدیل کنید و ذخیره کنید. ممنون از زحمتتون اما نشد:( باز همونا اومدن خسته شدم دیگه 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 26 مهر، 2015 سلام من مرورگرم باز میکنم و هر سایتی میرم اینطوری میشه... فقط با این مرورگر راحتم... چیکار کنم این تبلیغات گوشه مرورگر نیاد؟؟؟؟؟؟؟ 2
simin asefi 216 ارسال شده در 26 مهر، 2015 راه حلی که به ققنوس گفتید انجام دادم نشد سلام اگه تبلیغات باشه pop - up blocker رو offتنظیم کنید بسته میشه کروم توی نوار ابزار ازتون می پرسه و براتون می بنده 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 26 مهر، 2015 سلام اگه تبلیغات باشه pop - up blocker رو offتنظیم کنید بسته میشه کروم توی نوار ابزار ازتون می پرسه و براتون می بنده تو نوار ابزار نمیپرسه 2
simin asefi 216 ارسال شده در 26 مهر، 2015 تو نوار ابزار نمیپرسه چیزی دانلود نکردین که همراه باهاش تولبار نصب بشه؟ این pop up نیست که بشه بستش؟ مرورگرتون به روز کنید شاید درست شد 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 26 مهر، 2015 چیزی دانلود نکردین که همراه باهاش تولبار نصب بشه؟این pop up نیست که بشه بستش؟ مرورگرتون به روز کنید شاید درست شد نه چیزی دان نکردم. نه اونم نیست. دیروز بروز کردم 2
simin asefi 216 ارسال شده در 26 مهر، 2015 تو نوار ابزار نمیپرسه[ یه چیز برا من روشن می کنید؟ این شکل که نوشته Givology رو شما میگی مزاحمه؟ تو همه سایتا براتون باز می کنه؟ 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 26 مهر، 2015 تو نوار ابزار نمیپرسه[ یه چیز برا من روشن می کنید؟ این شکل که نوشته Givology رو شما میگی مزاحمه؟ تو همه سایتا براتون باز می کنه؟ هم اون مزاحمه هم پایین صفحه مرورگر ببینید مربع ها سفید یه کادرم سمت چپ اونا ام مزاحمن بله تو هر سایتی باز میشه 3
simin asefi 216 ارسال شده در 26 مهر، 2015 هم اون مزاحمه هم پایین صفحه مرورگر ببینید مربع ها سفید یه کادرم سمت چپ اونا ام مزاحمن بله تو هر سایتی باز میشه این Givology یه امکان که به صورت انلاین خدمات میده یه سرچ در موردش بزنین من احتمال میدم نصب شده باشه رو سیستمتون کنترل پنلتون چک نکردین ببینین همچین چیزی دارین یا نه؟ یه سر به این ادرس بزنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 26 مهر، 2015 این Givology یه امکان که به صورت انلاین خدمات میده یه سرچ در موردش بزنین من احتمال میدم نصب شده باشه رو سیستمتون کنترل پنلتون چک نکردین ببینین همچین چیزی دارین یا نه؟ این کارو کردمبرای GIVOLOGV دیگه نیست:hapydancsmil: این افزونه رو روی فایرفاکس نصب کن و تمام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای کروم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ولی اون مربع های پایین کادر سمت چپ هنوز هستن 3
simin asefi 216 ارسال شده در 26 مهر، 2015 این کارو کردمبرای GIVOLOGV دیگه نیست:hapydancsmil: این افزونه رو روی فایرفاکس نصب کن و تمام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای کروم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ولی اون مربع های پایین کادر سمت چپ هنوز هستن اون مربع هاهم مربوط به همین سایتا باید باشن یجور نظر سنجین 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 26 مهر، 2015 اون مربع هاهم مربوط به همین سایتا باید باشن یجور نظر سنجین مرسی از کمکتون 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 27 مهر، 2015 با سلام. من میخوام نرم افزار تکسا رو نصب کنم نرم افزار پیش نیاز داره 5 تاشو تونستم نصب کنم یه دونه windows installer رو هرکاری میکنم نصب نمیشه تا این نصب نشه نمیتونم برنامه رو نصب کنم این ارور رو میده !!! not enoght strage....... برای ذخیره سازی میگه جا کافی نیست خو اصلا ادرس نمیخواد که عوض کنم مسقیم این ارور میده !! تازه درایو سی هم پر نیست بیشتر از نیمی خالیه . ممنون میشم کمکم کنید تا فرجی بشه من این نرم افزار رو یاد بگیرم. 4
sun-shine 7672 ارسال شده در 27 مهر، 2015 با سلام. من میخوام نرم افزار تکسا رو نصب کنم نرم افزار پیش نیاز داره 5 تاشو تونستم نصب کنم یه دونه windows installer رو هرکاری میکنم نصب نمیشه تا این نصب نشه نمیتونم برنامه رو نصب کنم این ارور رو میده !!! not enoght strage....... برای ذخیره سازی میگه جا کافی نیست خو اصلا ادرس نمیخواد که عوض کنم مسقیم این ارور میده !! تازه درایو سی هم پر نیست بیشتر از نیمی خالیه . ممنون میشم کمکم کنید تا فرجی بشه من این نرم افزار رو یاد بگیرم. سلام در مورد خطایی که میده اطلاعی ندارم فقط اون چیزی که به ذهنم میرسه رو میگم، windows installer اکثر اوقات بهمراه نرم افزارای دیگه مثل فتوشاپ و ... نصب میشه، میخواین نرم افزار تکسا رو نصب کنید شاید نصب شد 4
ارسال های توصیه شده