setarehbaran 669 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ سلام. وقتتون بخیر. من روی لپ تاپم win8 نصب کردم و واسه نصب فقط درایو مربوط به ویندوز قبلی رو حذف کردم. الان که ویندوزم نصب شده پوشه عکس هام که توی یه فولدر دیگه بوده خالی شده. تا حالا هیچ وقت این اتفاق واسم نیفتاده بود که پوشه های دیگه با نصب ویندوز پاک شه. میشه بگید چرا این اتفاق افتاده و آیا میشه محتویات پوشه پاک شده رو برگردوند؟ 1 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ آقا این هات اسپات چرا اینطوری شده ؟؟ وقتی که باهاش میخوام سایتی رو باز کنم یا دانلود کنم سرعتم میرسه به بایت ،خیلی افتضاح شده! درصورتی که وقتی خاموشش میکنم سرعت درست میشه..!! مشکل از کجاست؟ 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان لطفا هر کی بلده جواب بده رو صفحه لپ تاپم یه خط صاف به صورت نقطه چین پیدا شده صفحه رو از طول به دو قسمت تبدیل کرده خیلی ناراحتم ممنون عکسشو تو پست پایین آوردم 1 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان لطفا هر کی بلده جواب بده رو صفحه لپ تاپم یه خط صاف به صورت نقطه چین پیدا شده صفحه رو از طول به دو قسمت تبدیل کرده خیلی ناراحتم ممنون عکسشو تو پست پایین آوردم سلام تو عکس که خطی نیس یا من نمی بینم شاید سخت افزاری مشکل پیدا کرده 2 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ سلام تو عکس که خطی نیس یا من نمی بینم شاید سخت افزاری مشکل پیدا کرده واقعا نمیبینین؟ از تنه اون درخت که از همه جلوتره تا پایین عکس 1 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ واقعا نمیبینین؟از تنه اون درخت که از همه جلوتره تا پایین عکس نه راستش، شاید من نمی بینم 2 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ نه راستش، شاید من نمی بینم مرسی عزیز 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ مرسی عزیز یه پس زمینه مشکی بذار حداقل مشخص باشه! 2 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ یه پس زمینه مشکی بذار حداقل مشخص باشه! به پس زمینه مربوط نیست. الان فهمیدم که این خط مثه اینه که با یه نخ از روی صفحه گذشته باشه برا همین خودم فقط رو عکسا میبینمش. نمیدونم تونستم مشکل رو توضیح بدم؟ 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ به پس زمینه مربوط نیست. الان فهمیدم که این خط مثه اینه که با یه نخ از روی صفحه گذشته باشهبرا همین خودم فقط رو عکسا میبینمش. نمیدونم تونستم مشکل رو توضیح بدم؟ سلام به احتمال زیاد سخت افزاری هست، یه خورده LCD رو تغییر وضعیت بده، ممکنه که درست بشه، ممکنه از کابل اتصالش باشه، عوضش می کنن. واسه منم بعضی موقع ها نویز میندازه رو LCD، ولی چون با تکون کوچیک درست میشه، تا حالا نبردم درستش کنن. 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ سلامبه احتمال زیاد سخت افزاری هست، یه خورده LCD رو تغییر وضعیت بده، ممکنه که درست بشه، ممکنه از کابل اتصالش باشه، عوضش می کنن. واسه منم بعضی موقع ها نویز میندازه رو LCD، ولی چون با تکون کوچیک درست میشه، تا حالا نبردم درستش کنن. نشد:icon_pf (34): ولی بازم خیلی ممنون که وقت گذاشتین 2 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ نشد:icon_pf (34):ولی بازم خیلی ممنون که وقت گذاشتین از خود مانیتور یه عکس بذار لطفا .. 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ سلام. وقتتون بخیر. من روی لپ تاپم win8 نصب کردم و واسه نصب فقط درایو مربوط به ویندوز قبلی رو حذف کردم. الان که ویندوزم نصب شده پوشه عکس هام که توی یه فولدر دیگه بوده خالی شده. تا حالا هیچ وقت این اتفاق واسم نیفتاده بود که پوشه های دیگه با نصب ویندوز پاک شه. میشه بگید چرا این اتفاق افتاده و آیا میشه محتویات پوشه پاک شده رو برگردوند؟ سلام این فولدری که میگی توی یه درایو دیگه بوده؟ اگه چیزی جایگزینش نشده باشه، میشه یه کارایی کرد، البته ریکاوری هم یه خورده دردسر داره، حوصله می خواد. آقا این هات اسپات چرا اینطوری شده ؟؟ وقتی که باهاش میخوام سایتی رو باز کنم یا دانلود کنم سرعتم میرسه به بایت ،خیلی افتضاح شده! درصورتی که وقتی خاموشش میکنم سرعت درست میشه..!!مشکل از کجاست؟ من الان تست کردم بد نیست سرعت دانلودش، تا 80 - 90 هم میره ولی ثابت نیست. 2 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ Apple ID رایگان کسی داره؟ 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ از خود مانیتور یه عکس بذار لطفا .. اون عکس قبلی( منظره) از خود مانیتور بود ولی همونجوری که بالا هم گفتم انگار یه نخ روی صفحه کشیدن یعنی یه جوری که فقط رو صفحه من دیده میشه نمیدونم مشکلش چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ اون عکس قبلی( منظره) از خود مانیتور بودولی همونجوری که بالا هم گفتم انگار یه نخ روی صفحه کشیدن یعنی یه جوری که فقط رو صفحه من دیده میشه نمیدونم مشکلش چیه؟ مانیتورتون LCD هه؟ 2 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ مانیتورتون LCD هه؟ مانیتور لپ تاپ؟ آره دیگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده