لی لیوم 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ man nemitonam in sita ke baraye tarhe tafzilie karaje danlod konam لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دختر بارون اولین کاری که باید کنی تنظیم دقیق ساعت و تاریخ سیستمه. اگه خواستی بگو چه ویندوزی استفاده میکنی تا بگم چطوری تنظیم کنی اگه نشد باید راهای بعدی رو امتحان کنی ... سلام. مرسی تنظیماتو بلدم دیگه بابا:icon_pf (34): مشکل از جای دیگه بود.تو خود مسنجرم نوع اتصال به نت رو عوض کردم درست شد. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود...من میخوام شکلی شبیه این تصویر و نه دقیقا آن رو رسم کنم...با چه نرم افزاری میشه؟ نمودار و خطوط حرکت رو بتونه رسم کنه؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود...من میخوام شکلی شبیه این تصویر و نه دقیقا آن رو رسم کنم...با چه نرم افزاری میشه؟ نمودار و خطوط حرکت رو بتونه رسم کنه؟ با paint که میشه حتی خطوط منحنی 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واسه فلش گذاری قشنگ ترش اتوکد پیشنهاد میشه! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با paint که میشه حتی خطوط منحنی واسه فلش گذاری قشنگ ترش اتوکد پیشنهاد میشه! ممنون از هر دو بزرگوار....فکر کنم اتوکد همون چیزی هست که دنبالش هستم 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میخواید جزئیات تغییراتش رو بدید من بکشم! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میخواید جزئیات تغییراتش رو بدید من بکشم! نه ممنون ..باید یاد بگیرم 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود...من میخوام شکلی شبیه این تصویر و نه دقیقا آن رو رسم کنم...با چه نرم افزاری میشه؟ نمودار و خطوط حرکت رو بتونه رسم کنه؟ excel دیگه نمونش رو برای سیستم air-benzene برای منحنی های رطوبت نسبی 100 - 50 و 25 درصد رسم کردم. داده هاشم بصورت فایل excel میذارم. برای خطوطی مثل آنتالپی و adiabatic saturation curve هم یه سری معادلات مینویسی و عدد میدی . فکر نمیکنم چیز پیچیده ای باشه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فکر کنم بیشتر شکل قضیه منظورشون بود! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ excel دیگه نمونش رو برای سیستم air-benzene برای منحنی های رطوبت نسبی 100 - 50 و 25 درصد رسم کردم. داده هاشم بصورت فایل excel میذارم. برای خطوطی مثل آنتالپی و adiabatic saturation curve هم یه سری معادلات مینویسی و عدد میدی . فکر نمیکنم چیز پیچیده ای باشه. درود...در حقیقت میخوام یک مسیر رو نمایش بدم....به صورت پارامتری و اینکه خطوط متقاطع بر روی نمودار آدیاباتیک اشباع رو چجوری رسم کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود...در حقیقت میخوام یک مسیر رو نمایش بدم....به صورت پارامتری و اینکه خطوط متقاطع بر روی نمودار آدیاباتیک اشباع رو چجوری رسم کنم؟ دروود دقیقا متوجه سوالتون نمیشم میخواین تمامی نمودار ها رو توو یک صفحه رسم کنین مثل نمودار رطوبت سنجی در کتاب تریبال برای آب و هوا ؟ یا منظورتون پیدا کردن معادلات پارامتری حاصل شده از رسم خطوطه ؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درووددقیقا متوجه سوالتون نمیشم میخواین تمامی نمودار ها رو توو یک صفحه رسم کنین مثل نمودار رطوبت سنجی در کتاب تریبال برای آب و هوا ؟ یا منظورتون پیدا کردن معادلات پارامتری حاصل شده از رسم خطوطه ؟ نه خیلی ساده تر از از این مباحث..رسم همچینی نموداری که الان در paint رسم کردم لینک به دیدگاه
امیرجون 52 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود با نرم افزاری مثل نرو نهایتا تا چند مگابایتو میشه رو سی دی رایت کرد؟چون یه ویندوزو میخام رایت کنم رو سی دی حدودا 732 مگابایته. ولی رایت نمیشه پیغام کم بودنه حجمو میده. 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود با نرم افزاری مثل نرو نهایتا تا چند مگابایتو میشه رو سی دی رایت کرد؟چون یه ویندوزو میخام رایت کنم رو سی دی حدودا 732 مگابایته. ولی رایت نمیشه پیغام کم بودنه حجمو میده. سلام امیر جون وقتی یه سی دی رایت میشه, نرم افزار میاد یک تراک lead-out براش مینویسه. به زبون ساده بعد از نوشتن اطلاعات میاد سی دی رو میبنده. برای بستن یک سی دی هم حجمی حدود 20 تا 60 مگابایت فضا نیازه. به خاطر همینه که شما نمیتونی 700 مگابایت رو روی یه دیسک 700 مگابایتی رایت کنی ! اما نرم افزار نرو برای هر مشکلی یه راه حلی داره به این مسیر برو : Preferences -> Expert Options ->Enable "short lead-out" تیک این قسمتو بزن. البته چن تا نکته رو فراموش نکن: این روش فقط در مد Disk-at-once میتونه استفاده بشه. در حالت کلی برای رایتر و دیسک میتونه خطرناک باشه.البته لازم نیست خیلی نگران باشی. نهایتا دیسکت میسوزه دیگه البته ممکنه مسیری که بالا گفتم کمی متفاوت باشه. یکم بگردی پیداش میکنی 2 لینک به دیدگاه
pariya_gn 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام شرمنده من یه مشکل با سیستمم دارم اگه کسی لطف کنه راهنمایی کنه ممنون میشم سیستمم ویندوز xp هستش امروز که روشنش کردم بجز عکس بکگراند هیچ ایکون دسکتاپ رو نشون نداد همینطور منوی استارت خالیه راست کلیلک هم کلا نمیشه کرد و وقتی با task manager مای داکیومنت رو باز میکنم my computer رو نشون نمیده و یا صفحه خالیه و درایوها نیستن البته هیچی از کامپیوتر پاک نشده حالا نمیدونم چطور میشه این مشکل رو رفع کرد 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام شرمنده من یه مشکل با سیستمم دارم اگه کسی لطف کنه راهنمایی کنه ممنون میشم سیستمم ویندوز xp هستش امروز که روشنش کردم بجز عکس بکگراند هیچ ایکون دسکتاپ رو نشون نداد همینطور منوی استارت خالیه راست کلیلک هم کلا نمیشه کرد و وقتی با task manager مای داکیومنت رو باز میکنم my computer رو نشون نمیده و یا صفحه خالیه و درایوها نیستن البته هیچی از کامپیوتر پاک نشده حالا نمیدونم چطور میشه این مشکل رو رفع کرد سلام دوست عزیز احتمالا مشکل به خاطر ویروس باشه. شایدم تنظیمات رجیستری رو دستکاری کردی ویروس یابی کردی ببینی چیزی پیدا میکنه یا نه ؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود با نرم افزاری مثل نرو نهایتا تا چند مگابایتو میشه رو سی دی رایت کرد؟چون یه ویندوزو میخام رایت کنم رو سی دی حدودا 732 مگابایته. ولی رایت نمیشه پیغام کم بودنه حجمو میده. فایل رو فشرده کن تا 700 بشه 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فایل رو فشرده کن تا 700 بشه آخه بعضی فایل ها خودشون به صورت ایمیج هستن. یعنی از روی یه سی دی ایمیج گرفته شده و باید عین همون ایمیج روی سی دی دیگه رایت بشه که بشه ازش استفاده کرد. فکر میکنم منظور دوستمون این باشه خیلی از فایل ها هم هستن که با فشرده سازی تغییر حجم خاصی ندارن. حتی بعضی وقتا حجم فایل فشرده چند مگابایت بیشتر از حجم فایل اصلی میشه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوتا درایوم رو میخوام ادغام کنم از کنترل پنل میرم رو درایو ها کلیک راست میکنم چیز خاصی نمیاد فقط شرینک داره میخوام بدون نرم افزار انجام بدم میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده