Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ دقیقا منظورم همین بود. حالا microsoft office picture manager کجا هستش؟؟؟؟ اگه آفیس نصب کرده باشی برو تو پوشه c:/program files/microsoft office/office12/ois.exe اجراش کنی بالا میاد.اگرم آفیس نصب نکردی نصب کن 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سلام نرم افزارو اجرا کردم و ری استارت هیچ تغییری نکرد. بنظرم امنیتی هم نیست ولی محض اطمینان برا لغوش چیکار کنم؟ممکنه مشکل از خوده اینترنت باشه؟ چون من با ایرانسل کانکتم/ نه از خود اینترنت نیست. اما راه دیگه ای هم به ذهنم نمیرسه لینک به دیدگاه
jozi68 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سلام من چند بار سعی کردم که نرم افزار SAS رو نصب کنم اما با error 1935 مواجه میشم. (ورژن 16 و 21 ) ویندوزم 8 , 32bit ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سلام نرم افزارو اجرا کردم و ری استارت هیچ تغییری نکرد. بنظرم امنیتی هم نیست ولی محض اطمینان برا لغوش چیکار کنم؟ممکنه مشکل از خوده اینترنت باشه؟ چون من با ایرانسل کانکتم/ سلام از کندی سرعت اینترنت هم میتواند باشد. با مرورگر دیگر (ترجیحا گوگل کروم، موزیلا فایرفاکس) و پیلـترشکن هم تست کنید. موفق باشید لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام میخوام gis نصب کنم ولی درایو c طرفیتش تکمیل! جا نداره...چجوری میتونم منتقلشون کنم به یه درایو دیگه؟ دیروز تا نصفه رفت بعد ارور داد که جا نیس!! رو pc نصب کردم که کارم لنگ نمونه..بعد از رو لپ بیشتر برنامه هارو پاک کردم..ولی این بار DVD نصبشو باز نکرد اصلا.. این مشکل رو قبلا هم سر نصب کردن سی دی های شهروند الکترونیک داشتم راهنماییم میکنین؟ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاممن چند بار سعی کردم که نرم افزار SAS رو نصب کنم اما با error 1935 مواجه میشم. (ورژن 16 و 21 ) ویندوزم 8 , 32bit ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. سلام دوست عزیز این ارور دو علت میتونه داشته باشه. یکی اینکه ظرفیت رجیستری شما اجازه نمیده که بتونید این نرم افزار رو نصب کنید و دیگری اینکه یکی از محصولات شرکت مایکروسافت مثل : · .NET Framework 1.0 · .NET Framework 1.1 · .NET Framework 1.1 language packs · Visual J# .NET redistributable 1.1 · Visual J# .NET redistributable 1.1 language packs · Visual Studio .NET 2002 (all versions) · Visual Studio .NET 2003 (all versions) که نصب کردی مشکل دارند. برای اطلاعات بیشتر و حل مشکلت به این تاپیک یه سر بزن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته زبانش انگلیسیه ! 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یا ایها الکامپیوتریون کیف هذا الاتفاق یمکن؟ به عبارتی فلش من حجم رو نشون میده ولی وقتی میری توش میگه خالیه اطلاعات من رو هواست هل من الناس ینصرنی؟ 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ویروسی حیا کن، انجمنو رها کن 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ویروسی حیا کن، انجمنو رها کن من همیشه آپدیتم آدما مثل ویروسن البته- تو ماتریکس میگه به تو چه؟:دی 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاممیخوام gis نصب کنم ولی درایو c طرفیتش تکمیل! جا نداره...چجوری میتونم منتقلشون کنم به یه درایو دیگه؟ دیروز تا نصفه رفت بعد ارور داد که جا نیس!! رو pc نصب کردم که کارم لنگ نمونه..بعد از رو لپ بیشتر برنامه هارو پاک کردم..ولی این بار dvd نصبشو باز نکرد اصلا.. این مشکل رو قبلا هم سر نصب کردن سی دی های شهروند الکترونیک داشتم راهنماییم میکنین؟ اینو تو انجمن gis میپرسیدی زودتر به نتیجه میرسیدی. راستش من دقیق متوجه مشکلت نشدم ولی موقع نصب gis هیچ برنامه و پوشه ای از برنامه قبلی نباید وجود داشته باشه وگرنه ارور لایسنس میده 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یا ایها الکامپیوتریون کیف هذا الاتفاق یمکن؟ به عبارتی فلش من حجم رو نشون میده ولی وقتی میری توش میگه خالیه اطلاعات من رو هواست هل من الناس ینصرنی؟ سلام دوست عزیز مطمئنی محتویات فلشت hidden یا فایل سیستمی نیستن ؟ 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام. تو کدوم سایت میتونم سرعت اینترنتم رو تست کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام.تو کدوم سایت میتونم سرعت اینترنتم رو تست کنم؟ سلام دوست عزیز برو به این سایت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چند لحظه صبر کن تا لود بشه. بعد یه دکمه استارت ظاهر میشه (اولش یه دکمه آبی داره که اونو نزن. صبر کن تا اون لپ تاپه باز بشه !) بعد موقعیتت رو شناسایی میکنه بعد یه مدت کوتاهی اطلاعات سرعتت رو میده موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیز برو به این سایت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چند لحظه صبر کن تا لود بشه. بعد یه دکمه استارت ظاهر میشه (اولش یه دکمه آبی داره که اونو نزن. صبر کن تا اون لپ تاپه باز بشه !) بعد موقعیتت رو شناسایی میکنه بعد یه مدت کوتاهی اطلاعات سرعتت رو میده موفق باشی ارور میده چرا؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ارور میده چرا؟ والا چه عرض کنم ؟ شاید سرعتت خیلی کمه که نمیتونه لود بشه با یه مرورگر دیگه هم امتحان کن از این سایت هم میتونی استفاده کنی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیز مطمئنی محتویات فلشت hidden یا فایل سیستمی نیستن ؟ سلام بله مشکل protected hidden بود که مرتفع شد 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این اومد. الان این سرعت منو چند نشون میده؟ (این اینترنتم رو جدید گرفتم به نظرم سرعتش خیلی کمه گفتم تست کنم ببینم) 1 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یا ایها الکامپیوتریون کیف هذا الاتفاق یمکن؟ به عبارتی فلش من حجم رو نشون میده ولی وقتی میری توش میگه خالیه اطلاعات من رو هواست هل من الناس ینصرنی؟ وارد درایو usb شوید و در menu bar روی tools، سپس folder option کلیک کنید. سپس گزینه ها را مطابق تصویر تغییر دهید و در آخر yes و ok. بعد از آن به داخل درایو usb بروید و فایلهای خود را در سیستم ذخیره نمایئد و فایلهای پسوند ni. را حذف نمائید. فراموش نکنید در آخر تنظیمات را به حالت اول برگردانید. موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این اومد.الان این سرعت منو چند نشون میده؟ (این اینترنتم رو جدید گرفتم به نظرم سرعتش خیلی کمه گفتم تست کنم ببینم) سرعت دانلود شما: 16.64 کیلوبایت سرعت آپلود: 6.4 کیلوبایت حدود سرعت شما متعلق به سرویس 128 است. 3 لینک به دیدگاه
seminar 152 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من میخوام فقط آنتی ویروس رایگان کومودو نصب کنم. آیا مشکلاتی برا سیستم به وجود میاد؟ نرم افزارشو دانلود کردم. الان طریقه نصب و تنظیماتش و آپدیت کردنش رو از دوستان کمک میخوام. این نرم افزار آپدیتش آف لاینه یا آن لاین؟چطوره آپدیتش؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده