Essi Stanley 399 ارسال شده در 21 خرداد ۱۵ سال از اولین روزهای حضور در این انجمن گذشته و چقدر همه چیز تغییر کرده! از آن جوان های خام و پر هیجان و جو زده تبدیل به میانسال هایی شده ایم که آرام گوشه ای نشسته ایم به تماشای گردش روزگار. خاطرم هست آن روزها صحبت از «کره شمالی غریبه ای آشنا» بود و حالا در حال تجربه آن هستیم. بدون اینترنت و فضایی به مراتب بسته تر از آن روزها. امیدوارم یکسری از کاربران قدیمی با یوزرهای جدید بیان اینجا و نظر بدن. سال هاست از همه بی خبرم. خوشبختانه نیازی به ایمیل واقعی نیست و میشه با یک ایمیل بی سر و ته هم عضو شد. فعلا که سیستم های ایمیل هم از کار افتادن و جالبه میشه هنوز اینجا نظر داد. 3 1
Essi Stanley 399 سازنده ارسال شده در 21 خرداد زیباترین بخش نواندیشان که همیشه در ذهنم می ماند تورها و میتینگ های حضوری آن است از کاشان گرفته تا شورمست تا حتی نمایشگاه کتاب که با انواع شخصیت های انسانی آشنا شدیم و لحظات خوبی رو سپری کردیم. بخش های تلخ هم کارهای بچگانه ای بود که از روی خامی انجام شد و ترمزش کشیده نشد و افسارش از دست رفت! در هر صورت نواندیشان را با همه شیرینی ها و تلخی هایش نمی توان فراموش کرد. 4
Essi Stanley 399 سازنده ارسال شده در 22 خرداد زندگی و حیات مهم ترین دارایی هر موجود زنده ایست. اما چه انحرافی در مسیر تکامل انسان پیش آمد که برای برخی «مرگ» دستاورد بزرگتری شد؟ یکی سرتاپا احتیاط است که زندگی اش را حفظ کند و دیگری بی محابا می تازد و حتی مرگ هم برایش پیروزیست! نواندیشی برای بشر معاصر چیزی نیست جز توان عبور از «مرگ اندیشی» به «زندگی اندیشی» 3
Essi Stanley 399 سازنده ارسال شده در 22 خرداد دوران فرومها دوران طلایی نواندیشی به معنای واقعی کلمه بود. برای نخستین بار بسیاری از جوانان توانستند در فضایی به دور از هیجانات تصویری و الگوریتم های کنترل کننده احساسات، باورهای خود را به چالش بکشند و پیرامون آن گفتگو کنند. آنچه در بستر فضای مجازی امروز جاریست بیشتر مکانی برای برافراشتن پرچم ها و برچسب هاست تا گفتگو. روزگار فروم هایی مثل نواندیشان ایده هایی چون گفتگوی تمدن ها مطرح می شد و در روزگار توییتر و مشابهات آن ایدههایی چون جنگ تمدن ها و نبردهای آخرالزمانی! 3
Essi Stanley 399 سازنده ارسال شده در 23 خرداد حدود ۱۵ سال پیش بود که نیمه شب از فرودگاه به خانه برگشتم و حوالی ساعت ۴ صبح بود که به خانه رسیدم و طبق عادت همیشگی اول کیس کامپیوتر را روشن کردم. اولین سایتی که باز کردم انجمن نواندیشان بود و در کمال تعجب دیده حدود ۱۰ نفر در آن ساعت نیمه شب آنلاین هستند و در حال بحث یا اسپم کردن! در ساعت های شلوغ که آمار کاربران آنلاین به چند صد نفر می رسید و خیلی وقت ها فرصت نمی کردی پاسخ چند نفر را بدهی! آیا اگر کسی آن روزها به من میگفت در آینده حتی یک نفر در شلوغ ترین ساعات هم در این انجمن نخواهد بود، باور میکردم؟ قطعا نه! اما امروز ۳ فروردین ۱۴۰۵ در ایران جنگ زده که اینترنت بین الملل آن هم قطع شده، پس از ۱۵ سال تنهای تنها در این انجمن می نویسم. احساس نقش اصلی یک فیلم سینمایی آخرالزمانی در یک جزیره گم شده را پیدا کرده ام 🤕 4 1
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 24 خرداد خوش برگشتی، منم امیدوارم تو این شرایط بچههای بیشتری بیان و بتونیم تبادل نظر بیشتری تو موضوعات مختلف داشته باشیم. هرچند جدای اون ماهیت میانسالی که گفتی، تو شرایط فعلی، شاید حوصلهها هم کمتر باشه، با وجود اینکه وقت آزاد و بیکاری به دلیل تعطیلی اکثر کارها و قطعی اینترنت بینالملل بیشتر شده. 4
Essi Stanley 399 سازنده ارسال شده در 24 خرداد 50 دقیقه قبل، Mohammad Aref گفته است: خوش برگشتی، منم امیدوارم تو این شرایط بچههای بیشتری بیان و بتونیم تبادل نظر بیشتری تو موضوعات مختلف داشته باشیم. هرچند جدای اون ماهیت میانسالی که گفتی، تو شرایط فعلی، شاید حوصلهها هم کمتر باشه، با وجود اینکه وقت آزاد و بیکاری به دلیل تعطیلی اکثر کارها و قطعی اینترنت بینالملل بیشتر شده. درود. سلامت باشی 🌹 فکر کنم خیلی ها نمیدونن نواندیشان تو این شرایط فعال هست و از طرفی میشه بدون نیاز به تاییدیه ایمیل خارجی عضو شد. اگر روشی برای آگاه کردن بچه ها میشد پیدا کرد خوب بود. از خارج کشور الان نمیشه محتوای به روز شدهی انجمن رو دید؟ 3
M.P.E.B 4893 ارسال شده در 25 خرداد در ۱۴۰۵/۱/۳ در 15:04، Essi Stanley گفته است: حدود ۱۵ سال پیش بود که نیمه شب از فرودگاه به خانه برگشتم و حوالی ساعت ۴ صبح بود که به خانه رسیدم و طبق عادت همیشگی اول کیس کامپیوتر را روشن کردم. اولین سایتی که باز کردم انجمن نواندیشان بود و در کمال تعجب دیده حدود ۱۰ نفر در آن ساعت نیمه شب آنلاین هستند و در حال بحث یا اسپم کردن! در ساعت های شلوغ که آمار کاربران آنلاین به چند صد نفر می رسید و خیلی وقت ها فرصت نمی کردی پاسخ چند نفر را بدهی! آیا اگر کسی آن روزها به من میگفت در آینده حتی یک نفر در شلوغ ترین ساعات هم در این انجمن نخواهد بود، باور میکردم؟ قطعا نه! اما امروز ۳ فروردین ۱۴۰۵ در ایران جنگ زده که اینترنت بین الملل آن هم قطع شده، پس از ۱۵ سال تنهای تنها در این انجمن می نویسم. احساس نقش اصلی یک فیلم سینمایی آخرالزمانی در یک جزیره گم شده را پیدا کرده ام 🤕 درود منم از اوایل جنگ برگشتم دیدم به جز ممد ادمین و داداشش جزیره خالی از سکنه هست بیخیال شدم 2 2
Essi Stanley 399 سازنده ارسال شده در 25 خرداد 1 ساعت قبل، M.P.E.B گفته است: درود منم از اوایل جنگ برگشتم دیدم به جز ممد ادمین و داداشش جزیره خالی از سکنه هست بیخیال شدم مثل کارتون خانواده دکتر ارنست داره میشه. اونا هم بعد از یک مدت دو نفر دیگه که تو غار اونور جزیره زندگی مبکردن رو پیدا کردن 😁 2 2
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 25 خرداد 11 ساعت قبل، Essi Stanley گفته است: درود. سلامت باشی 🌹 فکر کنم خیلی ها نمیدونن نواندیشان تو این شرایط فعال هست و از طرفی میشه بدون نیاز به تاییدیه ایمیل خارجی عضو شد. اگر روشی برای آگاه کردن بچه ها میشد پیدا کرد خوب بود. از خارج کشور الان نمیشه محتوای به روز شدهی انجمن رو دید؟ نه از خارج کشور هم دسترسی ندارن متاسفانه. گروه تلگرامی میشد اطلاع داد که به تلگرام دسترسی نیست 😐 ایمیل هم نیست که لااقل با ایمیل اطلاع داده بشه. یا شانسی باید بیان یا از طریق موتور جستجوی به شدت قدرتمند و بینالمللی ذرهبین 😅 دقیقا شدیم همون کره شمالی که گفتی (البته بدتر) 2 2
sama-sh 6916 ارسال شده در 25 خرداد سلام به همگی منم هیچ وقت نتونستم نواندیشان رو فراموش کنم تازه دانشجو شده بودم که با اینجا آشنا شدم باهمکلاسی های دانشگاه ۲۴ ساعته اینجا پلاس بودیم خیلی شب و روزای خوبی بود . نمایشگاه کتاب میرفتیم دورهمی هایی که میرفتیم خیلی کیف داشت و همش خاطره شد .دوستایی پیدا کردیم از این فضای مجازی که هنوز باهاشون در ارتباط هستیم ، میشه گفت اینجا بزرگ شدیم با گذشت زمان و تغییر شرایط کمتر اومدم ولی هنوزم گاهی سر میزنم امیدوارم آقایون عارف و همه بچه های اینجا همیشه شاد باشن و سلامت و پر روزی انشالله به زودی امنیت به کشورمون برمیگرده و جنگ تموم میشه و دوباره همه چیز یکم شبیه سابق میشه ❤️ 3
Mehdi.Aref 26800 ارسال شده در 25 خرداد چه تاپیک خوبی بعد مدتها دوستانو انجمن دیدم هرچند همیشه دورادور در ارتباط هستم امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید . 4
Essi Stanley 399 سازنده ارسال شده در 27 خرداد مکانِ اولین قرارهای هر جمعی تا حدودی می تواند، درون مایه آن جمع را نشان دهد! یکی از نقاط برجسته نواندیشان در بیشتر از ۱۵ سال پیش این بود که اولین قرارهایش در نمایشگاه کتاب تهران رقم میخورد. زمانی که بخش قابل توجهی از مردم بسیار بیشتر و عمیق تر از امروز کتاب میخواندند. بسیاری از اون افراد اسباب نواندیشی در جامعه ایرانی را رقم زدند حتی اگر تاثیرشان در ظاهر به اندازه بال زدن یک پروانه کوچک باشد ولی می تواند خروجی عظیمی داشته باشد. . مفهوم اثر پروانه ای: به هم خوردن بال های پروانه ممکن است به تغییرات کوچکی در فشار جو منتهی شود که در ترکیب با دیگر عناصر می تواند منجر به ایجاد، از هم پاشیدن یا تغییر جهت یک طوفان شوند. نکته مهم این است که اثر پروانه ای خود باعث و بانی شکل گیری یک طوفان نیست بلکه تنها موجب آشفتگی در سیستمی منظم از بی نظمی ها می شود که بعدها اتفاقات را به مسیر دیگری می برد. 4
Rose6 879 ارسال شده در 27 خرداد تبریک بخاطر فرا رسیدن سال جدید ( سال ۱۴۰۵ شمسی ) و بازگشایی دوباره نواندیشان - تالار گفتگو آزاد . پاینده باد ایران 🇮🇷 . مقدم همگی دوستان گرامی باد ! 3
Essi Stanley 399 سازنده ارسال شده در 27 خرداد کم کم دارم به این نتیجه میرسم که با اثر باستانی نواندیشان روبرو هستیم. آنهم اثری باستانی در منطقه ای دور افتاده که با وجودی که روزگاری تمدن خاص خودش را داشت همچون تخت جمشید که در نهایت از آن همه شکوه تنها چند کتیبه و ستون باقی ماند، از نواندیشان هم صرفا چند خط نوشته ای چون کتیبه های باستان برایش مانده تا شاید رهگذری پس از سالها رد شود و آنها را بخواند ... 1
Essi Stanley 399 سازنده ارسال شده در 28 خرداد یکی از تاپیکهایی که زمان فعالیت در نواندیشان برای آن «بیشترین وقت» را گذاشته بودم تاپیک صندلی داغ خودم بود. بالغ بر صد کاربر هر کدام نزدیک ۱۰ سئوال پرسیده بودند و چه با حوصله هزاران جواب برایشان نوشتم. امروز رفتم بخوانم تا ببینم افکارم ۱۵ سال پیش چگونه بوده است و یادم افتاد که تنها با یک کلیک کل تاپیک را حذف کردیم! به یاد صنعت فولاد و هستهای افتادم که این روزها تنها با یک کلیک نابود میشوند. چقدر دردناک است نابودی زحمات طولانی مدت در کسری از ثانیه. 2 1
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 29 خرداد 13 ساعت قبل، Essi Stanley گفته است: یکی از تاپیکهایی که زمان فعالیت در نواندیشان برای آن «بیشترین وقت» را گذاشته بودم تاپیک صندلی داغ خودم بود. بالغ بر صد کاربر هر کدام نزدیک ۱۰ سئوال پرسیده بودند و چه با حوصله هزاران جواب برایشان نوشتم. امروز رفتم بخوانم تا ببینم افکارم ۱۵ سال پیش چگونه بوده است و یادم افتاد که تنها با یک کلیک کل تاپیک را حذف کردیم! به یاد صنعت فولاد و هستهای افتادم که این روزها تنها با یک کلیک نابود میشوند. چقدر دردناک است نابودی زحمات طولانی مدت در کسری از ثانیه. داغ بودی گفتی یه سری تاپیک ها رو حذف کنم 😅 الان یادگاری بود. بعید میدونم ولی باز چک میکنم ببینم تو بایگانی اینا هست. 2
Essi Stanley 399 سازنده ارسال شده در 29 خرداد 3 ساعت قبل، Mohammad Aref گفته است: داغ بودی گفتی یه سری تاپیک ها رو حذف کنم 😅 الان یادگاری بود. بعید میدونم ولی باز چک میکنم ببینم تو بایگانی اینا هست. اگر یک درصد احتمال میدادم که نواندیشان روزی آثار تاریخی میشه، عمرا اگر تاپیک هارو حذف میکردم 😑 اشتباه همیشگی انسان تکرار شد که باور نمیکنیم هر پدیده زنده ای روزی از زندگی می افتد! 2
Essi Stanley 399 سازنده ارسال شده در 30 خرداد اکثر بچه های نواندیشان علاوه بر اینکه در این فروم با هم ارتباط داشتند در یاهو مسنجر هم بودند! وقتی یاهو مسنجر با آن ابهت و محبوبیت از چرخهی روزگار محو شد، چگونه میتوان انتظار داشت که نواندیشان در برابر اینستاگرام و ایکس و ... دوام بیاورد؟ یاد یک جملهی ارزشمند افتادم: تو زمانی واقعا خاموش خواهی شد که دیگر هیچ انسانی نباشد که تو را به یاد آورد. پس نواندیشان و یاهومسنجر و ... هرچند کاربرد گذشته را ندارند یا به ظاهر محو شده اند ولی هنوز کامل خاموش نشده اند، چرا که همچنان از آنها یاد میشود. 3
khosru06 5 ارسال شده در 31 خرداد خیلی رندوم سرچ کردم پول بدون گوشه معتبره یا نه اکثر سایت ها بالا نمیومد الکی زدم رو این یکی و یکهو دیدم که پشمام پانزده سال پیش که اینجا کار فرهنگی میکردید من کلاس چهارم بودم وای😭😂 2 1 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری