black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۵ بعد از میتینگ 92 دیگه برخورد عیمقی نداشتم باهات ببینم چقدر عوض شدی ولی اگه تغییر نکرده باشی ضرر کردی 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۵ اهـــم اهـــــــــم:96h3px3wpnn293irwcz سلام چطوریایی؟ از نظر من شوما یه آقای جنتلمن هستی صبوری و پر حوصله بر عکس داداشت :164: انتقاد پذیری و مهربون همه رو به یه چشم میبینی بعضیاهم به یه چشم دیگه تلاشت برای حفظ روابط بچه ها ستودنی است لدفن تو میتینگا خسیس بازی در نیار و دست تو جیبت بکن و نهاری یده البته بگو کی نهار میدی منم بیام پ.ن: اینایی که گفتم مال قبل هستش شاید طی این مدت تغییر کرده باشی خلاصه بچه باحالی هستی 5 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ اولش گفتم. اگه پیغام میدم صرفا اطلاع رسانیه. نه دعوت :icon_pf (34): همه دعوت هستن.تو فضای مجازی که حالا پر حرفم مرسی که اومدی باشه بابا حالا چرا عصبانی میشی دعوت نیست انجمنی ها؛ خودمون اومدیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ بعد از میتینگ 92 دیگه برخورد عیمقی نداشتم باهات ببینم چقدر عوض شدی ولی اگه تغییر نکرده باشی ضرر کردی خب 92 چطور بودم؟ مرسی که اومدی اهـــم اهـــــــــم:96h3px3wpnn293irwcz سلام چطوریایی؟ از نظر من شوما یه آقای جنتلمن هستی صبوری و پر حوصله بر عکس داداشت :164: انتقاد پذیری و مهربون همه رو به یه چشم میبینی بعضیاهم به یه چشم دیگه تلاشت برای حفظ روابط بچه ها ستودنی است لدفن تو میتینگا خسیس بازی در نیار و دست تو جیبت بکن و نهاری یده البته بگو کی نهار میدی منم بیام پ.ن: اینایی که گفتم مال قبل هستش شاید طی این مدت تغییر کرده باشی خلاصه بچه باحالی هستی سلام. مرسی. خوبیایم بابا من خسیس نیستم :icon_pf (34): یه سری بچه ها هستن تا حالا چهل وعده ناهار ازم گرفتن مرسی که اومدی 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ خب ممد ادمین سابق مشی سهل گیرانه تو زندگی داری، اهداف بلند و میل به پیشرفت البته نکته مثبتت تو این بلند پروازی اینه که صبر و حوصله خوبی داری، روابط اجتماعی خوبی داری نمیگم خسیس ولی خب مقتصدی ، نقطه ضعفت اینه که فکر میکنی انسان ها ورای طبقه ای که بهش تعلق دارن دارای شخصیت یا منافع مستقل هستن همین اشتباه راهبردی که گاهی من هم دچارش میشم و باعث میشه همه افراد رو به یک چشم ببینم و بعضا ازین جهت ضربه هم بخورم. در مجموع میتونم بگم انسان نسبتا آزاد اندیشی هستی که نسبت به بقیه افرادی که میشناسم قید وبندهای فکری کمتری داری موفق باشی 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ من یه انتقاد دارم چرا پس من چن ساله همینطوری موندم مدیر کی هیچی معاون هچی بابا لااقل یه ..... نقطه بزارید عوض بشم مردم از بس تغییر نکردم:w000::w000::w000: عذر میخوام دستم به جایی بند نبود اینجا مطرح کردم:ws3: با تچکر:girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ خب ممد ادمین سابق مشی سهل گیرانه تو زندگی داری، اهداف بلند و میل به پیشرفت البته نکته مثبتت تو این بلند پروازی اینه که صبر و حوصله خوبی داری، روابط اجتماعی خوبی داری نمیگم خسیس ولی خب مقتصدی ، نقطه ضعفت اینه که فکر میکنی انسان ها ورای طبقه ای که بهش تعلق دارن دارای شخصیت یا منافع مستقل هستن همین اشتباه راهبردی که گاهی من هم دچارش میشم و باعث میشه همه افراد رو به یک چشم ببینم و بعضا ازین جهت ضربه هم بخورم. در مجموع میتونم بگم انسان نسبتا آزاد اندیشی هستی که نسبت به بقیه افرادی که میشناسم قید وبندهای فکری کمتری داری موفق باشی آفرین. تو درک کردی خسیس نیستم نقطه ضعفو جالب گفتی فکر چی هست که تو حالا قید و بندشم باشم مرسی که اومدی من یه انتقاد دارم چرا پس من چن ساله همینطوری موندم مدیر کی هیچی معاون هچی بابا لااقل یه ..... نقطه بزارید عوض بشم مردم از بس تغییر نکردم:w000::w000::w000: عذر میخوام دستم به جایی بند نبود اینجا مطرح کردم:ws3: با تچکر:girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2: الان دیگه من چیکاره ام ولی در مورد اون موقع که ارشد بودم، تا میومدی فعال بشی یهو میرفتی :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ اووه اين همه در مدح فقط يه نفر ؟!! ... خب اولش ببخشيد دير اومدم اخه من بايد ذهنم اروم باشه و تو مُد باشم والا الان فكر كنم يه شيش سالي از شناخت مجازي من از رئيس انجمن ميگذره شخصيت بسيار مودب و محترمي دارند خاكي بودن هم از ويژگي هاي مثبت ايشون هس به نظرم ادم با جنبه و تودار و كم حرفي تو دنياي بيرون باشن از خط فكريشون زياد اگاه نيستم چون هيچوخت تو بحثا شركت نمي كردن ( يادش بخير يه زموني اينجا تا نصف شب پاتوق ما بود با كلي بچه هاي باحال و روشنفكر ولي رئيس هيچوقت وارد بحثا نميشد ولي خيلي هواي بچه ها رو داشتن ) من هيچوخت تو ميتينگ ها و بيرون رفتن هاي دسته جمعي بچه هاي انجمن شركت نكردم كه خب دلايل شخصي براي اينكارم هم داشتم و دارم بنابراين زياد نمي تونم در مورد شخصيت واقعيشون ( منظورم شخصيت دنياي غير مجازي ايشون) نظر بدم ميدونم زحمت هاي زيادي براي به پا نگهداشتن اين فروم و سايت كردن و ميكنن و برام قابل احترامه اقا محمد از صميم قلب براتون ارزوي پيشرفت روزافزون ، سلامتي و شادي ميكنم 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۵ 92 چطور بودی ؟؟؟ ساکت آروم خسیس بودی ، یک لواشک نخریدی لیس بزنیم دور همی (مثلا صاحب مجلس بودی) 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۵ سلام. مودب واروم، بامسئولیت و با پشتکار . انتقاد هم ندارم چه برسه انتقاد سازنده 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ اینجانبان در جریان کم و کیف ادمین نیستم. بی شک شخص شخیصی باید باشد. شاید از خاصان روزگار، و یا نیکان اعصار. شاید قلندری راد باشد و یا خونریزی سفاک. باری، تا آگاهی نباید، رای نشاید. نظر دادن بی خبر کار نیست ادمین را در نظر دادنم عار نیست در خبر است که ... 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ ذکر محمد ابن العارف الخیابانی آن نیک سیرت نیکو هیات، آن تمثال مرام و حمیت، آن ارشد زلزال، رفیق باحال، آن اخص اهالی کرج و آن نواحی، محمد عارف خیابانی. کار او کاری عجب بود و درهر جمع که وارد می شد انوار معرفت اورا بود. گویند هیاتی بغایت نیکو داشت و او را از آن سبب عارف نام نهادند که دست بر هر بنده ای می نهاد، قفل دلش می گشاد. اهل صورت حکم بر ظاهر داده فتوی دادند که او را بباید ستود. گویند چون از مادر بزاد، هزار روز ساکت بود. و پس از آن ده هزار و هفتاد هزار روز. و از این سبب روایتی در باب احوال و مناقب ایشان در دست تذکره نویسان نیست. رجعت به باب مفتاح از مجلد مخازن الانوار و معادن الاخبار 5 لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ من بخاطر فعالیت کمی که دارم زیاد دوستان رو نمیشناسم ممنونم از دعوتتون 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ اووه اين همه در مدح فقط يه نفر ؟!! ... خب اولش ببخشيد دير اومدم اخه من بايد ذهنم اروم باشه و تو مُد باشم والا الان فكر كنم يه شيش سالي از شناخت مجازي من از رئيس انجمن ميگذره شخصيت بسيار مودب و محترمي دارند خاكي بودن هم از ويژگي هاي مثبت ايشون هس به نظرم ادم با جنبه و تودار و كم حرفي تو دنياي بيرون باشن از خط فكريشون زياد اگاه نيستم چون هيچوخت تو بحثا شركت نمي كردن ( يادش بخير يه زموني اينجا تا نصف شب پاتوق ما بود با كلي بچه هاي باحال و روشنفكر ولي رئيس هيچوقت وارد بحثا نميشد ولي خيلي هواي بچه ها رو داشتن ) من هيچوخت تو ميتينگ ها و بيرون رفتن هاي دسته جمعي بچه هاي انجمن شركت نكردم كه خب دلايل شخصي براي اينكارم هم داشتم و دارم بنابراين زياد نمي تونم در مورد شخصيت واقعيشون ( منظورم شخصيت دنياي غير مجازي ايشون) نظر بدم ميدونم زحمت هاي زيادي براي به پا نگهداشتن اين فروم و سايت كردن و ميكنن و برام قابل احترامه اقا محمد از صميم قلب براتون ارزوي پيشرفت روزافزون ، سلامتي و شادي ميكنم لامصب یه نفره اندازه چهار نفرم خواهش میکنم بابا برخورد تو دنیای بیرون نداشتین، ولی درست بود مرسی که اومدین 92 چطور بودی ؟؟؟ ساکت آروم خسیس بودی ، یک لواشک نخریدی لیس بزنیم دور همی (مثلا صاحب مجلس بودی) خسیس؟ فکر کنم اشتباه گرفتی منو اون روز دوباره مرسی که اومدی سلام. مودب واروم، بامسئولیت و با پشتکار . انتقاد هم ندارم چه برسه انتقاد سازنده افرین. اصلا چه معنی ادم انتقاد داشته باشه :gnugghender: مرسی که اومدین 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ ذکر محمد ابن العارف الخیابانی آن نیک سیرت نیکو هیات، آن تمثال مرام و حمیت، آن ارشد زلزال، رفیق باحال، آن اخص اهالی کرج و آن نواحی، محمد عارف خیابانی. کار او کاری عجب بود و درهر جمع که وارد می شد انوار معرفت اورا بود. گویند هیاتی بغایت نیکو داشت و او را از آن سبب عارف نام نهادند که دست بر هر بنده ای می نهاد، قفل دلش می گشاد. اهل صورت حکم بر ظاهر داده فتوی دادند که او را بباید ستود. گویند چون از مادر بزاد، هزار روز ساکت بود. و پس از آن ده هزار و هفتاد هزار روز. و از این سبب روایتی در باب احوال و مناقب ایشان در دست تذکره نویسان نیست. رجعت به باب مفتاح از مجلد مخازن الانوار و معادن الاخبار به بهههه. خوش اومدی و همینطور که در حال خوش اومدن هستی، بترکی با این تحلیلت مرسی که اومدی ولی ایشالا که غیب نشی و سر بزنی :icon_pf (34): من بخاطر فعالیت کمی که دارم زیاد دوستان رو نمیشناسم ممنونم از دعوتتون خواهش میکنم. دعوت نه. اطلاع رسانی 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ به به ااقا محمد خونسرد هستیا در حد لاللیگا مهربون ولی ر مقابل تغیرات جبهه میگری رو هم رفته 20 محمد شیرینی من یادتره 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ به به ااقا محمد خونسرد هستیا در حد لاللیگا مهربون ولی ر مقابل تغیرات جبهه میگری رو هم رفته 20 محمد شیرینی من یادتره تغییر نیاز به تلاش داره. منم که خستهه چند مرحله خواستم یه تغییراتی بدم تو زندگیم ولی نتونستم که نمیدونم به خاطر همین خستگیه بوده یا ریسک پذیر نبودنم. هرچند اواخر دارم روش کار میکنم اصلاح بشه چه شیرینی؟ مرسی که اومدی 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ تغییر نیاز به تلاش داره. منم که خستهه چند مرحله خواستم یه تغییراتی بدم تو زندگیم ولی نتونستم که نمیدونم به خاطر همین خستگیه بوده یا ریسک پذیر نبودنم. هرچند اواخر دارم روش کار میکنم اصلاح بشه چه شیرینی؟ مرسی که اومدی تعریف کرد م دیگه 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ با درود، در برخورد با خودم تنها خوبی و ادب دیدم. روی هم رفته منش دوست داشتنی و گیرایی داری. رفتار دوستانه ،شکیبایی و گاها نرمش خردمندانه در برابر کاربران به ویژه دوستان. آدم پخته ای دیده میشی،ولی این دیدگاه پختگی رفتاردر فضای مجازیه وشاید در دنیای واقعی هم همینگونه باشی... 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ به به به قول جاوید رحمه الله الیه سامنعیکم اخه یه سوال مگه میشه از ریس بزرگ انتقاد کرد ایا؟؟ من که تو جامعه میترسم شما رو نمی دونم ؟؟ حالا بگذریم از بحث سیاسی کجا بودیم بحث شیرین تحلیل شخصیت محمد گل اقا (عجب مجله ای بود خدا صاحبش رو رحمت کنه) اگه از بحث ناخن خشکی و کنسی عظام بگذریم روی هم رفته بچه خوبیه مهربان دوست داشتنی اروم سربزیر یپارچه اقا(گزینه خوبی برا ازدواجه حیف) از نظر مدیرتی کارامد یا نیومد ؟ اومد خوبه در حد تیم ملی روابط عمومی در حد وزیر ارتباطات هستش یادم باسه به حسن در دوره بعد بسپارمش دیگه جونم واستون بگه که در رفاقت سنگ تموم میزاره اطلاعات خوبی در ضمینه زیرزمین و رو زمین و طبقات بالای شهری داره هی از خودش مقاله در و کنه بازم دوست داشتید بیام نداشتید کامنت بزارید نیام همین دیگه اوقات به کام همیشه مثل الان پرانرزی باشی دوست خوبم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده