.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ دیر میخوابی! به نظر من تو هر سنی درسی میگیری که تو قبل و بعدش نمیگیری امیدوارم امشب خواب شنگولی ببینی دخترم اونوقت صبح کی بیدار میشی؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ هفت و نیم هشت مُچکرم اولین ضربه رو تو چه دوره ای از زندگیتــ خوردی؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۸ اولیش نیست ولی وقتی نه سالم اینا بود یه چیزایی رو ناخواسته فهمیدم که تاثیر بدی روم گذاشت... آخرین دروغی که گفتی چی بود؟ 1 2 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۸ گفتم تو ترافیکــ گیــر کردم ی نمایش جــذابـــ رو صحنــه سازی کن ؟( ژانر اکشــن,عـشقی باشه ) لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۸ اکشن عشقی ؟ هندی ینی ؟ :))) پسره میاد به دختره میگه عزیزم دیگه بسه آبغوره گرفتن، بخشیدمت قهر کرده بودی . الانم بشرطی دوستت دارم که چادر سرت کنی و همه ی دوست دخترامو دوست داشته باشی . دختره هم یکی میخوابونه زیر گوش پسره یه لگد هم میزنه زیر شکمش (آخیش دلم خنک شد ) و بلاک کنان از کادر خارج میشه اینجا روی تصویرِ بیریختِ پسره تیتراژ پایانی که یه آهنگ غمناکِ کرم شب تاب دار از شهاب مظفریه پخش میشه :دی بنظرت چرا حین بارش برف هوا اونقدرا که قبل و بعدش سرد میشه ، سرد نیست ؟ 4 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۸ مــاچ نداشتــ ولی ? انقد که برف ندیدیم وقتی میبینیم از هیجان زیاد سردی رو حس نمیکنیم اون ذوق ایجاد شـده تغییراتـــ درونی رو به صورت گرما از بدن خارج میکنه واس اون ? دلیل علمیشم ایشالا ی پروفســوری , باسوادی, کسی بیاد ی جا بنویسه یاد بگیریم ما در این حد بود سوادمون ? راجبــ هر کدوم اولین فکری که به ذهنتــ میادُ بگو ازدواج سفیــد ; خرمگس ; پول ; لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۸ یا ازدواج سیاه! امروز با یکیشون تو نگهبانی متاسفانه دهن به دهن شدم و کلی ازین حرکتم پشیمونم! دی کثیفِ لذت بخش ? کوهنوردی تو زمستون رو تجربه کردی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۸ بله . کلکچال در چه صورت و در چه حالتی خودت رو فرد خوشبختی میبینی و راضی هستی ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۸ این که هر چی بخورم چاق نشم:))) سنگین ترین چیزی که جابجا کردی چی بوده؟ لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۸ دراور بزرگ اتاق با وسایلش :دی یه مورد از ساده ترین چیزهایی که رو اعصابته رو بگو. لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۸ اممم یکی که خیلی نزدیک به صورتم حرف می زنه عصبیم می کنه...کلا نفس کسی که بهم می خوره رو دوست ندارم:دی بزرگترین دلیلی که زیاد آرایشگاه نمیرم و خودم یک تنه گند می زنم به ابروهام چرا آدما مریض میشن؟ مثلا نمیشد آدما مریض نشن کلا؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۸ میپرسم بهتــ میگم ? فرد قبل از منُ توصیفــ کن تا اونجا که میشناسی ؟(اگه نفر قبلی هستی فرد قبل از خودتــ که سین دختــ میشه رو توصیفــ کن) لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۸ باز داری تقلب میکنی این کجاش سوال است؟! دی انرژی مثبتش رو فکر نمیکنم تا حالا کسی باشه که دریافت نکرده باشه ، اگرچه شاید روحیه ی خودش خوب نبوده باشه همچنین تودار و معقول و گاهی بی رودروایسی بیمه ی تکمیلی داری چقدر هر ماه هزینه داره برات؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۸ تکمیلی نیستم آهنگی که در چند روز گذشته زیاد گوش دادی چی بوده/؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۸ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خر و پف میکنی ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۸ نه فضــا سازی کــن ; "قشنگــ ترین و لذتــ بخش ترینی که الان دلتــ میخواد " لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۸ شکلات هیس با شیر محلی داغ..والا این خودش یه دنیاست قابل فضا سازی نیست:)))))) تا حالا یه چیزی که خیلی مهم بوده رو گم کردی؟چی بوده؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۸ آره کــد شناسایی ی اسلحه شکاری یکی از خلافـــ سنگینای مورد علاقه اتــ که اگه هرکی هرکی بود(که البته هستــ اما حفظ ظاهرِ) قطعا اونُ انجام میدادی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۸ بعضی وقتا دلم می خواست یه سرقت فکر شده رو انجام بدم:)) مثلا سرقت از بانک اینا... بعدی چه طوور؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۸ قتل دلم میخواد ی اسلحه با صــدا خفه کن داشته باشــم و هر چــی نفهــمِ کثیفــِ ... به قتل برســـونم اگه فیلمنامه نویس بودی چــه ژانری مینوشتــی ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده