adamak-h 733 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2020 تا هفته پیش خوب بود ولی کمر درد شدم فعلا تو خونه ام:| ? از چه راهی برای تمرکز حواس استفاده می کنی؟
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2020 خودمو وادار میکنم فقط به کاری که مشغولشم فکر کنم . اولاش سخته . هی ذهن میپره . بعد کم کم درست میشه با هدف انجام دادن کاری هم خودبخود متمرکزت میکنه تسبیح هم برای من مفید واقع شد . پیگیر قبضای سنگین میشید یک وقتی عمدا زیاد نزده باشن ؟
adamak-h 733 ارسال شده در 10 خرداد، 2020 نه...تا حالا خونه ی خودمون پیش نیومده که قبض خیلی زیاد بیاد یه خواننده که این روزا زیاد ازش گوش میدی چیه؟
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 14 خرداد، 2020 خودم شخصا نه. چون تا فردا باید برم سر کار. ولی دوست و فامیل رو تقریبا اصلا نمیبینم . در واقعا دلم نمیاد سمت کسی برم.میگم شاید ناقل باشم. بنظرت سال جدید نسبت به امسال پیامدهاش چجور خواهد بود ؟ 1
.Milaad. 1459 ارسال شده در 19 خرداد، 2020 گند تر ازینم امکان داره ، پس امیدوار باشیم ازین بدتر نشه! سال تحویل دقیقا کجایی؟! 1
.Milaad. 1459 ارسال شده در 21 خرداد، 2020 سر کار داشتم گزارش آخر شیفت رو مینوشتم! به نظرت اون قسمت از مردم که خودشون رو قرنطینه کردن نسبت به قبل مهربون تر نشدن؟
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 21 خرداد، 2020 در 2 ساعت قبل، Rostam18 گفته است : سر کار داشتم گزارش آخر شیفت رو مینوشتم! حدس زدم دور از عزیزاتون باشید . از غرغرانه نوشتنتون :)) هیچ کسم آنلاین نشد لااقل سرتون گرم باشه آره اتفاقا خیلی مشهوده و فکر میکنم بخاطر دلتنگ شدنها باشه :)))) از صنایع دستیمون کدومشو خیلی دوست داری داشته باشی ؟ 1
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 21 خرداد، 2020 چندسالیه که نه ... ولی چقد خوب بودا . قلقلکم داشت کتونی خوب چه ویژگی هایی داره بنظرت ؟
leo.unique 432 ارسال شده در 22 خرداد، 2020 مهمترین ویژگی کتونی خوب گرون بودنه چرا مردمان خاورمیانه اینقدر خرافاتی هستن ؟ 1
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 22 خرداد، 2020 زمینی که حاصلخیز باشه و محصول بیشتری بده به تبعش آفت بیشتری هم سمتش میاد حالا اول بهم بگو چطور بین خرافه و حقیقت غیر قابل سنجش با حواس پنجگانه ت ، مرز رو تشخیص میدی ؟
leo.unique 432 ارسال شده در 23 خرداد، 2020 در در 3 فروردین 1399 در 17:15، نفحات گفته است : حالا اول بهم بگو چطور بین خرافه و حقیقت غیر قابل سنجش با حواس پنجگانه ت ، مرز رو تشخیص میدی ؟ منطق در حال حاضر روی کدوم سلبریتی کراش داری ؟?
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 2020 هیچکدوم منطق در گذر زمان ثابته ؟ در افراد مختلف یکسانه ؟
moham@d 172 ارسال شده در 28 خرداد، 2020 روزهایی که در بیمارستان بستری بودم بهتر روزها رو در کدوم دوره از زندگیت سپری کردی
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 29 خرداد، 2020 روزای خوبم توی دوره های مختلف بوده . نمیتونم جواب مشخصی بدم طبیبای سنتی معروفمون رو میشناسی ؟
ارسالهای توصیه شده