.Milaad. 1459 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 دیر میخوابی! به نظر من تو هر سنی درسی میگیری که تو قبل و بعدش نمیگیری امیدوارم امشب خواب شنگولی ببینی دخترم اونوقت صبح کی بیدار میشی؟ 1
BISEl 3641 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 هفت و نیم هشت مُچکرم اولین ضربه رو تو چه دوره ای از زندگیتــ خوردی؟
adamak-h 733 ارسال شده در 22 فروردین، 2020 اولیش نیست ولی وقتی نه سالم اینا بود یه چیزایی رو ناخواسته فهمیدم که تاثیر بدی روم گذاشت... آخرین دروغی که گفتی چی بود؟ 1 2
BISEl 3641 ارسال شده در 23 فروردین، 2020 گفتم تو ترافیکــ گیــر کردم ی نمایش جــذابـــ رو صحنــه سازی کن ؟( ژانر اکشــن,عـشقی باشه )
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 23 فروردین، 2020 اکشن عشقی ؟ هندی ینی ؟ :))) پسره میاد به دختره میگه عزیزم دیگه بسه آبغوره گرفتن، بخشیدمت قهر کرده بودی . الانم بشرطی دوستت دارم که چادر سرت کنی و همه ی دوست دخترامو دوست داشته باشی . دختره هم یکی میخوابونه زیر گوش پسره یه لگد هم میزنه زیر شکمش (آخیش دلم خنک شد ) و بلاک کنان از کادر خارج میشه اینجا روی تصویرِ بیریختِ پسره تیتراژ پایانی که یه آهنگ غمناکِ کرم شب تاب دار از شهاب مظفریه پخش میشه :دی بنظرت چرا حین بارش برف هوا اونقدرا که قبل و بعدش سرد میشه ، سرد نیست ؟ 4
BISEl 3641 ارسال شده در 23 فروردین، 2020 مــاچ نداشتــ ولی ? انقد که برف ندیدیم وقتی میبینیم از هیجان زیاد سردی رو حس نمیکنیم اون ذوق ایجاد شـده تغییراتـــ درونی رو به صورت گرما از بدن خارج میکنه واس اون ? دلیل علمیشم ایشالا ی پروفســوری , باسوادی, کسی بیاد ی جا بنویسه یاد بگیریم ما در این حد بود سوادمون ? راجبــ هر کدوم اولین فکری که به ذهنتــ میادُ بگو ازدواج سفیــد ; خرمگس ; پول ;
.Milaad. 1459 ارسال شده در 24 فروردین، 2020 یا ازدواج سیاه! امروز با یکیشون تو نگهبانی متاسفانه دهن به دهن شدم و کلی ازین حرکتم پشیمونم! دی کثیفِ لذت بخش ? کوهنوردی تو زمستون رو تجربه کردی؟
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 24 فروردین، 2020 بله . کلکچال در چه صورت و در چه حالتی خودت رو فرد خوشبختی میبینی و راضی هستی ؟ 1
adamak-h 733 ارسال شده در 25 فروردین، 2020 این که هر چی بخورم چاق نشم:))) سنگین ترین چیزی که جابجا کردی چی بوده؟
سین.دخت 366 ارسال شده در 27 فروردین، 2020 دراور بزرگ اتاق با وسایلش :دی یه مورد از ساده ترین چیزهایی که رو اعصابته رو بگو.
adamak-h 733 ارسال شده در 27 فروردین، 2020 اممم یکی که خیلی نزدیک به صورتم حرف می زنه عصبیم می کنه...کلا نفس کسی که بهم می خوره رو دوست ندارم:دی بزرگترین دلیلی که زیاد آرایشگاه نمیرم و خودم یک تنه گند می زنم به ابروهام چرا آدما مریض میشن؟ مثلا نمیشد آدما مریض نشن کلا؟ 1
BISEl 3641 ارسال شده در 27 فروردین، 2020 میپرسم بهتــ میگم ? فرد قبل از منُ توصیفــ کن تا اونجا که میشناسی ؟(اگه نفر قبلی هستی فرد قبل از خودتــ که سین دختــ میشه رو توصیفــ کن)
.Milaad. 1459 ارسال شده در 28 فروردین، 2020 باز داری تقلب میکنی این کجاش سوال است؟! دی انرژی مثبتش رو فکر نمیکنم تا حالا کسی باشه که دریافت نکرده باشه ، اگرچه شاید روحیه ی خودش خوب نبوده باشه همچنین تودار و معقول و گاهی بی رودروایسی بیمه ی تکمیلی داری چقدر هر ماه هزینه داره برات؟ 1
adamak-h 733 ارسال شده در 28 فروردین، 2020 تکمیلی نیستم آهنگی که در چند روز گذشته زیاد گوش دادی چی بوده/؟
leo.unique 432 ارسال شده در 29 فروردین، 2020 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خر و پف میکنی ؟
BISEl 3641 ارسال شده در 29 فروردین، 2020 نه فضــا سازی کــن ; "قشنگــ ترین و لذتــ بخش ترینی که الان دلتــ میخواد "
adamak-h 733 ارسال شده در 29 فروردین، 2020 شکلات هیس با شیر محلی داغ..والا این خودش یه دنیاست قابل فضا سازی نیست:)))))) تا حالا یه چیزی که خیلی مهم بوده رو گم کردی؟چی بوده؟ 1
BISEl 3641 ارسال شده در 29 فروردین، 2020 آره کــد شناسایی ی اسلحه شکاری یکی از خلافـــ سنگینای مورد علاقه اتــ که اگه هرکی هرکی بود(که البته هستــ اما حفظ ظاهرِ) قطعا اونُ انجام میدادی ؟
adamak-h 733 ارسال شده در 29 فروردین، 2020 بعضی وقتا دلم می خواست یه سرقت فکر شده رو انجام بدم:)) مثلا سرقت از بانک اینا... بعدی چه طوور؟ 1
BISEl 3641 ارسال شده در 29 فروردین، 2020 قتل دلم میخواد ی اسلحه با صــدا خفه کن داشته باشــم و هر چــی نفهــمِ کثیفــِ ... به قتل برســـونم اگه فیلمنامه نویس بودی چــه ژانری مینوشتــی ؟
ارسال های توصیه شده