.Milaad. 1459 ارسال شده در 21 خرداد، 2020 در 19 ساعت قبل، leo.unique گفته است : از شر دید و بازدیدهای نوروزی راحت شدیم شکر نکنی از شر و خیر خیلی چیزا آزاد میشی! دی در 18 ساعت قبل، سین.دخت گفته است : سلام عید شما هم مبارک به به سر گروه نامردا! دی عید شمام مبارک باشه در 9 ساعت قبل، نفحات گفته است : یه سال عید خواستم سریال پایتخت رو حتما تماشا کنم از اول . قسمت اولش بیمزه بود چقدر !... اینم شانس ماست اثرات قرنطینه روی خلاقیت والدین من در عیدی دادن از لای قرآن :))) ندید بدیدِ فخر فروشم خودتونید کارتمم امروز خودپرداز بانک مسکن خورد و بسلامتی تا چهارم پنجم عید آس و پاس طی میکنم . از بانک مسکن و کلیه ی متعلقات آزار دهنده ش حتی خودپردازهاش بیزارم ... تقصیر ازون روحیه است که نیست وگرنه قسمت اولش خیلی هم بد نبود . امثال دست بزرگتر ها در عیدی دادن باز تره آه بانک مسکن نگو کارخونه ی رِبا سازی بگو.. 3
leo.unique 432 ارسال شده در 21 خرداد، 2020 در 11 ساعت قبل، Rostam18 گفته است : شکر نکنی از شر و خیر خیلی چیزا آزاد میشی! دی خرافاتی نیستم
leo.unique 432 ارسال شده در 21 خرداد، 2020 در 20 ساعت قبل، نفحات گفته است : :))))) چرا اکثرا بدشون میاد ... ما امروز همه ی دید و بازدیدهامونو تلفنی و واتساپی انجام دادیم :دی نه اشتباه نکن، بدم نمیاد، بلکه متنفرم اتفاقا امروز داییم خواست تلفنی تبریک بگه که طبیعتا خواب بودم 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2020 سوال خبرنگار از یانی : نظرتون درباره ویروس کرونا چیه ؟!!! بیچاره جا خورد : نظر من چیه ؟! همه جای دنیا ازین لوس بازیا و بی معنی بازیا نسبت به آدم پرطرفدار هست :)))) 1
meaning 140 ارسال شده در 23 خرداد، 2020 @نفحات از یورگن کلوپ - مربی تیم فوتبال لیورپول - نظرش رو درباره همین پرسیدند. گفت من نمیدونم چرا کسی بهصرف اینکه سلبریتی است درباره هر چیزی، چیزی که حتا دربارهش نمیدونه باید نظر بده و شما هم چنین انتظاری ازش دارید. _____ سلام، از دیشب یه تواشیح قشنگی که مناجات بود سر زبونم افتاده که خیلی سال پیش دوران زهد و تقوا از رادیو معارف میشنیدمش؛ الان موفق شدم یادم بیاد متنش چی بوده. اما پیداش نکردم روی نت، تو آشنایی داری با این تواشیح یه کمش رو بنویسم برام پیداش کنی؟ 1
adamak-h 733 ارسال شده در 23 خرداد، 2020 در در 1 فروردین 1399 در 13:57، leo.unique گفته است : از شر دید و بازدیدهای نوروزی راحت شدیم واقعا این عید یه عید رویایه الکی هی خاله بازی نکردیم... نه "مجبور شدیم" لباس عید بخریم... نه عیدی دادیم نه الکی شیرینی و آجیل خریدیم...:))) 1 1
سین.دخت 366 ارسال شده در 23 خرداد، 2020 چه فکری کردم پنجره رو باز گذاشتم خوابیدم ? سرم در حال انفجاره الان -_- + یعنی می توانم جبران مافات نمایم؟ -_-
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2020 در 4 ساعت قبل، meaning گفته است : از یورگن کلوپ - مربی تیم فوتبال لیورپول - نظرش رو درباره همین پرسیدند. گفت من نمیدونم چرا کسی بهصرف اینکه سلبریتی است درباره هر چیزی، چیزی که حتا دربارهش نمیدونه باید نظر بده و شما هم چنین انتظاری ازش دارید. بلد نیست دیگه . باید میگفت من برم تو خیابون کنار اونهمه کرونا منقلب میشم اصلا :)) در 4 ساعت قبل، meaning گفته است : سلام، از دیشب یه تواشیح قشنگی که مناجات بود سر زبونم افتاده که خیلی سال پیش دوران زهد و تقوا از رادیو معارف میشنیدمش؛ الان موفق شدم یادم بیاد متنش چی بوده. اما پیداش نکردم روی نت، تو آشنایی داری با این تواشیح یه کمش رو بنویسم برام پیداش کنی؟ سلام . نمیدونم سجاد. بفرست شاید شنیده باشمش . دوستان هم هستن . میپرسم حتما + - خواهرش با یه نوزاد شیش ماهه چجور بشینه پارت رمان بنویسه . درکشون نمیکنم هی سراغ میگیرن غر میزنن توی اون گروه - صدای رضا بهرام و حجت اشرف زاده خیلی به هم نزدیکه. تشخیصشون برام سخته 1
leo.unique 432 ارسال شده در 23 خرداد، 2020 در 10 ساعت قبل، adamak-h گفته است : واقعا این عید یه عید رویایه الکی هی خاله بازی نکردیم... نه "مجبور شدیم" لباس عید بخریم... نه عیدی دادیم نه الکی شیرینی و آجیل خریدیم...:))) واقعا خاله بازیه 1
.Milaad. 1459 ارسال شده در 24 خرداد، 2020 در در 2 فروردین 1399 در 21:11، leo.unique گفته است : خرافاتی نیستم منظورم خرافات نبود ، تو این مملکت الانش بدتر از دیروزه و فرداش بدتر از الان ! 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2020 در 22 ساعت قبل، نفحات گفته است : - صدای رضا بهرام و حجت اشرف زاده خیلی به هم نزدیکه. تشخیصشون برام سخته به سطح دغدغه هام در قرنطینه ... حالا ازین فاجعه آمیز ترم میشم کم کم
leo.unique 432 ارسال شده در 24 خرداد، 2020 در 4 ساعت قبل، Rostam18 گفته است : منظورم خرافات نبود ، تو این مملکت الانش بدتر از دیروزه و فرداش بدتر از الان ! بزرگترین مشکل این مملکت خرافاته
سین.دخت 366 ارسال شده در 24 خرداد، 2020 5 بار یه مقاله رو دانلود کردم از پریروز تا حالا ? چرا اینطوری شدم -_-
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2020 در 12 دقیقه قبل، سین.دخت گفته است : 5 بار یه مقاله رو دانلود کردم از پریروز تا حالا ? چرا اینطوری شدم -_- نچ نچ نچ ! یه استیت بزن ببینم ! 1
سین.دخت 366 ارسال شده در 24 خرداد، 2020 در 6 دقیقه قبل، نفحات گفته است : نچ نچ نچ ! یه استیت بزن ببینم ! با استیت من شوخی نکن + اصلا برم بخوابم این مغز دیگه مغز نمیشه واسه من (به افق خیره می شود!) 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2020 در 4 ساعت قبل، leo.unique گفته است : بزرگترین مشکل این مملکت خرافاته خب لئو چرا یکم به متافیزیک ناخنک نمیزنی ؟ مثلا شاید تخم مرغ واسه چشم و نظر شکوندن رو یه خرافه ی چیپ بشه در نظر گرفت یا امثالهم ولی نمیشه اثر معنوی قدرشناسی یا ناسپاسی که اقا میلاد اشاره کرد انکار کرد . مرز خرافه و واقعیت منطق نیست بنظرم. چون هر انسانی در سطح متفاوت و منحصر بفردی از درک جهان پیرامونش هست. میدونم چی کلافه ت کرده باز . حرفای آقای خامنه ای 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 خرداد، 2020 مسلما بايد الان خواب بودم? به كتابي كه جلوم كه كي ميخواد تورو بخونه تو اين اوضاع ? خوبي كروناس اينم عقب افتادن ازمون نظام?
leo.unique 432 ارسال شده در 25 خرداد، 2020 در 15 ساعت قبل، نفحات گفته است : خب لئو چرا یکم به متافیزیک ناخنک نمیزنی ؟ مثلا شاید تخم مرغ واسه چشم و نظر شکوندن رو یه خرافه ی چیپ بشه در نظر گرفت یا امثالهم ولی نمیشه اثر معنوی قدرشناسی یا ناسپاسی که اقا میلاد اشاره کرد انکار کرد . مرز خرافه و واقعیت منطق نیست بنظرم. چون هر انسانی در سطح متفاوت و منحصر بفردی از درک جهان پیرامونش هست. میدونم چی کلافه ت کرده باز . حرفای آقای خامنه ای به متافیزیک یا ماورا الطبیعه ؟ پ.ن: آنها در پیشگاه این خدایان تواضع می كردند و صورتهای خود را به خاك می ساییدند. هر گاه به نعمتی دست می یافتند، برای شكرگزاری نزد همین بتها می شتافتند و به هنگام گرفتاری و بیماری از همین موجودات بی جان استمداد و كمك می طلبیدند.
meaning 140 ارسال شده در 25 خرداد، 2020 امنترین و دنجترین و بهترین جا برای نوشتن همین تالارها هستند.حضور دیگران، فضای بزرگ برای نوشتن، مفهومی و موضوعی بودن مطالب، هم دوستیهای عمیقی میسازد هم نوشتهها. سرشار از آرامش و توجه. 3
ارسال های توصیه شده