Tamana73 28837 ارسال شده در 22 دی، 2022 وسط یه جلسه مسخره...تو گوشی ام به این هفته که اولین تجربه م که آرزوم بود اتفاق افتاده فکر میکنم. 2
leo.unique 432 ارسال شده در 6 فروردین، 2023 ۲۱ ساعت قبل، eng.l.s گفته است: ادم مجازی!! خیلی وقتا هممون ب این ادما فک می کنیم یعنی اشتباه کجاس ک ادما اینجورین !! قابل هضم نیست برام من برای خرید از دیجیکالا کلی استخاره میکنم اونوقت تو ... 1
.Milaad. 1459 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ۲۱ ساعت قبل، leo.unique گفته است: قابل هضم نیست برام من برای خرید از دیجیکالا کلی استخاره میکنم اونوقت تو ... میبینم که به اینجا پناه آوردی ! 1
leo.unique 432 ارسال شده در 8 فروردین، 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ در ۱۲:۵۱، .Milaad. گفته است: میبینم که به اینجا پناه آوردی ! یاری کنندگان ظالم دیگه بیشتر از این نتونستن تحمل کنن ? 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۱۶ در ۱۴:۵۵، leo.unique گفته است: قابل هضم نیست برام من برای خرید از دیجیکالا کلی استخاره میکنم اونوقت تو ادمای مجازی قابل اعتماد هم وجود داره ? بعد اکیپ اجرایی ها رو همه نمیشناسن رزومه کاری ازشون میگیری و یه قرارداد قوی میبندی شروع ب کار می کنی و راه اومدن مدیرمون هم فراتر از قرارداد ب حرمت یاددادن مطالب ب کارمندش بوده انقد بی اعتمادی هم خوب نیس 2
.Milaad. 1459 ارسال شده در 14 فروردین، 2023 فرایند ارسال پست خصوصا عکس اینجا آنقدر پیچیده و کند شده که آدم رو پشیمون میکنه ! 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2023 چرا تو این همش دارم فک می کنم چرا فلانی اینجور رفتار کرد و فلانی الان دیگه نیس ، چقد خورد تو ذوقم همش درگیر اینم ، انرژیمو میتونستم بذارم پا به پای ی نفر برنامه نویسی و ی نفر دیگه زبان یاد بگیرم ولی فقط نظاره گرم ک بقیه دارن چیزی یاد میگیرن دلم برای تایمم چقد سوخت ک بیهوده تلف میشه ، اگه میفهمیدم مشکلم تو روابط کجاس ، دلم اینقد نمی سوخت فقط در حال بررسیم انرژیم و جوونیم و تایمم تلف میشه ? 1
saharx 0 ارسال شده در 10 مهر، 2023 4 سال پیش همینجا جواب دادم که پووووول! اما الان میخوام بگم 2 برابر همون پول!!! آموزش ببینید تا پول درآورید. آموزش های فنی حرفه ای.
pesare irani 41807 ارسال شده در 3 آبان، 2023 که چقدر زود گذشت 13 سال از عضویت چه شبا و روزایی اینجا داشتیم ?
Rose6 877 ارسال شده در 30 اسفند، 2023 خداروشکر میکنم ک آدم پرافاده ای نیستم و از دماغ فیل نیوفتادم . سپس هم حکمت و معجزه و صلاح و قسمت و امید و ... خداوند رو در همه مراحل
Rose6 877 ارسال شده در 14 شهریور، 2024 من نمیفهمم یکی با این شرایط معمولا چیکار میکنه ؟؟ با این وضعیت ...اه
ارسالهای توصیه شده