سیندخت 18786 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 من می گم همگی ساعت 4 صبح بهشون اس ام اس بدیم یا هرشب یکی اون موقع بهشون زنگ بزنه:gnugghender: راه کارهای مردم آزاری خود را ارایه نمایید
کتایون 15176 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 این چه سیستمی تازگیا مد شده همه قهرو شدن...من با هر گونه برخورد جدی موافقم
- Nahal - 47858 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 اونایی که آدرس خونشون رو داریم بریم در خونشون زنگ بزنیم فرار کنیم
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 وقتی رهبر بره باقیه هم پشت سرش میروند اول باید اسی رو برگردون بعد نوبت باقیه میشه...... راستی چرا اخراجیها برنگشتند؟
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 من دیشب با یوحنا صحبت کردم با ایلیا هم همینوطر با بقیه هم قرار گذاشتم دارم به یه نتایج خوبی میرسم یوحی که تقریبا" داره برمیگرده.. البته گفت نیاز به زمان داره... گفتم اوکی ایلیا هم در حال مذاکره هستم باهاش دلخوره ولی میارمش بقیه هم به همین صورت:gnugghender:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 فروردین، 2012 مثل اینکه هنوز 1 روز از درست کردن این گروه نگذشته؛ به نتیجه های خوبی رسیده؛ دیروز مهیار (panoram) هم اومده بود؛ راستی ادمین محمد گفته فعلا کار داره؛ تا چند روز دیگه میاد تو گروه؛ :hapydancsmil:
from_hell 10964 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 من دیشب نشونه های کوچکی از یوحی تو نت دیدم...:gnugghender::gnugghender: ستاره هم نیستش... یه نفر دیگه...آها پائیز امیدوار...اون رو هم نیستا....
from_hell 10964 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 محمد ادمین هم نیستش...پیداش کنید بیاد 4 تا از اینا بذاره===>:banel_smiley_4:
ارسال های توصیه شده