ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ برای تغییر مقیاس اندازه گذاری به مسیر زیر برید dimention style>Modify> Primary Units>Measurement scale ......... در مورد فونت که با ویرایش بهم میر یزه احتمالا با فونت کاتب نوشته شده چون همچین وضعیتی برای فونت کاتب پیش مییاد برای فونت هم راه زیر را امتحان کنید شاید جواب داد در پنجره پلات روی propertice در پنجره باز شده تب.... Device and بخش graphics trure type text... گزینه true type as graphics را فعال کن سلام...مرسی از راهنمایی...برای فونت اون را و امتحان کرده بودم جواب نداده بود از نت یه فونت ویه دستوری دان لود کردم که با نوشتن kواینتر میشه از فونت کاتب بدون مشکل استفاده کرد اینکار وکردم مشکل حل شد برای مقیاس هم این کار میکنم ولی نمیدونم چرا همچنان به سانتیمتره 3 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ فکر کنم شما چند تا استایل اندازه گذاری داشته باشید در همون پنجره dimention style در سمت چپ ابتدا استایل که باهاش اندازه گذاری کردید را اول انتخاب کنید سپس مراحل تغییر مقیاس اندازه گذاری را انجام بدید 3 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ سلام بچه ها من یه فایل اتوکد دانلود کردم که به صورت بلوک هستش.هرکاریم میکنم اکسپلود نمیشه که نمیشه کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ سلام بچه هامن یه فایل اتوکد دانلود کردم که به صورت بلوک هستش.هرکاریم میکنم اکسپلود نمیشه که نمیشه کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟ میشه فایلتونو بزارین تا ببینم چشه؟لطفا!!!! 1 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ میشه فایلتونو بزارین تا ببینم چشه؟لطفا!!!! بله بفرمایید اینم فایلشه لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ منم هر کاری کردم نشد!کد سازی کرده براش!!! 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ سلام بچه هامن یه فایل اتوکد دانلود کردم که به صورت بلوک هستش.هرکاریم میکنم اکسپلود نمیشه که نمیشه کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟ با تبدیل فرمت میشه ابتدا به pdf تبدیل کنید سپس به dwg تیدیل کنید تا از حالت بلوک خارج بشه 3 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ با تبدیل فرمت میشه ابتدا به pdf تبدیل کنید سپس به dwg تیدیل کنید تا از حالت بلوک خارج بشه با exportبه pdf تبدیل کنم؟بعد از اون pdfو چجوری به کد تبدیلش کنم؟ لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ بله... با نرم افزار تبدیل کننده از آدرس زیر دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ خیلی ممنون تبدیلش کردم از حالت بلوکی دراومد ولی یه مشکل دیگه پیش اومده نشانگر فقط روی نقاط سفیدی که افتاده وایمیسته و بقیه قسمت ها رو انتخاب نمیکنه لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ خیلی ممنون تبدیلش کردم از حالت بلوکی دراومد ولی یه مشکل دیگه پیش اومده نشانگر فقط روی نقاط سفیدی که افتاده وایمیسته و بقیه قسمت ها رو انتخاب نمیکنه کلید F9 روشنه،به عبارتی snap mode روشنه کلید F9 رو بزن از بین میره 3 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ کلید F9 روشنه،به عبارتی snap mode روشنهکلید F9 رو بزن از بین میره خیلی ممنونم عزیزم درست شد:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ سلام اتوکد 2010 نصب کردم رو لب تاپ ولی نمیدونم چرا color خاموشه برای هاشور زدن در صورتی که در pc کار میکنه وخاموش نیست ممنون میشم راهنمای کنید این عکس برای pc منه ولی در لب تاپ این گزینه که اشاره کردم اصلا وجود نداره 5 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ مهندسین معماری کسی نبود اینو بلد باشه !!!!!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ مهندس یه عکس از لپتاپت هم بذار ببینیم چطوریه تازه ویندوز نصب کردی؟ لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ مهندس دقیقا اون کادری که کشیدم تو لب تاپ وجود نداره اصلا موندم چرا وبرای چی ؟ لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ مهندس دقیقا اون کادری که کشیدم تو لب تاپ وجود نداره اصلا موندم چرا وبرای چی ؟ دقیقا گزینه هایی هم که انتخاب میکنی مثل هم هستند؟ چه ورژنیه؟ 2010؟ لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ pc 2011labtop 2010 من 2012 دارم.. کلا منوش با قبلیا فرق داره. توی 2012 که کچ میکنم : اولا این شکلی نیست شکل ظاهری منوها. دوما توی همه گزینه ها Color داره لینک به دیدگاه
.tara 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ فکر کنم بهتره دوباره کد رو روی لپ تاپتون نصب کنید ،شاید یه قسمتایی از برنامتون ویروسی شده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده