ooraman 22216 ارسال شده در 19 آذر، 2012 برای تغییر مقیاس اندازه گذاری به مسیر زیر برید dimention style>Modify> Primary Units>Measurement scale ......... در مورد فونت که با ویرایش بهم میر یزه احتمالا با فونت کاتب نوشته شده چون همچین وضعیتی برای فونت کاتب پیش مییاد برای فونت هم راه زیر را امتحان کنید شاید جواب داد در پنجره پلات روی propertice در پنجره باز شده تب.... Device and بخش graphics trure type text... گزینه true type as graphics را فعال کن سلام...مرسی از راهنمایی...برای فونت اون را و امتحان کرده بودم جواب نداده بود از نت یه فونت ویه دستوری دان لود کردم که با نوشتن kواینتر میشه از فونت کاتب بدون مشکل استفاده کرد اینکار وکردم مشکل حل شد برای مقیاس هم این کار میکنم ولی نمیدونم چرا همچنان به سانتیمتره 3
Construction 4752 ارسال شده در 20 آذر، 2012 فکر کنم شما چند تا استایل اندازه گذاری داشته باشید در همون پنجره dimention style در سمت چپ ابتدا استایل که باهاش اندازه گذاری کردید را اول انتخاب کنید سپس مراحل تغییر مقیاس اندازه گذاری را انجام بدید 3
tina-arch مهمان ارسال شده در 24 دی، 2012 سلام بچه ها من یه فایل اتوکد دانلود کردم که به صورت بلوک هستش.هرکاریم میکنم اکسپلود نمیشه که نمیشه کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
+پویا 2049 ارسال شده در 24 دی، 2012 سلام بچه هامن یه فایل اتوکد دانلود کردم که به صورت بلوک هستش.هرکاریم میکنم اکسپلود نمیشه که نمیشه کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟ میشه فایلتونو بزارین تا ببینم چشه؟لطفا!!!! 1
tina-arch مهمان ارسال شده در 25 دی، 2012 میشه فایلتونو بزارین تا ببینم چشه؟لطفا!!!! بله بفرمایید اینم فایلشه
Construction 4752 ارسال شده در 27 دی، 2012 سلام بچه هامن یه فایل اتوکد دانلود کردم که به صورت بلوک هستش.هرکاریم میکنم اکسپلود نمیشه که نمیشه کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟ با تبدیل فرمت میشه ابتدا به pdf تبدیل کنید سپس به dwg تیدیل کنید تا از حالت بلوک خارج بشه 3
tina-arch مهمان ارسال شده در 27 دی، 2012 با تبدیل فرمت میشه ابتدا به pdf تبدیل کنید سپس به dwg تیدیل کنید تا از حالت بلوک خارج بشه با exportبه pdf تبدیل کنم؟بعد از اون pdfو چجوری به کد تبدیلش کنم؟
Construction 4752 ارسال شده در 28 دی، 2012 بله... با نرم افزار تبدیل کننده از آدرس زیر دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
tina-arch مهمان ارسال شده در 28 دی، 2012 خیلی ممنون تبدیلش کردم از حالت بلوکی دراومد ولی یه مشکل دیگه پیش اومده نشانگر فقط روی نقاط سفیدی که افتاده وایمیسته و بقیه قسمت ها رو انتخاب نمیکنه
fargol_2408 3453 ارسال شده در 28 دی، 2012 خیلی ممنون تبدیلش کردم از حالت بلوکی دراومد ولی یه مشکل دیگه پیش اومده نشانگر فقط روی نقاط سفیدی که افتاده وایمیسته و بقیه قسمت ها رو انتخاب نمیکنه کلید F9 روشنه،به عبارتی snap mode روشنه کلید F9 رو بزن از بین میره 3
tina-arch مهمان ارسال شده در 29 دی، 2012 کلید F9 روشنه،به عبارتی snap mode روشنهکلید F9 رو بزن از بین میره خیلی ممنونم عزیزم درست شد:hapydancsmil:
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 18 بهمن، 2012 سلام اتوکد 2010 نصب کردم رو لب تاپ ولی نمیدونم چرا color خاموشه برای هاشور زدن در صورتی که در pc کار میکنه وخاموش نیست ممنون میشم راهنمای کنید این عکس برای pc منه ولی در لب تاپ این گزینه که اشاره کردم اصلا وجود نداره 5
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 19 بهمن، 2012 مهندس یه عکس از لپتاپت هم بذار ببینیم چطوریه تازه ویندوز نصب کردی؟
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 19 بهمن، 2012 مهندس دقیقا اون کادری که کشیدم تو لب تاپ وجود نداره اصلا موندم چرا وبرای چی ؟
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 19 بهمن، 2012 مهندس دقیقا اون کادری که کشیدم تو لب تاپ وجود نداره اصلا موندم چرا وبرای چی ؟ دقیقا گزینه هایی هم که انتخاب میکنی مثل هم هستند؟ چه ورژنیه؟ 2010؟
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 19 بهمن، 2012 pc 2011labtop 2010 من 2012 دارم.. کلا منوش با قبلیا فرق داره. توی 2012 که کچ میکنم : اولا این شکلی نیست شکل ظاهری منوها. دوما توی همه گزینه ها Color داره
.tara 359 ارسال شده در 19 بهمن، 2012 فکر کنم بهتره دوباره کد رو روی لپ تاپتون نصب کنید ،شاید یه قسمتایی از برنامتون ویروسی شده 2
ارسال های توصیه شده