memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ ممنونعدد شم خودمون باید بنویسیم پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ بله ....هر کدی رو که میخواید تایپ میکنید.. 4 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان. من چجوری میتونم از این خط پهن ها بکشم؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان. من چجوری میتونم از این خط پهن ها بکشم؟ سلام تا اونجا که من میبینم تو این تصویر این هتچ هست 4 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ سلام تا اونجا که من میبینم تو این تصویر این هتچ هست این چه هتچیه؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ یعنی نمیشه خط به این پهنی کشید؟چه هتچیه؟ وقتی پلات بخوای بگیری باید تنظیمات خطوط ات رو ضخیم کنی ولی اینی که گذاشتی هتچه ساده ام هست فقط پر کرده بین دو تا خطو 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ این چه هتچیه؟ سلام هم میتونید از تنظیمات لایه ضخامتو زیاد کنید ویا چند خط کنار هم آفست ویا بین دو خط هتچ ویا گرادینت بزنید که فکر میکنم این گرادینت هست...یعنی رنگ بین دوخط 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان. من چجوری میتونم از این خط پهن ها بکشم؟ سلام هم میتونید از تنظیمات لایه ضخامتو زیاد کنید ویا چند خط کنار هم آفست ویا بین دو خط هتچ ویا گرادینت بزنید که فکر میکنم این گرادینت هست...یعنی رنگ بین دوخط سلام همونطور که دوستمون گفتن میتونید از آقست و سایر روشها استفاده کنید. اما اگه بخواید خطی رو با ضخامت خاصی ترسیم کنید به تصاویری که در ادامه قرار میدم توجه کنید. شما میتونید خطی رو با ضخامت خاصی ترسیم کنید اما به صورت پیش فرض ضخامت رو نمایش نمیده میتونید از روش زیر ضخامت خطوط ترسیمیتون رو ببینید. برای نمایش ضخامت خطوط ترسیمی در قسمت command: دستور lineweight رو بدون فاصله تایپ کنید پنجره ی زیر براتون باز میشه تیک display lineweight رو فعال کنید و اوکی رو بزنید. 8 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ سلامهمونطور که دوستمون گفتن میتونید از آقست و سایر روشها استفاده کنید. اما اگه بخواید خطی رو با ضخامت خاصی ترسیم کنید به تصاویری که در ادامه قرار میدم توجه کنید. شما میتونید خطی رو با ضخامت خاصی ترسیم کنید اما به صورت پیش فرض ضخامت رو نمایش نمیده میتونید از روش زیر ضخامت خطوط ترسیمیتون رو ببینید. برای نمایش ضخامت خطوط ترسیمی در قسمت command: دستور lineweight رو بدون فاصله تایپ کنید پنجره ی زیر براتون باز میشه تیک display lineweight رو فعال کنید و اوکی رو بزنید. مرسی. دقیقا منظودم همین بود :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ ببخشیدا، بازم یه سوال دیگه داشتم. برای کشیدن خطهای توی رمپ از چه دستوری باید استفاده کنم؟ خودم فک میکنم array بود! ولی نمیدونم چجوری باید بکشم! لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ ببخشیدا، بازم یه سوال دیگه داشتم. برای کشیدن خطهای توی رمپ از چه دستوری باید استفاده کنم؟خودم فک میکنم array بود! ولی نمیدونم چجوری باید بکشم! arrey واسه این مورد امتحان نکردم//////معمولا از آفست و mirorاستفاده میکنم 1 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان. ببخشید من انقدر سوال میپرسما!!! من میخوام یه سری از لایه ها که توش هیچی نیست و پاک کنم ولی نمیشه. ارور میده. باید چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان. ببخشید من انقدر سوال میپرسما!!! من میخوام یه سری از لایه ها که توش هیچی نیست و پاک کنم ولی نمیشه. ارور میده. باید چیکار کنم؟ راست کلیک میکنید ودیلیت لایه رو میزنید ارر میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ راست کلیک میکنید ودیلیت لایه رو میزنید ارر میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آره لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ چون لایه فعال هستش یکی دیگه رو اول انتخاب کن و در وضعیت تیک قرارش بده. بعدش اینو پاک کن 4 لینک به دیدگاه
nader22 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلامهمونطور که دوستمون گفتن میتونید از آقست و سایر روشها استفاده کنید. اما اگه بخواید خطی رو با ضخامت خاصی ترسیم کنید به تصاویری که در ادامه قرار میدم توجه کنید. شما میتونید خطی رو با ضخامت خاصی ترسیم کنید اما به صورت پیش فرض ضخامت رو نمایش نمیده میتونید از روش زیر ضخامت خطوط ترسیمیتون رو ببینید. برای نمایش ضخامت خطوط ترسیمی در قسمت command: دستور lineweight رو بدون فاصله تایپ کنید پنجره ی زیر براتون باز میشه تیک display lineweight رو فعال کنید و اوکی رو بزنید. ممنون دوست عزیز اما من هنوز نتونستم راهی برای مشکلم پیدا کنم(شاید راهی نداره!!) من نشون دادن ضخامت خط رو بلدم اما در ضخامت های پیش فرض کد ضخامت مورد نظر من وجود نداره گفتم شاید بشه یه ضخامت دلخواه اضافه و استفاده کرد. بازم تشکر 2 لینک به دیدگاه
Gladius 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان .. میخواستم بدونم چه طوری میتونم تو اتوکد 2014 واحد اندازه گیری رو از میلیمتر یه متر تغییر بدم این راهی که من تو اینترنت پیدا کردم تو 2014 جواب نمیده (این آموزش به شما دوستان عزیز کمک خواهد کرد تا سیستم مقیاس اتوکد خود را به متریک تبدیل کنید . جهت تنظیم کردن واحد سیستم متریک برای اتوکد به روش زیر عمل کنید . می توانید دستور Uv را تایپ و سپس کلید Enter را فشار دهید تا کادر محاوره ای Drawings Unit برایتان باز شود . و یا می توانید از منوی Format گزینه Units را انتخاب کنید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپس از قسمت Insertion Scale مقیاس را روی Metrs بگذارید و Ok را کلیک کنید .) چون تو پنجره Drawings Unit که باز میکنم اصلا گزینه Insertion Scale تو اتوکد 2014 تیست وقتی UNمیزنم این باز میشه اینم عکسش 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز در این تصویر که قرار دادید در زیر قسمت drawing units شما میتونید meters رو انخاب کنید الان برای شما روی میلیمتر هستش بقیه موارد هم سایر تنظیمات مربوط به اندازه گیری که میتونید تغییر بدید 2 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان.یه راهنمایی میخواستم ممنون میشم کمکم کنید: وقتی میخوام کرک اتوکد 2014 رو نصب کنم وقتی patch رو میزنم پیغام زیر ظاهر میشه.اشکال کار کجاست؟؟ در صورتی که request cod هم درست وارد شده ولی باز هم این پیغام میاد..؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده