Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۸ ایول یوحنا درست جواب دادی معمای بعدی رو طرح کن لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۸ ایول یوحنا درست جواب دادی معمای بعدی رو طرح کن لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۸ اول امتیازم رو بدین بعدشم من هیچی به مغزم نمیرسه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ شرمنده یادم رفته بود. 10 امتیاز بهت اضافه شد. حالا معما رو بگو لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ شرمنده یادم رفته بود. 10 امتیاز بهت اضافه شد. حالا معما رو بگو :ws46:دیگه یادت نره هااااااااااا راستش من هیچی از معما نمیدونم از کجا بیارم یکی بیاد طرح کنه من هیچی ندارم:ws18: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ خوب هرکسی اومد میتونه یه معما طرح کنه. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۸ خوب بازم خودم میگم. این دفعه تیریپ چیستانه: آن چیست که: از خدا بزرگتر است از شیطان بد جنس تر فقیر آن را دارد ثروتمند به آن نیاز دارد اگر آن را بخوری ، خواهی مرد لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۸ خیلی سخته من هر چی تلاش کردم چیزی به ذهنم نرسید!! راهنمایی کنین! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۸ همین که میگی هیچی نگفتی نزدیک شدی به جواب لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۸ ذهن؟ فکر؟ حرف؟ کلمه؟ آخه چی از خدا بزرگتره؟؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۸ نه ولی تو جمله هایی که میگی غیر مستقیم داری جوابشو میدی لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۸ ای بابا یکم راهنمایی مدیر کل از وقتی میام انجمن همش بایدفک کنم!!:ws18: هیچی جوابه؟! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۸ آفرین هیچ چیز از خدا بزرگترنست هیچ چیز شیطان بد جنس تر نیست فقیر آن هیچ چیز ندارد ثروتمند به هیچ چیز نیاز ندارد اگر هیچ چیز نخوری ، خواهی مرد خوب دیگه این دفعه خودت باید سوال بعدی رو طرح کنی. 10 امتیازم اضافه شد لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۸ آفرین هیچ چیز از خدا بزرگترنست هیچ چیز شیطان بد جنس تر نیست فقیر آن هیچ چیز ندارد ثروتمند به هیچ چیز نیاز ندارد اگر هیچ چیز نخوری ، خواهی مرد خوب دیگه این دفعه خودت باید سوال بعدی رو طرح کنی. 10 امتیازم اضافه شد عجب سوال جالبی بود:girl_yes2: ایول باشه بذارین برم یکم بگردم ببینم چیزی پیدا میکنم!:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده