FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۸ Smit-----> Doctor Brown-----> lawyer Jones-----> teacher لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۸ Smit-----> DoctorBrown-----> lawyer Jones-----> teacher درسته حالا معمای بعدی رو خودت طرح کن البته بزار بگم بیان امتیازت رو بدن بعد لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۸ اوکی. بات تومارو .... گیو مای اسکور از سون از پاسیبل پلیز لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۸ به همه باید بگیم فینگلیش تایپ نکنید به تو باید بگیم انگارسی تایپ نکن منتظر معمای بعدی هستیم لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۸ من نمیدونم که این معما رو قبلا گذاشتین یا نه ؟ :ws6: 10 عدد گردو داریم. از بین این گردو ها یک گردو پوکه، ما نمی دونیم کدومش پوکه. با یه ترازوی 2 کفه ایه ساده و فقط با 3 بار وزن کردن چطور می تونیم گردوی پوک رو پیدا کنیم؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۸ اینکه راحته. دوتا 5تا میکنیم وزن میکنیم. اونکه سبکتر شد انتخاب میکنیم. این 5تا رو دوتاشو یه طرف میذاریم. دوتاشو طرف دیگه. هر کدوم سبکتر بود انتخاب میکنیم. اگرم مساوی بود که معلوم میشه اون یکی که نذاشتیم رو ترازو گردوی پوکه. مرحله سوم هم اگه رسید 2تا گردو داریم که هر کدوم رو یه کفه میذاریم و سبکه گردوی پوک میشه لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۸ من نمیدونم که این معما رو قبلا گذاشتین یا نه ؟ :ws6: 10 عدد گردو داریم. از بین این گردو ها یک گردو پوکه، ما نمی دونیم کدومش پوکه. با یه ترازوی 2 کفه ایه ساده و فقط با 3 بار وزن کردن چطور می تونیم گردوی پوک رو پیدا کنیم؟ میگم فرناز تو که امتحان نداری خوب بگرد یه معمای خوب پیدا کن یکهفته روش فکر کنیم(البته برای بعد امتحانها):icon_pf (34): دوتا پنج تایی رو وزن می کنیم گروه سبک تر رو جدا می کنیم از اون پنج تایی دو تا گروه دوتایی جدا می کنیم اگه مساوی بودن که اون یکدونه باقیمونده همون پوکه هست اما اگه مساوی نبودن گروه کم وزن تر رو جدا می کنیم و اون دو تا رو هم وزن می کنیم لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۸ من امتحان ندارم ولی امروز کلی کار کردم. این معما رو هم سرچ کردم اولین سایتی که اومد اولین معمایی که به چشمم خورد رو گذاشتم.(ایول صداقت) خب نمیخواستم که تاپیک بخوابه. حالا شماها ادامه بدین تا یه معمای خوب پیدا کنم. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۸ کامیار یک دقیقه دیر عمل کردی :ws2: اگه تا فردا یه معما گذاشتم که هیچ اگه نذاشتم بدونید یادم رفته لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۸ میام یادت میندازم اره در حال تایپ بودم و نصیحت فرناز لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ من گفتم یادم میره. کامیار اومد یادم انداخت :4chsmu1: خوب سوال اینه: در عد نویسی رومی x نشانه عدد 10 و حرف i نشانه عدد 1 است ،اگر i پهلوی راست x نوشته شود به معنیه 1+10 ،و اگر i پهلوی چپ x نوشته شود به معنی 1_10 است ،اکنون اگر رابطه ی : xi +i=x بنویسید به معنی 10=1+11 نادرست است ، بدون دست کاری در نوشته چه عملی می توان انجام داد تا این رابطه درست باشد؟ ( XI+I=X ) لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ اگر رابطه رو برگردونيم درست ميشه يعني x=I+Ix رابطه هم همون رابطه هست لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ درسته ابوذر حالا سوال بعدی ر و طرح کن. امتیازتم اضافه شد لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۸ ابوذر معمای بعدی رو بگو لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۸ خوب ابوذر از من خواست که معمای بعدی رو من بگم. در یک دهکده ی اروپایی، زنگ کلیسا در انتهای هر 60 دقیقه، زمان را با ضربات خود اعلام می کند و از ساعت یک بامداد تا 24 شب این کار را ادامه می دهد. مثلا برای اعلام ساعت 5 و زدن 5 ضربه ، 6 ثانیه زمان لازم است. و هم چنین ساعت 9 را با زدن 9 ضربه در مدت 12 ثانیه اعلام می کند. فرض کنیم زمان لازم برای زدن یک ضربه خیلی کوتاه است و می توان از آن صرف نظر نمود. بگویید با این زنگ کلیسا ، اعلام ساعت 18 چقدر طول می کشد ؟ لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۸ من گفتم یادم میره. کامیار اومد یادم انداخت :4chsmu1:خوب سوال اینه: در عد نویسی رومی x نشانه عدد 10 و حرف i نشانه عدد 1 است ،اگر i پهلوی راست x نوشته شود به معنیه 1+10 ،و اگر i پهلوی چپ x نوشته شود به معنی 1_10 است ،اکنون اگر رابطه ی : Xi +i=x بنویسید به معنی 10=1+11 نادرست است ، بدون دست کاری در نوشته چه عملی می توان انجام داد تا این رابطه درست باشد؟ ( xi+i=x ) منظورت از دست کاری چی بود؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۸ منظورت از دست کاری چی بود؟ اینو که ابوذر جواب داد. منظورم این بود که + رو - بکنی یا جای i و x رو عوض کنی. تو فرمول نباید دست میبردی. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۸ فاصله بین ضربه ها رو حساب کن و یه رابطه ای بین فاصله ضربه ها و مدت زمان ضربه زدن پیدا کنید. لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۸ وای من مردم 16 صفحه خوندم تا ببینم کی چی گفته!! خوب ابوذر از من خواست که معمای بعدی رو من بگم. در یک دهکده ی اروپایی، زنگ کلیسا در انتهای هر 60 دقیقه، زمان را با ضربات خود اعلام می کند و از ساعت یک بامداد تا 24 شب این کار را ادامه می دهد. مثلا برای اعلام ساعت 5 و زدن 5 ضربه ، 6 ثانیه زمان لازم است. و هم چنین ساعت 9 را با زدن 9 ضربه در مدت 12 ثانیه اعلام می کند. فرض کنیم زمان لازم برای زدن یک ضربه خیلی کوتاه است و می توان از آن صرف نظر نمود. بگویید با این زنگ کلیسا ، اعلام ساعت 18 چقدر طول می کشد ؟ فاصله بین ضربه ها رو حساب کن و یه رابطه ای بین فاصله ضربه ها و مدت زمان ضربه زدن پیدا کنید. :ws18::ws18:فاصله بین ضربه ها یهنی چی؟؟ یهنی جداساز استفاده کنیم؟؟ خوب بین 5 تا ضربه حتما 4 تا فاصله هست بین 9 تا هم 8 تا فاصله خوب باید یه کاری بشه که 4 بشه 6------>4*1.5=6 8*1.5=12 حله دیگه حالا بین 18 تا ضربه 17 تا فاصله ست پس : 17*1.5=25.5 آرهههههههههه؟؟ نفسم دیگه بالا نمیاد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده