Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۸ (10*9*8*7*6*5*4*3*2)-1=3628799 3628799 تا نارگیل بوده؟ :jawdrop: ببخشید یه اشتباه کوچول شد فراموش کردم بگم کمترین تعدادی رو که نارگیلها می تونه داشته باشه بگین این راهی که رفتی درسته اما خوب من کمترینش رو می خوام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۸ خوب واسه اینکار فقط میگیم 10*9*8*7 که 9 خودش شامل 3 هم میشه و 10 شامل 2 و 5 هم میشه. ولی 8 که شامل 3تا 2 هست یکی از 2ها تو 10 هست پس 2تا 2دیگه کافیه. یعنی به جای 8 میذاریم 4 و عدد 6 هم که از 2 و 3 تشکیل شده که تو این اعداد هست. چی گفتم خلاصه اینکه کوچکترین عدد این میشه: (10*9*4*7)-1=2519 یعنی 2519 تا نارگیل بوده. بازم زیاده ولی فکر نکنم دیگه کمتر از این بشه. 1 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۸ خوب واسه اینکار فقط میگیم 10*9*8*7 که 9 خودش شامل 3 هم میشه و 10 شامل 2 و 5 هم میشه. ولی 8 که شامل 3تا 2 هست یکی از 2ها تو 10 هست پس 2تا 2دیگه کافیه. یعنی به جای 8 میذاریم 4 و عدد 6 هم که از 2 و 3 تشکیل شده که تو این اعداد هست.چی گفتم خلاصه اینکه کوچکترین عدد این میشه: (10*9*4*7)-1=2519 یعنی 2519 تا نارگیل بوده. بازم زیاده ولی فکر نکنم دیگه کمتر از این بشه. کاملا درسته باز هم محمد :ws14::ws14: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۸ ببخشید که انقدر دیر شد. و اما معمای بعدی: من يك سكّه كوچك را در چاهي عميق مي اندازم، آنگاه در عرض يك دقيقه مي روم در مي آورم، چطور چنين چيزي ممكن است؟ 1 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۸ خوب محمد من این معما رو قبلا شنیدم البته جوابشو خودم دادم اما نمیدونم درسته یا نه .......میگه درمیاره نمیگه سکه رو از چاه در میاره شاید یه در اورده یه یه چیز دیگه رو از یه جای دیگه در اورده لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۸ بابا بذار یه کمی از طرح سوال بگذره از دست تو و کامیار :ws18: :ws2: خوب حالا معمای بعدی رو بذار لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۸ بابا بذار یه کمی از طرح سوال بگذره از دست تو و کامیار :ws18: :ws2: خوب حالا معمای بعدی رو بذار اگه اجازه بدی بگردم یه معما بزارم شاید فردا لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ ساوارنا این فردا هنوز نیومده لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ ساوارنا این فردا هنوز نیومده محمد خودت سوال رو طرح کن فکر نمی کنم بیاد لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ تو فامیلشی تو طرح کن :4chsmu1: اصلاً هرکی اومد و خواست سوال بعدی رو طرح کنه لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ من طرح ميكنم. اين سوال رو از تزانه پزسيدم و گفتم به كاميار هم بگه/ لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ مردي زني را بوسيد. از او پرسيدن چه نسبتي با اين زن داري؟ گفت: مادر شوهر اين زن ، با مادر زن ، مادر و دخترند. اين مرد چه نسبتي با اين زن دارد؟ لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ ابوذر تو چقدر انسان زحمت کشی هستی من میخواستم طرح کنم اما خوبه زحمتشو کشیدی لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ مردي زني را بوسيد.از او پرسيدن چه نسبتي با اين زن داري؟ گفت: مادر شوهر اين زن ، با مادر زن ، مادر و دخترند. اين مرد چه نسبتي با اين زن دارد؟ مرد پدر شوهر زن میشه یعنی عروس و پدر شوهر لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ اشتباه جوابت. دقت كن رو روابط مردي زني را بوسيد. از او پرسيدن چه نسبتي با اين زن داري؟ گفت: مادر شوهر اين زن ، با مادر زن من ، مادر و دخترند. اين مرد چه نسبتي با اين زن دارد؟ نگفته دختر و مادرن كه اينجور حساب ميكني. گفته مادر و دخترن لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ اشتباه جوابت. دقت كن رو روابط مردي زني را بوسيد. از او پرسيدن چه نسبتي با اين زن داري؟ گفت: مادر شوهر اين زن ، با مادر زن من ، مادر و دخترند. اين مرد چه نسبتي با اين زن دارد؟ نگفته دختر و مادرن كه اينجور حساب ميكني. گفته مادر و دخترن اگر از اون سمت حساب کنم یه نسبت مسخره به دست میاد زنه میشه زن دایی مرده لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ آره.نسبت مسخره هست. ولي باز هم جوابت اشتباه. تقريباً چنين نسبتي هست. حالا بازم دقت كن لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ آره.نسبت مسخره هست. ولي باز هم جوابت اشتباه. تقريباً چنين نسبتي هست. حالا بازم دقت كن ببخشید ابوذر اشتباه تایپی بود میشه زن دایی زن مرده لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ افرين. خيلي مسخرس نه؟ ولي خوب چون پسر خوبي هستي 5 امتياز رو بهت ميديم لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۸ میدونم 5 امتیاز مفته اما چون معما رو قبلا باید حل کنم اینجا بزارم خودم هم امتحان دارم بنابراین همین کافیه Brown, Jones and Smith are a doctor, a lawyer, and a teacher. The teacher, who is an only child, earns the least money. Smith, who married Brown's sister, earns more than the lawyer. What is each man's job? لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده