Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 18 اسفند، 2009 میذاشتی چند دقیقه بگذره لااقل:ws2: خوب حالا معمای بعدی رو تو بگو 10 امتیازم بهت اضافه شد. 1
wisdom 489 ارسال شده در 18 اسفند، 2009 تو اتوبوسی در ایستگاه اول 23 نفر سوار میشن. تو ایستگاه دوم 3 نفر پیاده میشن،12 نفر سوار میشن. تو ایستگاه سوم ده نفر سوار و دو نفر پیاده میشن. تو ایستگاه چهارم چهارده نفر پیاده میشن ولی کسی سوار نمیشه. قبل از رسیدن به ایستگاه پنجم راننده با تعجب میبینه که هیچ کی تو اتوبوس نیس. اگه تموم فرضیات درس باشه، ماجرا از چه قراره؟؟؟:jawdrop: 1
wisdom 489 ارسال شده در 18 اسفند، 2009 اتوبوس دو طبقه بوده همه رفتن طبقه بالا جالب بود . ولی اشتباه بود. اخه اتوبوسش یه طبقه س. اگه خاستین میتونم یه راهنمایی کنم
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 18 اسفند، 2009 زوده حالا بذار فکر کنیم شاید بچه های دیگه بیان جواب بدن. مثلاً این ترانه و کامیار با هم مشترک میشینن معماها رو پشت سر هم جواب میدن. شاید اینم جواب دادن. 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2009 فهمیدم چندتا جواب داره: :thk: یا مسافرا بین دوتا ایستگاه هم پیاده شدن یا راننده خسته بوده داشته خواب میدیده یا اتوبوسی که راننده توش بوده و مسافری نداشته با اتوبوسی که مسافره پیاده و سوار میشدن فرق میکرده. من برم که فکر کنم اینسری باتون و اینا جواب نمیده این زینب خانون با سلاح گرم میاد :w65: بذار به این کامیار میگم الان میاد جواب میده. اگه اونم نتونست دیگه راهنمایی لازمه 2
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 19 اسفند، 2009 مطمئنی معمای ریاضیه؟........زینب جان سرو کاری که نیست...نریم روش فکر کنیم بعد یه جواب مسخره داشته باشه :mornincoffee: 2
wisdom 489 ارسال شده در 19 اسفند، 2009 یقینا سوالش ریاضیه که با یه نمه تیز بازی جوابش در میاد:ws2: یه کم تو متن دقت کنین. اینم یه راهنمایی 1
wisdom 489 ارسال شده در 19 اسفند، 2009 بابا این که خیلی اسونه. این سوال دوره دبستان بوده. تو کیهان بچه ها:ws28:
Architect 3224 ارسال شده در 20 اسفند، 2009 تو اتوبوسی در ایستگاه اول 23 نفر سوار میشن. تو ایستگاه دوم 3 نفر پیاده میشن،12 نفر سوار میشن. تو ایستگاه سوم ده نفر سوار و دو نفر پیاده میشن. تو ایستگاه چهارم چهارده نفر پیاده میشن ولی کسی سوار نمیشه. قبل از رسیدن به ایستگاه پنجم راننده با تعجب میبینه که هیچ کی تو اتوبوس نیس. اگه تموم فرضیات درس باشه، ماجرا از چه قراره؟؟؟:jawdrop: خیلی معمای عجیبیه اما خوب این همه که اصرار داری توی متن دقت کنیم من میگم اگه توی ایستگاه اول 6 (دو سه تا)نفر سوار شده باشن و توی ایستگاه دوم سه نفر سوار و سه نفر (یک نفر و دو نفر) پیاده شده باشن قابل قبول میشه 2
wisdom 489 ارسال شده در 20 اسفند، 2009 خیلی معمای عجیبیه اما خوب این همه که اصرار داری توی متن دقت کنیم من میگم اگه توی ایستگاه اول 6 (دو سه تا)نفر سوار شده باشن و توی ایستگاه دوم سه نفر سوار و سه نفر (یک نفر و دو نفر) پیاده شده باشن قابل قبول میشه اییییولل. جواب جالبی دادی. ولی این جوابش نیس. یه توصیه: سعی کن به زندگی در عین دقت ، ساده نگا کنین. یه راهنمایی: ایهام این متن، همون جوابه. :ws6: دیگه خیلی تابلوش کردمااااااا 1
Amin 6457 ارسال شده در 20 اسفند، 2009 خوب فرضیات غلطه برای همین حل نمیشه.در واقعه تمام فرضیات درست نیستش 1
Amin 6457 ارسال شده در 20 اسفند، 2009 خوب تو سوال گفته اگر تمام فرضیات درست باشه .فرضیات ممکنه درست نباشن دیگه :ws2:
mim-shimi 25686 ارسال شده در 20 اسفند، 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wisdom 489 ارسال شده در 20 اسفند، 2009 خب فرضیات کاملا درسته. جوابش خیلی ساده س . میخاین خودم جوابشو بگم؟؟؟؟؟
ارسال های توصیه شده