Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۸ میذاشتی چند دقیقه بگذره لااقل:ws2: خوب حالا معمای بعدی رو تو بگو 10 امتیازم بهت اضافه شد. 1 لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۸ تو اتوبوسی در ایستگاه اول 23 نفر سوار میشن. تو ایستگاه دوم 3 نفر پیاده میشن،12 نفر سوار میشن. تو ایستگاه سوم ده نفر سوار و دو نفر پیاده میشن. تو ایستگاه چهارم چهارده نفر پیاده میشن ولی کسی سوار نمیشه. قبل از رسیدن به ایستگاه پنجم راننده با تعجب میبینه که هیچ کی تو اتوبوس نیس. اگه تموم فرضیات درس باشه، ماجرا از چه قراره؟؟؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۸ اتوبوس دو طبقه بوده همه رفتن طبقه بالا 2 لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۸ اتوبوس دو طبقه بوده همه رفتن طبقه بالا جالب بود . ولی اشتباه بود. اخه اتوبوسش یه طبقه س. اگه خاستین میتونم یه راهنمایی کنم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۸ زوده حالا بذار فکر کنیم شاید بچه های دیگه بیان جواب بدن. مثلاً این ترانه و کامیار با هم مشترک میشینن معماها رو پشت سر هم جواب میدن. شاید اینم جواب دادن. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۸ فهمیدم چندتا جواب داره: :thk: یا مسافرا بین دوتا ایستگاه هم پیاده شدن یا راننده خسته بوده داشته خواب میدیده یا اتوبوسی که راننده توش بوده و مسافری نداشته با اتوبوسی که مسافره پیاده و سوار میشدن فرق میکرده. من برم که فکر کنم اینسری باتون و اینا جواب نمیده این زینب خانون با سلاح گرم میاد :w65: بذار به این کامیار میگم الان میاد جواب میده. اگه اونم نتونست دیگه راهنمایی لازمه 2 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۸ مطمئنی معمای ریاضیه؟........زینب جان سرو کاری که نیست...نریم روش فکر کنیم بعد یه جواب مسخره داشته باشه :mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۸ یقینا سوالش ریاضیه که با یه نمه تیز بازی جوابش در میاد:ws2: یه کم تو متن دقت کنین. اینم یه راهنمایی 1 لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۸ بابا این که خیلی اسونه. این سوال دوره دبستان بوده. تو کیهان بچه ها:ws28: لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۸ یه راهنمایی دیگه. متنو بعد از محاسبه یه دور دیگه بخونین لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۸ تو اتوبوسی در ایستگاه اول 23 نفر سوار میشن. تو ایستگاه دوم 3 نفر پیاده میشن،12 نفر سوار میشن. تو ایستگاه سوم ده نفر سوار و دو نفر پیاده میشن. تو ایستگاه چهارم چهارده نفر پیاده میشن ولی کسی سوار نمیشه. قبل از رسیدن به ایستگاه پنجم راننده با تعجب میبینه که هیچ کی تو اتوبوس نیس. اگه تموم فرضیات درس باشه، ماجرا از چه قراره؟؟؟:jawdrop: خیلی معمای عجیبیه اما خوب این همه که اصرار داری توی متن دقت کنیم من میگم اگه توی ایستگاه اول 6 (دو سه تا)نفر سوار شده باشن و توی ایستگاه دوم سه نفر سوار و سه نفر (یک نفر و دو نفر) پیاده شده باشن قابل قبول میشه 2 لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۸ خیلی معمای عجیبیه اما خوب این همه که اصرار داری توی متن دقت کنیم من میگم اگه توی ایستگاه اول 6 (دو سه تا)نفر سوار شده باشن و توی ایستگاه دوم سه نفر سوار و سه نفر (یک نفر و دو نفر) پیاده شده باشن قابل قبول میشه اییییولل. جواب جالبی دادی. ولی این جوابش نیس. یه توصیه: سعی کن به زندگی در عین دقت ، ساده نگا کنین. یه راهنمایی: ایهام این متن، همون جوابه. :ws6: دیگه خیلی تابلوش کردمااااااا 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۸ خوب فرضیات غلطه برای همین حل نمیشه.در واقعه تمام فرضیات درست نیستش 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۸ خوب تو سوال گفته اگر تمام فرضیات درست باشه .فرضیات ممکنه درست نباشن دیگه :ws2: لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۸ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۸ خب فرضیات کاملا درسته. جوابش خیلی ساده س . میخاین خودم جوابشو بگم؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده