Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ هرکی خبردار شد حتماً بهمون بگه. ایشالا که خودش زودتر بیاد و اینجا خبر سلامتیش رو بده 6 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ فعلا تو کما هست برای سلامتی وشفا گرفتنش دعا میکنیم ان شاءالله که هرچه زودتر برمیگرده پیشمون.مهراب جان منتظرتیم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ خواهر مهراب گفت: سلام سميرا جان. يه خبر خوب دارم. مهراب از كما اومده بيرون. حالش خوبه.خيلي كم ميتونه حرف يزنه چون خيلي ضعيف شده . به همتون سلام رسوند خدا رو صد هزار مرتبه شکر:ws21: 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ امیدوارم هرچه زودتر با سلامتی کامل برگرده پیش خانواده ودوستانش 3 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ خدا رو شکر که از کما اومد بیرون. خبر خوبی بود. 2 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ خواهر مهراب گفت: خدا رو صد هزار مرتبه شکر:ws21: خبر خیلی خوبی بود ! ممنون :w72: 3 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ خواهر مهراب گفت: خدا رو صد هزار مرتبه شکر:ws21: خدارو شکر،ممنون از خبر خوبی که دادیدواقعا خوشحالمون کردید. 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ هر چند همون اول تابلو بود که خالی بند ی هست. و من اون پست را دادم که مطمئنم خوب میشی را دادم. و به بعضی از بچه ها پ خ دادم. درست هست که هنوز این سایت کاربر های بسیاری نداره. ولی این کاربر هایی که داره غیر از خودم جز بهترین کاربر هایی هستند که من میشناسم . و این کاربر ها قابل احترام هستند. و نباید کاربری که این همه کاربر را به مسخره گرفته هنوز بتونه در این سایت فعالیت کنه. لطفا مدیران درباره این کاربر کاری را بکنم. چون حداقل احساس میکنم که کار این کاربر باعث شده که به خودم توهین بشه 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ صحبت های danielo جای تامل داره!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده