hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ آقای دکترحداقل تاپیک رو برو. یاهو ک نمیرسی. تاپیک ک می رسی افلاین ه گیر دادی به ما بگی دکتر ها! 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ گیر دادی به ما بگی دکتر ها! تو حالم ه بگم 1 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ باز میگم. اگه هدف مکالمه متنی هست، یاهو مناسب تر از انجمنه. تو انجمن فکر نکنم بازده خوبی داشته باشه. اگه هدف مکالمه صوتی هست، میتونه اسکایپ یا همین انجمن باشه. تو انجمن هم باشه مناسبه. 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ دوستان موعد رفتن ما نیز رسید .... ان شاء الله اگه تا دوهفته دیگه هنوز گروه برقرار بود در خدمتتون هستم ... موفق باشید ... 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ دوستان موعد رفتن ما نیز رسید .... ان شاء الله اگه تا دوهفته دیگه هنوز گروه برقرار بود در خدمتتون هستم ... موفق باشید ... ا؟ ای بابا. ب سلامت مهندس. منتظرتیم 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ استاتر چی شد ب علت کهولت سن، فوت کرده 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ استاتر چی شد گفتن که دنبال پایان نامه شون هستن و فعلا سرشون شلوغه ب علت کهولت سن، فوت کرده تو ادب نداری بچه؟ چکار دختر مردم داری 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ گفتن که دنبال پایان نامه شون هستن و فعلا سرشون شلوغه تو ادب نداری بچه؟ چکار دختر مردم داری هههه. پایان نامه. این روزا شده بهانه همه نه دلیل ی چیز دیگس مگه حرف بی ادبی زدم؟ خوب بیاد از خودش دفاع کنه 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ .. 12-گرامر رو رها كن و بذار برا نفس هاي اخرت.. 13-اعتقاد به اينكه حداقل يه امريكايي پيدا ميشه كه بجاي هلو ميگه هالو! مانع ايده ال گرايي ميشه 14-.. 2 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ دوستانی که نمیدانند، بدانند! مکالمات یاهو شب ها یه ربع به ده برقراره 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ دوستانی که نمیدانند، بدانند!مکالمات یاهو شب ها یه ربع به ده برقراره دوستان. متاسفم چند شبی غیب داشتم. نیاز بود ب این. و ضمن اینکه دیگه رمضون داره تموم یم شه همه جا افطاری می دن نمشه رد کرد. از امشب هستم. امید ب حضرت حق 2 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ سلام . من دارم کلاس بحث آزاد میرم جدیدا. (جلسه ای دوازده تومن!) تو اون کلاس یه استاد هست که هدایت میکنه و راجع به موضوعات مختلف حرف میزنیم. اونجا فهمیدم که این لغاتی که بلدم، چه قدر وقتی میخوام به کارشون ببرم، لغات چنگیزی میشن! گاهی ساده ترین لغات هم به ذهن آدم نمیاد. تمرین لازمه. ستاد تبلیغ گروه یاهو نو اندیشان! 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/thread139727-2.html#post1562725:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده